Na most megfogtál! Azért én lehet, hogy ezt skippelem, még nem tudom. Végülis 8 után ér fel, csak nekem szükségem lenne a Dancsira, mint túravezetõre.
Bandi:
Térképetek van nektek a szegény vidéki paraszt srác számára? :'(
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Started by
albertfish
, 2004. March 11. 21:32
Posted 2004. July 13. - 11:42

Posted 2004. July 13. - 11:34

Posted 2004. July 13. - 11:31

Hallo! Mondd meg a Dancsinak, hogy nem viszek binyiglit, sajnos. Nincsen vonat reggel, ami idõben odaérne és nem IC. Majd használom a tijedét, kiskoma! ;D ;D
Posted 2004. July 13. - 11:15

Posted 2004. July 13. - 10:32

Márió:
Ja, elfelejtettem írni, hogy van Acera fékváltókarom. Az nem jó? Bár lehet, hogy csak 7s... Most nem is tudom. Na mindegy.
Ja, elfelejtettem írni, hogy van Acera fékváltókarom. Az nem jó? Bár lehet, hogy csak 7s... Most nem is tudom. Na mindegy.
Posted 2004. July 12. - 17:21

ahoj,
váltó:
marad ami van aszem ez nyolcas!Kis bazt mondja jó 8s hoz :
???
Na de majd kiderül
ha minden jól megy akko holnap megoldódik a váltó godom,meg a fék is.na nem uj fék,de pofa csere meg bowden,hátha számít!
fölös váltókarja valakinek?8s?akár törött is jó csak mûködjön!!
Ma nem keresett valameikõtök!?Itthon,anya nem tudta ki az?!
hát nem lesz új váltó és kész!
AW:jól gondoltad,ahol a krész a lengõkaron van,tehát az is moszog berugózáskor(URT rendszerû,pl Votec,asszony Meridája)ott ne rángatja a láncot rugozás közben,nem rövidül a lvilla hossz!
A "hagyományos"nál pedig igen,de nem hinném hogy ez letépi a váltótartó fület,de van egy pót a vázhoz,lehet kipróbálom!
váltó:
marad ami van aszem ez nyolcas!Kis bazt mondja jó 8s hoz :

Na de majd kiderül
ha minden jól megy akko holnap megoldódik a váltó godom,meg a fék is.na nem uj fék,de pofa csere meg bowden,hátha számít!
fölös váltókarja valakinek?8s?akár törött is jó csak mûködjön!!
Ma nem keresett valameikõtök!?Itthon,anya nem tudta ki az?!
hát nem lesz új váltó és kész!
AW:jól gondoltad,ahol a krész a lengõkaron van,tehát az is moszog berugózáskor(URT rendszerû,pl Votec,asszony Meridája)ott ne rángatja a láncot rugozás közben,nem rövidül a lvilla hossz!
A "hagyományos"nál pedig igen,de nem hinném hogy ez letépi a váltótartó fület,de van egy pót a vázhoz,lehet kipróbálom!

Posted 2004. July 12. - 16:02

Posted 2004. July 12. - 14:24

A világcsúcs asszem úgy készült, hogy felhúzták kb. 100km/h-ra és onnan kezdett el tekerni, mert akkora volt az átétel.
Posted 2004. July 12. - 13:13

Posted 2004. July 12. - 13:10

Posted 2004. July 12. - 13:08

:-)) Hat igen, ha tul jol megcsinalom, akkor meg a vegen hiheto is lett volna. :-)
Amugy a vilagcsucsu az nem ugy "keszult", hogy auto mogott szelarnyekban gyorsult fel a "kollega"?
Es mintha valami bukas is lett volna a vegen, vagy rosszul tudom?
Amugy Rolad mit lehet tudni?
Amugy a vilagcsucsu az nem ugy "keszult", hogy auto mogott szelarnyekban gyorsult fel a "kollega"?
Es mintha valami bukas is lett volna a vegen, vagy rosszul tudom?
Amugy Rolad mit lehet tudni?
Posted 2004. July 12. - 13:06

Na, szoval odaleptem neki. :-)
(Montival...)
http://www.freeweb.hu/author/alfa1.JPG
Kicsit túl nagy a távolság a bal oldali 1 és a mellette lévõ 9-es között, de azért ügyes próbálkozás, mondjuk én nem photoshoppal értem el a sebességet, hanem stéherrel, asszem mintha a világrekord kb. 250km/h körül lenne.
Egyébként pedig a képre All rights reserved

Posted 2004. July 12. - 12:56

Jaja, meglehetõsen úgy néz ki a dolog.
Remélem nem fog esni, mert csak 1 rétegû a sátram
Már az impregnáláson törtem a fejem, amikor a met.hu elkezdett napos idõt mondani arra térségre is. 
Remélem nem fog esni, mert csak 1 rétegû a sátram

Posted 2004. July 12. - 12:51

Posted 2004. July 12. - 12:43

Ne menj el!
Menjünk inkább bringázni!
Bár hétvégén talán kipróbálom milyen felfelé szenvedés nélkül sokat jönni lefelé. Ez fog benne segíteni
Jó mondjuk nem olcsó, de 1x élünk ;D
Menjünk inkább bringázni!
Bár hétvégén talán kipróbálom milyen felfelé szenvedés nélkül sokat jönni lefelé. Ez fog benne segíteni

Posted 2004. July 12. - 12:21

Dnl: Kicsit lejárt a fentire a jelentkezés (jobban megnézve), na mindegy azért elküldtem nekik.
Sokan vagyunk.
Én el is megyek.
Tsá!
U.i.: Dancsi, kaptam tõled egy emailt. Nem tudom mi lehetett benne, mert a freemail eltávolította a tartalmát a vírus miatt. Ha otthonról küldted, akkor írtsál majd vírust a gépeden!
Sokan vagyunk.
Én el is megyek.
Tsá!
U.i.: Dancsi, kaptam tõled egy emailt. Nem tudom mi lehetett benne, mert a freemail eltávolította a tartalmát a vírus miatt. Ha otthonról küldted, akkor írtsál majd vírust a gépeden!
Posted 2004. July 12. - 12:11

Zap, emmá nem Rájfájzen... ez már a még sznobabb és multinacionálisabb GE.
És igen is Properties. Meg My computer.
De itt is van minden, amit felsoroltál. fiatalos, dinamimus légkör... he,he ez jó. Milyen a dinamikus légkör?

De itt is van minden, amit felsoroltál. fiatalos, dinamimus légkör... he,he ez jó. Milyen a dinamikus légkör?
Posted 2004. July 12. - 12:09

Dancsi, elég a linket átküldened, hogy ne zaklassuk a többieket. Manpower elég szar, nem találtam meg, hogy lehetne regisztrálni, mindig negyed óra, ha valamire jelentkezni akarsz.
Posted 2004. July 12. - 12:06

Mecsek északi oldala a tigrisek hazájaMickeyha tudnál valami jó kis kihalt útszakaszt, ahol egy full kezdõ óutis hozzászokhat a dologhoz, akkor már régóta kiszeretném probálni hosszabban is nemcsak domról le dombról fel...
hmm csak elszakadt az elsõváltó bowdenje.. :-\

Leslie milyen géped van?
Posted 2004. July 12. - 11:59

Wolf:
ahh, properties, mi?
Angol windows Raiffeisen sznoboknak....
Nálatok is kellemes környezet
szakmai fejlõdés,
kiemelkedõen jó munkakörülmények,
fiatalos, dinamikus légkör van?
hehe
ahh, properties, mi?