Városi tv, mi?
Hát akkor sem jöttek ki, mikor orra álltam! 8) 8) 8)
Mintha azt hallottam volna, hogy rózsabimbóóóóóóóóó............... ;D
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
viharsarki rájderek
Indította
kergeeger
, 2003. október 16. 18:02
Írta 2003. október 21. - 16:03
Írta 2003. október 21. - 15:45
Írta 2003. október 21. - 15:44
Írta 2003. október 21. - 15:16
Írta 2003. október 21. - 15:14
Akkor még el kell menjek fodrászhoz, manikûröshöz, kozmetikushoz... : Csakúgy nem áll az ember a kamera elé... Mert ugye nem is para miatt jön a tévé, hanem az "idegenek" miatt, akik távoli világokból (~60km??? : ) hozzák népük üdvözletét... ;D
Para, most elszóltad magad! Megyjegyeztem: rózsabimdó! :-X Hacsak nincs Pigiben hangazonosító, akkor vigyázz magadra!!! ;D Nem veszel még egy Macit? -> apró
Para, most elszóltad magad! Megyjegyeztem: rózsabimdó! :-X Hacsak nincs Pigiben hangazonosító, akkor vigyázz magadra!!! ;D Nem veszel még egy Macit? -> apró
Írta 2003. október 21. - 15:06
;D ;D ;D
nem kellett volna értesíteni a városi televíziót, hogy hosszú szünet után ismét haza megyek... : ugyan... de ha már kijönnek... : ;D
nem kellett volna értesíteni a városi televíziót, hogy hosszú szünet után ismét haza megyek... : ugyan... de ha már kijönnek... : ;D
Írta 2003. október 21. - 14:58
Engedelmetekkel a pénteki megmozdulást rögzíteni fogjuk videóra!
Aztán majd ha minden jól megy, videókonvertálás is megtörténik, feltöltése is menni fog vhová...
Aztán majd ha minden jól megy, videókonvertálás is megtörténik, feltöltése is menni fog vhová...
Írta 2003. október 21. - 14:53
;D ;D ;D nem neke-e-em?? ;D ;D ;D
Drágaszágom.. ez a kép a linken keresztül is láthatóan vibrált... ;D ;D ;D
obsidian: yo... 8)
félni meg csak akkor van okod, ah PIGonE elõtt kiejtem az ölésre buzdítószót a rózsabimbót... :-X upsz...
;D ;D ;D
target and time locked...
PÉNTEK::12:20::OROSHÁZA::V.P.U.
plussz bukóm, a régi PROWELL F-18(vagy 16?) még meg van, csak nem hiszem hogy egy 62-3centis fejkerületû leánzóval élsz... :
bár most hogy mond...izé írom, azt sem tudom hol van?? :-\
bazzz... pedig az már szuvenír...
na utánna nézek délután az adatbankban... megkérdezem Györgyit :
téminusz2ésfélnap
Drágaszágom.. ez a kép a linken keresztül is láthatóan vibrált... ;D ;D ;D
obsidian: yo... 8)
félni meg csak akkor van okod, ah PIGonE elõtt kiejtem az ölésre buzdítószót a rózsabimbót... :-X upsz...
;D ;D ;D
target and time locked...
PÉNTEK::12:20::OROSHÁZA::V.P.U.
plussz bukóm, a régi PROWELL F-18(vagy 16?) még meg van, csak nem hiszem hogy egy 62-3centis fejkerületû leánzóval élsz... :
bár most hogy mond...izé írom, azt sem tudom hol van?? :-\
bazzz... pedig az már szuvenír...
na utánna nézek délután az adatbankban... megkérdezem Györgyit :
téminusz2ésfélnap
Írta 2003. október 21. - 14:47
rögzítettem a képet ;D
pontyosan 9:59 kor ér be a vonat
jaj, már alig várom
:-* minden szervezkedésért
pontyosan 9:59 kor ér be a vonat
jaj, már alig várom
:-* minden szervezkedésért
Írta 2003. október 21. - 14:43
Hûha... Én már félek... :-[ ;D
Erával loptuk a munkaidõt és megbeszéltük, hogy igen, egy vonattal megyünk Bécsabáról...
Erával loptuk a munkaidõt és megbeszéltük, hogy igen, egy vonattal megyünk Bécsabáról...
Írta 2003. október 21. - 14:42
Kikérem magamnak! Én tisztességes úriember vagyok! ;D
(...Péef, a fene a szádat, hát nem neked tettem ki a linket... 8) )
Orsi, ne ijedj meg, majd összecsapunk valamit Nikivel, majd még kiforraljuk, mi legyen!
Apropó, nincs valakinek egy plusz bukója? Nikinek még nincs, és a Boszikupára lehet nem ártana neki is egy...
Üdvi: Pigi
(...Péef, a fene a szádat, hát nem neked tettem ki a linket... 8) )
Orsi, ne ijedj meg, majd összecsapunk valamit Nikivel, majd még kiforraljuk, mi legyen!
Apropó, nincs valakinek egy plusz bukója? Nikinek még nincs, és a Boszikupára lehet nem ártana neki is egy...
Üdvi: Pigi
Írta 2003. október 21. - 14:38
bazzzzzzeeeee...mérpontezt a képet? méééér?? ;D ;D ;D
feladat: fél1ig szórakoztatni : ;D addigra becsapódok Én is...
Orsi: azért ne rémisszen el ez a kép... amikor dolgozik, és felöltözve van, egész emebrien néz ki : ;D ;D
feladat: fél1ig szórakoztatni : ;D addigra becsapódok Én is...
Orsi: azért ne rémisszen el ez a kép... amikor dolgozik, és felöltözve van, egész emebrien néz ki : ;D ;D
Írta 2003. október 21. - 14:36
Target located ; ;D
Várható becsapódás ideje, de. 10.00 óra, Orosházi központi pályaudvar! ;D ;D
Nehéz lesz nem észrevenni minket sem, azért egy kis first aid imhol jöve:
http://kep.tar.hu/pi...345&beginnum=24
További feladatkör meghatározását kérem!
Várható becsapódás ideje, de. 10.00 óra, Orosházi központi pályaudvar! ;D ;D
Nehéz lesz nem észrevenni minket sem, azért egy kis first aid imhol jöve:
http://kep.tar.hu/pi...345&beginnum=24
További feladatkör meghatározását kérem!
Írta 2003. október 21. - 14:19
Írta 2003. október 21. - 14:17
célszemély bal oldalt: http://kep.tar.hu/pa.../pic3628733.jpg
kerékpárja egy KÉK SZÍNÛ, KAPPA VÁZAS PARIPA...
megkeresni... elfogni... ;D
kerékpárja egy KÉK SZÍNÛ, KAPPA VÁZAS PARIPA...
megkeresni... elfogni... ;D
Írta 2003. október 21. - 14:10
PIGonE: Orsiért kellene majd kimenni 10re...
fotót mingyá keresek róla vmelyik túrhás albumban...
fotót mingyá keresek róla vmelyik túrhás albumban...
Írta 2003. október 21. - 14:03
Alföldi talpasbetyár jelentkezik, szolgálatára! ;D
Akkor kiért és mikor kell kimenni, tisztázzuk!
Részemrõl ok a péntek, 10-re kint leszek az állomáson (esetleg már másod v. sokadmagammal...). Apropó, mi szombaton kocsival visszük a gépeket át, akinek van feles cucca, szivesen átvisszük (hátimák, búvártalp, kiscsizma, ilyenek...). Bringát sajna nem tudunk vinni, mert így is kétséges, hogy fér majd fel a Scab, a Hoss és a Nunu a hátsó szállítóapparátra... Elvileg müxik, gyakorlatilag majd meglássuk pénteken...
Üdvi:
Pigi
Írta 2003. október 21. - 13:52
Khhhrrssszzzkhrrr...
Rossz a khh... tel i...krhh.ny átkapcsokrhhhszszz...
Uhhh.... Légörvény volt... : ;D
Sz'al én menni Békénszkacsabenszkáról nemtom mikor, mert nem elérhatõ az Elvira > De azt tudom, hogy 12:22-re vagyok Orin. Sztem Gyuláról áttekerek Csabára,mert sokat kéne várni csatlakozásra, és így egyszerûb... :
Azt még mindig nem tudom, hogy csak szombaton hajnalbankelés után menjek -e Szegedre, vagy már pénteken este, de szvsz holnapra ez is kiderül...
Meg akkor meg kellene beszélni egy katasztrófatervet is, hogy esõ+sár esetén mi legyen... (az egy garnitúra ruha témája... :-[ )
Rossz a khh... tel i...krhh.ny átkapcsokrhhhszszz...
Uhhh.... Légörvény volt... : ;D
Sz'al én menni Békénszkacsabenszkáról nemtom mikor, mert nem elérhatõ az Elvira > De azt tudom, hogy 12:22-re vagyok Orin. Sztem Gyuláról áttekerek Csabára,mert sokat kéne várni csatlakozásra, és így egyszerûb... :
Azt még mindig nem tudom, hogy csak szombaton hajnalbankelés után menjek -e Szegedre, vagy már pénteken este, de szvsz holnapra ez is kiderül...
Meg akkor meg kellene beszélni egy katasztrófatervet is, hogy esõ+sár esetén mi legyen... (az egy garnitúra ruha témája... :-[ )
Írta 2003. október 21. - 11:19
Era: akkor yo... 8)
Orsi Bcsabától megy arra, mint Te, csak jóval korábban, mert már 10re Orin lesz... ez azt jelenti, hogy kb. 9kor indul Bcsabáról a vonata, míg a Tied olyan féldél körül...
Ha jön Obsidian, akkor Vele fogsz jönni Bcsabától
Obsidian jelentkezz... vétel... Obsidiant hívja irányítótorony... ;D
akkor egy másik bejelentkezést is kérek:
Orosháza jelentkezz... vétel... PIGonEt hívja irányítótorony... ;D
péef
Orsi Bcsabától megy arra, mint Te, csak jóval korábban, mert már 10re Orin lesz... ez azt jelenti, hogy kb. 9kor indul Bcsabáról a vonata, míg a Tied olyan féldél körül...
Ha jön Obsidian, akkor Vele fogsz jönni Bcsabától
Obsidian jelentkezz... vétel... Obsidiant hívja irányítótorony... ;D
akkor egy másik bejelentkezést is kérek:
Orosháza jelentkezz... vétel... PIGonEt hívja irányítótorony... ;D
péef
Írta 2003. október 21. - 11:11
Ors: akkor most nem arra jösz?
Para: Köszi a leírást, azzal többre mentem mint a térképpel. Én ezt nem tudom használni, nem látom át.
A szegedi tésztaparti nekem is tetszik..
Mikor lesz már péntek?
A szép idõt rendelem.
Para: Köszi a leírást, azzal többre mentem mint a térképpel. Én ezt nem tudom használni, nem látom át.
A szegedi tésztaparti nekem is tetszik..
Mikor lesz már péntek?
A szép idõt rendelem.