Most mértem meg, 35 dekát nyom. Sokat kínlódtam én kicsi teleszkópos pumpával és mindenféle kisebb nagyobb kézi vacakkal, de azokkal csak szenvedés felfújni. Ezt azért szeretem mert hatékony és könnyen használható. Ha bár már jó ideje nem kellett út közben fújnom, legfeljebb amikor aszfaltról terepre megyek, akkor engedek belőle és utána felfújom megint, hogy hazafelé megint könnyebben guruljon. Nekem mindenképp megéri.
Jelentkezz be Regisztrálj

Pumpa
Írta 2016. május 01. - 01:09

Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
Írta 2016. április 30. - 23:30

Tényleg megéri ilyet cipelni magaddal bringázáskor ? Tök jó minipumpák vannak.
Írta 2016. április 30. - 01:33

A Lidl-ben másodikától lehet kapni megint nyomásmérős lábpumpát.
Ilyent:
Nekem van és ez vált be eddig kizárólag.
Talán mert sokkal könnyebb lábbal taposni, mit kézzel pumpálni, ha már úgyis a lábunk az erősebb.
Ha most is adnak hozzá feltépőzárazható táskát, azt fel lehet tenni a nyereg alá hátul,
de nem árt a varrásoknál palmatex ragasztóval kifordítva belül megerősíteni,
a függesztő fülek varrásánál megerősíteni, az úgy a biztos.
Gyorsan könnyen tele lehet fújni vele akár egy teljesen leengedett kereket is a pontos nyomásra.
Nem outihoz való, de 3-4 barig tényleg nagyon hatásos.
A kiálló támasztó drót fülre a talp közepével teljesen be kell lépni, hogy a műanyag peremet is
megtámasszuk a cipővel és akkor stabilan taposható a másik lábbal.
Az ára 1.400,-Ft
Balu1 módosította - 2016. április 30. - 01:43
Írta 2016. április 28. - 10:38

Írta 2016. április 28. - 10:19

Ez hangzik a legjobban! Kivancsian varom mit talalsz!
Elore is koszonom
na megvan
ránézésre pont ilyen
hogy oda vissza e az passz
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2016. április 25. - 12:26

Írta 2016. április 24. - 22:39

Sziasztok!
Van egy ilyen, remek pumpám,amivel maximálisan elégedett vagyok már hosszú évek óta!
A nyomásmérő nemrég adta meg magát.
Csak ebay - en találtam egyet , de az óra nélküli.
Tud valaki ilyet (akár használtan), vagy ehhez hasonlót, ami hosszútávon megbízható?
Lényegi szempontok: nyomásmérő, T- kar, kétirányú pumpálás, alu test, lehetőleg ne henger forma, mert ez már sokat kibírt és még egyszer sem esett ki, pedig nincs semmi tépőzár vagy gumirögzítés hozzá...
Köszöntem
szerintem nekem van egy pont ilyenem, ha holnap hazaérek világosban megnézem, kb sose használtam.
ha megtalálom tiéd.
- laczie kedveli ezt
Írta 2016. április 24. - 21:58

Ez is hasonló: http://bringabutik.h...uto-termek.html
Én ezt használom évek óta, imádom. Aki eddig kipróbálta, el volt tőle ájulva, milyen jó.
http://bringabutik.h...inipumpa-3.html
Írta 2016. április 24. - 21:17

Sziasztok!
Van egy ilyen, remek pumpám,amivel maximálisan elégedett vagyok már hosszú évek óta!
Tud valaki ilyet (akár használtan), vagy ehhez hasonlót, ami hosszútávon megbízható?
Lényegi szempontok: nyomásmérő, T- kar, kétirányú pumpálás, alu test, lehetőleg ne henger forma, mert ez már sokat kibírt és még egyszer sem esett ki, pedig nincs semmi tépőzár vagy gumirögzítés hozzá...
Köszöntem
A Topeak Road Morph valami ilyesmi, de az úgy rögzül mint a hagyományos minipumpák.
Írta 2016. április 24. - 19:20

Sziasztok!
Köszöntem
Írta 2016. március 28. - 09:41

Az a pumpa egyszerűen nem ér annyit, használtam én is.
gaboca1 módosította - 2016. március 28. - 09:42
Írta 2016. március 28. - 00:32

Ez így, hogy "megadta magát" egy nagyon tág fogalom.
A fizikai működési elv alapján minden javítható, de azt azért pontosabban meg kellene határozni, hogy mit nem csinál amit kéne vagy mit csinál amit nem kellene. Megszorul, akad vagy ereszti a levegőt valahol?
Szerintem ha egy régimódi mechanikus órákat javító órással próbálsz beszélni, lehet, hogy tud segíteni, habár csak érintőlegesen vág a szakmájába mint mechanikus szerkezet. Először beszélni kellene vele és csak utána megmutatni a pumpát, nehogy élből elhajtson ha meglátja. Esetleg kicsit közelebb kerül a dologhoz ha a nyomásmérő óráról beszélsz neki. Vagy még ahol nyomásmérőket pl. hagyományos régi mechanikus vérnyomás mérőt is javítanak, egy régi vágású műszerész esélyes, hogy segíthet rajta.
Írta 2016. március 27. - 22:39

Műszerészhez elvinném, de lehet olcsóbb, ha valahonnan kerítesz egy csatlakozásban megfelelő nyomásmérőt helyette.
Írta 2016. március 27. - 19:17

Sziasztok!
Beto műhelypumpámon megadta magát a nyomásmérő.Lehet valamit kezdeni vele,vagy kuka?
Írta 2016. március 15. - 13:37

van egy ilyen longus pumpám:
átereszt a feje. szerintetek lehet kapni hozzá másik fejet? mondjuk lehet,h vlmi komolyabb pumpát kéne nézzek.
bbb meg sks fejet lehet kapni, általában jók szoktak lenni a nonamekre is.
kérdés ér e annyit az egész.
- donciccio kedveli ezt
Írta 2016. március 15. - 10:03

van egy ilyen longus pumpám:
átereszt a feje. szerintetek lehet kapni hozzá másik fejet? mondjuk lehet,h vlmi komolyabb pumpát kéne nézzek.
Columbus Genius: http://framebuilding.com/Genius.htm
D.S.B.=Differential Shape Butted: http://framebuilding.com/Butt.htm
Bianchi Genius: https://dl-web.dropb...jeyW8DLm0pEa_1A
Írta 2015. április 14. - 22:51

Köszi Tigger. Ezek közül a Topeak a szimpatikus. Az sks-ek tartóságáról meg amúgy sem sikerült meggyőzni engem, így race rocket lesz.
több tucat raklapnyi megy el nálunk évente, és nagyon ritka a garis. amúgy 5 év van rá, és pótalkatrész is van.
de nem rossz a topeak sem.
Írta 2015. április 14. - 17:53

Köszi Tigger. Ezek közül a Topeak a szimpatikus. Az sks-ek tartóságáról meg amúgy sem sikerült meggyőzni engem, így race rocket lesz.
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2015. április 14. - 16:10

29-eshez keresek minipumpát elvárás hogy mez zsebéből ne essen ki ( azaz ne legyen nagy, lehetőleg teleszkópos )és ne egy év legyen vele a pumpálás.
SKS supershort, airboy, aeron
topeak race rocket
Írta 2015. április 11. - 20:51

29-eshez keresek minipumpát elvárás hogy mez zsebéből ne essen ki ( azaz ne legyen nagy, lehetőleg teleszkópos )és ne egy év legyen vele a pumpálás.
- Rabbit kedveli ezt
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!