Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

viharsarki rájderek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
627 hozzászólás a témában

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás
Verj be két felest oszt jóvan... ;D (hmmm.... Te inkább 4et... ::) )

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Obsidian: hát bánhatod is...
nagyon remélem semmi virusxarság... :( de jelenleg épp úgy érzem, hogy vmicske lázam is lehet... :( király...

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás
Most írjam azt, hogy bánom, amiért nem mentem el Orira? ???
Mert a fényképeket megnézve így van... :( De aki késõn kel... ::) (Pedig Era ébresztett is :-* én meg pofátlanul visszaaludtam... :-[ )

Para: jobbulást! Összeszedtél vmi vírust?

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Sziasztok...

megpróbálom harmadjára is beírni... :( kicsit sem idegesítõ ám... na mind1...

SZóval igen csak nagyon jó volt megen otthon tekerni, és csak fokozta az egész hangulatot, hogy Era és Orsi is ott volt... Nekik: :-* :-* :-*
Pigi Te csak azért nem kapsz, mert... ;)

most épp vegetálok, de ezt a másik topicban már írtam...

szóval Era fotóit már fel is pakoltam:
http://kep.tar.hu/paraferi

:-*

péef

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Sziasztok Viharsarkiak!
Kellemes meglepetés volt, hogy Orosháza ilyen szép hely. Tényleg alkalmas a kalandozásra (bringával) és annak ellenére, hogy az alföldön van, lehet jókat gurulni (és persze tolni is.)
Én olyan jól éreztem magam veletek! Nagyon köszönöm a kedves fogadtatást, az idegenvezetést. A múlt heti Mátra túrán én úgy megfáztam, hogy most nem is tudtam volna nagyot tekerni, ezért ez a szórakoztató bemutató pontosan az volt, amire szükségem volt.
Lehet, hogy nem látszott rajtam, de már nagyon bátornak érzem magam, hogy olyan helyeken lementem, ahol eddig még soha nem merészkedtem volna le.
Szeretném majd viszonozni nektek a meghívást, ezért ezennel szeretettel meghívlak titeket a Budai hegyekbe. Ezt bármikor beválthatjátok, akár hóban, akár, most még õsszel, akár majd tavasszal, kimaradt valami ::) Jöhettek több napra is, végre van saját lakásom, ahol szívesen látlak titeket, persze csak menedékház feeling-gel ágy hijján, de takaró van. ;)
A fotókat átküldtem Parának, azt ígérte felrakja a tárra. Para: köszönet érte, ezer :-*
PiGone remélem már Te is jobban vagy, nekem már nem folyik úgy az orrom.
Kergeegér: a képeid ismét nagyon tetszettek, rólad is van egy jól sikerült nálam, amint a parkban hõsi szobrot alakítasz (ez a kedvencem).
Ors: nagyon örültem, hogy így jobban is megismerhettelek.
És persze ez igaz, mindnyájatokra.
Nagyon kedves embereket ismerhettem meg benneteket. Köszönet. :-*
Era

PiGonE

PiGonE

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 hozzászólás
Naggyon-naggyon szívesen!

A mihamarabbi viszontlátásra! ;)

Jó pihenést!

Üdv: Pigi

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás
hát ....viharsarki rájderek :D nagggyon-naggyon köszönjük a pénteki tekergést :-* :-* :-*,
jókat ugráltunk ::) - ugye Era ;D

Átkuszok a boszitopikba beszámolómmal, de hamarost fennlesznek képeim is ;)

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.133 hozzászólás
Szeretettel várunk Orsi 8)

Dél körül már én is csatlakozom hozzátok ... az is lehet ,hogy hóembert fogunk építeni mert most hallottam több helyrõl ,hogy esik a hó!

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás

HOLNAP !! 5-kor START :D :D

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.133 hozzászólás
Ha nem lesz csapadék akkor Gabival átugrunk Szegedre. Ha meg lesz akkor meg megnézem tizedjére a kranked ötöt. 8)

PiGonE

PiGonE

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 hozzászólás
Azért a holnap ebéd utáni csendes tekerésre is jön valaki remélem... ;)

Kerge "halas" egér 8), Csubee, Gabi, rátok is számíthatunk? Kint a siratónál...

ßye: Peti

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás
Nohátakkor...
Én mára letészem a klaviatúrHát és elvonulok HAZA!!! :D :D :D
Ergo 7fõig nem lesz netem, úgyhogy ha van valami fejlemény, akkor plíííz sms: 06203806898
(van kilencvenes is, de az csak 18 éven felülieknek! ::) 8) ;D Meg amúgy is drága... De valamibõl meg kell élni... ::) )

Találkozunk pénteken!

edit: megismerkedtem vele, nagyon kellemes jelenség... ::)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Era ráérzett... ;D ;D ;D

jiiiihááááá... holnap után!

[glow=red,2,300]-4...[/glow]

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás

Fõként arzén... De az sok... ::) Monjuk sokkal édesebb, mit ez a pösti lötty... ::) 8)

bazzzzz... ;D ;D ;D
ez jó volt!

Az a vicces, hogy speciell Gyulán tényleg édesebb a víz a magasabb arzéntartalom miatt... ;D ::)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás

Fõként arzén... De az sok... ::) Monjuk sokkal édesebb, mit ez a pösti lötty... ::) 8)

bazzzzz... ;D ;D ;D
ez jó volt!

Era: :-* :-* :-* várunk... jerrr...

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás

Para, azt hittem egyszeri és megismételhetetlen vagy , de úgy látom a földijeid is hasonszõrûek. Lehet, hogy a vízben lehet valami?

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
:o ;D ;D ;D
Para, azt hittem egyszeri és megismételhetetlen vagy ::), de úgy látom a földijeid is hasonszõrûek. Lehet, hogy a vízben lehet valami? ::)

Nagyon köszönöm(jük) a fogadást, és majd a kalauzolást. Orsot és Csubeet csak annyira zabolázzátok meg, hogy utána még legyen kedvük és erejük bringázni! :-[
Remélem száraz idõben, sár nélkül élvezhetjük a táj "domborzatát" ??? Milyen ott a talaj, talán homok, akkor nem lehet gond... Már fenem a fogam azokra az ugratókra :D (aki már látott tekerni, az tudja, hogy ez mekkora paradoxon).
Estére jó lenne, ha mindnyájan átmehetnénk Szegedre a tészta partira és ismét jó nagy BMFT-s csapat ülhetne egy asztalhoz.

(Szerencsére megoldódott a szállásom kérdése: Szegeden Kahlesz családja befogadott egy éjszakára.)

Ma 1-ig vagyok még itt, addig élvezettel olvasom a merénylet szervezõdését. Azután, ha mégis változna valami (netalán nem jönne ki elém senki az állomásra, vagy elmarad az orosházi program :(, menjek egybõl Szegedre, hát itt a telefonszámom: 30-397-0836, légyszi értesítsetek!)
:-* Era

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
;D az a tíz, már

[glow=red,2,300]-8...[/glow]

;) kámin'fájvtózön...

PiGonE

PiGonE

törzsvendég