Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Miert? Mi lesz delutan negykor?! Megint lemaradtam valmirol...

Zsolo: azert nagyon halas lennek... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Na morning.

Zap:
Vice City nálam! Asszem át is írtam, szal oda is adhatom. De csak akkor, ha cserélünk!

Fassza, hogy vasárnapra megint esõt mondanak, bár délután négyre csak eláll ez a fos...

Ma lehet, hogy országútra megyek!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Nekem dõlt össze a rendszer, és kéne formatálni egyet gyorsan, mert bár most stabil, de szarakodik és olyan 40GB-ot át kéne mentenem... Röviden ennyi... ;) Ultraszopás...

Lehet van ekkora, megnézem.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Nekem dõlt össze a rendszer, és kéne formatálni egyet gyorsan, mert bár most stabil, de szarakodik és olyan 40GB-ot át kéne mentenem... Röviden ennyi... ;) Ultraszopás...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás
Vinyó kellene kölcsön? Mekkora?

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
huh enyi lemez egy rakáson...

hány fok van ott???

Tomi,barcsinõd meik osztályba jár?!
tablójuk nem tod hol van?!
van ott egy ismerõsöm még

holnapi kerékpár?!
valakinek eladó rövid bringás nacija?!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Vazz, Tomy, nem aprózod el... :D:D:D

Zap: én utoljára Shoshinál láttam a CD-idet, mikor raktuk neki össze a gépet... ;)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
kolyok:
Szóval így néz ki a gépemben a vinyóhelyzet.
Ezen kívül még van 2db 120G-s vinyó. Az egyiken a régi munkahelyem dolgai vannak, a másikon sok-sok kiírásra váró sorozat :D
Ha azt kiírnám mind, akkor azt asszem oda tudnám adni... Az a 40es ott bennt elég nehéz ügy...
Mondjuk akartam venni még egy vinyót, hogy külsõ USB-s 3.5-es házban hurcolásszam, de az most éppen várhat, mert a telefonbiznisz elvitte a pénzt :(
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
hát ha gépigényben = a 3-al akkor mosolyogva, és hálásan köszönném aztis :spoko:
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
hát 1 hónap és itt a San Andreas. Az elég fullos lesz...

Aktuális civil

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
hûûûûûûûû
nekem még nem ,de sort keríthetnénk rá :)

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Kinek adtam kölcsön a GTA Vice City CDket? Jó lenne ökörködni egyet vele...

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
good morning navy seals

jó fáradt vagyok kicst fölösleges volt a suliban lennem

nah holnapra egy tekerés neekm is jó,de fél 5-5körül nekem dógóm is van de 1220 tol ráérek:)

filmem,meg akár mindkettõ játszhat,hogy feka fehérre nem sokan lõnek,ill hogy a film egy speckóbb darab.
Ahol Nõvérkém dolgozott laborban ott még tudnak elvileg.
de a papirképpé változtatás 20ft drágább mint a szinhû :)

Azt hittem hogy rawba fotoztok.mert ha már egy ilyen gép van amivel lehet rawot tolni akor érdemes

én is egyre gondolkozom hogy kéne egy norál didi gép,de most is jól teljesit a kanyon,aztán ha didi jó lenne akor csak állna itt 79e forint,de az elõhivás most a 3tekercs Prágáért lesz vagy 5-6e forint...
viszont megint sikerült vagy 15 kép ami képeslap is lehetne :)

naci nekem is kellene,de ugy vagyok hogy 20e az nagyon drága mert a huszú motoros troy volt 17e körül...

nah holnappal meg kéne egyet menni

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
ma énis újra bringáztam (újra a baleset után) és jól esett.
egy nénit nagyon meg sikerült ijeszteni, pedig nem volt direkt... :angevil:
viszont baromi módon fáj (beszúr) a jobb lábam a medencébe becsatlakozásnál :(

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
AMúgy ma voltam egy tornyot. Kicsit paráztam, de már nem bírtam tovább. Asszem ezentúl is mennem kell, mert ennek ma nagyon jó "íze" volt... :D:D:D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Most eszetlenül neki álltam menteni a menthetõt és stabil lett a rendszer, csak szar. Szal a segítség majd még kell, ha tudtok segíteni Tomy, Zap, de nem egetrengetõen sürgõs.

Tomy: azt nem igazán értettem, hogy "ajjajj, az van legfölül..." Csak most gázos kiszedni, vagy késöbb már nem?! Mert akkor ráérne valamikor a jövõ héten is. Vagy ha problémás, akkor ,marad a kiírós verzió. VÉgülis az sem olyan nagy gáz... És köszi elõre is... ;)

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Mettyú:
Megszakadok a röhögéstõl, te barom! Nem bírom felvenni a telefont!

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
2 hete jártam Pécs-Somogy felé, na hát hogy annak milyen feelingje volt, azt én sem tudom leírni! Szóval megértem, hogy nem tudjátok szavakba önteni az érzéseiteket!

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Nálam eddig a Kapruni VB vitte a prímet. Lugano egyedülálló, külön lapra tartozik valamiért.
Luganotól nagyon eldõltünk. Az egésznek olyan feelingje volt, hogy azt itt most le sem tudom írni.

2004 Les Gets mindent visz (rendezés, pálya, helyszin stb), de mikor átértünk Livignoba elámultunk. Vhogy keverik az olaszos mentalitást az alpesi hangulattal...

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Jaja, úgy emlékszem ;) !