Atyagatya!!
Buszpu.???
Nem malom? ;D 8)
Semmi gond, vettem mindent. Szombaton Miskolc-Tiszai pu. délután 5 óra! Semmi gond! ;D
Szóval semmi gond, amúgy komolyra fordítva a szót. Mindenkiért ki fogok menni, ha még valaki be akar jelentkezni, nyugodtan megteheti, imhol a számom: 20/464-3052 (aztán csak semmi vicces sms ). Mobilos cégnél vagyok, kideritem ki fia borja riogat 8)
Üdv: Pigi
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
viharsarki rájderek
Indította
kergeeger
, 2003. október 16. 18:02
Írta 2003. október 22. - 10:23
Írta 2003. október 22. - 10:22
obsidian: nem.-.. elõszöris tudod, nincs ahhoz csatim Mezûtúron másodszor csak holnap d.u. 16:10essel hagyom el a bûznyomorfelhõt, mert elõtte még pakolászok, így költözés elõtt...
idõjárás: hm... szvsz megen totál más lesz az idõ, mint amit jósolnak... (havazni fog )
péef
idõjárás: hm... szvsz megen totál más lesz az idõ, mint amit jósolnak... (havazni fog )
péef
Írta 2003. október 22. - 10:18
Összefoglalva: felhõ+esõ+hideg , de csak péntekre, mert csütörtökön + szombaton jó idõ... >
Ennyire ráérnek ezek a viharsarki emberek netezés, fórumozás, istáló, gazemberség, cirkuszolás, hupákolás? ;D 8)
Para! Nem gyüssz máma 17:10-zel haza?
Ennyire ráérnek ezek a viharsarki emberek netezés, fórumozás, istáló, gazemberség, cirkuszolás, hupákolás? ;D 8)
Para! Nem gyüssz máma 17:10-zel haza?
Írta 2003. október 22. - 10:13
nem mgé... mit hablatyoltak már meg?
Én megrendeltem a felhõs, de száraz, és mindezek mellett hideg idõt... szal nyugggi...
8)
Pigi: remélem a buszpályaudvarral nem zavartalak össze : ;D ;D ;D
Én megrendeltem a felhõs, de száraz, és mindezek mellett hideg idõt... szal nyugggi...
8)
Pigi: remélem a buszpályaudvarral nem zavartalak össze : ;D ;D ;D
Írta 2003. október 22. - 10:08
Orosháza péntekre elõrejelzett idõjárását nézte már valaki?
Comment: > > > :'(
Comment: > > > :'(
Írta 2003. október 22. - 10:05
Írta 2003. október 22. - 10:02
Írta 2003. október 22. - 09:57
Írta 2003. október 22. - 09:51
;D ;D ;D
oxa...
na figylej...
elsõdleges célpont: Orsi... 10óra elõtt pár perccel érkezik Bcsabai oldalról... azonosítani... körbefogni... lekötni fél1 magasságáig...
másodlagos célpont: Csubee... 12 óra elõtt pár perccel megkeresni... azonosítani... körbefogni... ha menekülni próbál leütni, megkötözni, trágárvicceket mesélni...
malom?? : ;D ;D ne ahargudj, mit is mondtál? miót alaksz Orosházán? ;D
buszpályaudvarral szembeni MALOM... kapis? ami jó pár éve leégett, és ma már csak a siló része meg kisebb egyéb épületei "mûködnek"...
vili? :
:éef::
oxa...
na figylej...
elsõdleges célpont: Orsi... 10óra elõtt pár perccel érkezik Bcsabai oldalról... azonosítani... körbefogni... lekötni fél1 magasságáig...
másodlagos célpont: Csubee... 12 óra elõtt pár perccel megkeresni... azonosítani... körbefogni... ha menekülni próbál leütni, megkötözni, trágárvicceket mesélni...
malom?? : ;D ;D ne ahargudj, mit is mondtál? miót alaksz Orosházán? ;D
buszpályaudvarral szembeni MALOM... kapis? ami jó pár éve leégett, és ma már csak a siló része meg kisebb egyéb épületei "mûködnek"...
vili? :
Írta 2003. október 22. - 09:48
Írta 2003. október 22. - 09:45
Tisztázzuk a dolgokat!
Akkor mi a cél?
a. Guzsbakötve vigyem Csubeet az állomásra?
b. Rejtsem el egy elhagyatott raktárépületben a város kies részén?
c. hagyjam még dolgozni fél órát?
d. mi az a malom?
Pigi
Akkor mi a cél?
a. Guzsbakötve vigyem Csubeet az állomásra?
b. Rejtsem el egy elhagyatott raktárépületben a város kies részén?
c. hagyjam még dolgozni fél órát?
d. mi az a malom?
Pigi
Írta 2003. október 22. - 07:53
;D ;D ;D kerge ez 5pontos volt! ;D ;D ;D
no... PIGonE:
new target person::Csubee 8)
tegnap beszíltem vele, és el akar lógni a melóból pénteken, hogy tudjon tekerni velünk... ez még OK, de a kis piszok fél órával hamarabb, mint ahogy Eráék beérnek... ;D második küldetésed, hogy fél órát tarsd pozícióban! ;D
a malomnál építenek, a buszmegállói sarkon... ;D
de csittt...
titykos küldetés
TÉMINUSZ2NAP!!!
no... PIGonE:
new target person::Csubee 8)
tegnap beszíltem vele, és el akar lógni a melóból pénteken, hogy tudjon tekerni velünk... ez még OK, de a kis piszok fél órával hamarabb, mint ahogy Eráék beérnek... ;D második küldetésed, hogy fél órát tarsd pozícióban! ;D
a malomnál építenek, a buszmegállói sarkon... ;D
de csittt...
titykos küldetés
TÉMINUSZ2NAP!!!
Írta 2003. október 21. - 20:14
Õõõõ....
tudni kell, ódákat zengnek a bekecsemrõl Az irigység meg addig hadd beszéljen belõled, izmos vádlis barátom ;D
ßye: Pigi
tudni kell, ódákat zengnek a bekecsemrõl Az irigység meg addig hadd beszéljen belõled, izmos vádlis barátom ;D
ßye: Pigi
Írta 2003. október 21. - 16:35
[...] Nehéz lesz nem észrevenni minket sem, azért egy kis first aid imhol jöve:
http://kep.tar.hu/pi...345&beginnum=24
Õõõõ..
tudni kell ,hogy a monitoromra rálátnak a halaim az akváriumból ami másfél méter hosszú ... szóval amikor ráklikkeltem a képedre Pigone .... hát ne tudd meg ,hogy a halak jobban megijedtek mint én 8) hehe
Seperc alatt az összes hal az akvárium másik oldalán kereste a menedéket a vizinövények között 8) 8) 8)
Szoktam is tõle kérdezni:
- Te Pigone! Hol lehet kapni ilyen szõrös pólót?
Írta 2003. október 21. - 16:20
Írta 2003. október 21. - 16:20
Javaslom egyúttal a "Mentsük meg Para lovát az újabb szakadástól" c. jótékonysági rendezvény megtartását is! ;D
nana! nem festegetünk! lépjünk hátrább szépen a faltól... úúúgy... jó... és most tegyük le a földre az ecsetet... köszönöm... :
vasárnap a sram pc69 jól vizsgázott elsõre...
Írta 2003. október 21. - 16:19
kerge: háááát ha már rákérdeztél, és ha maradt a cipészg! fogadásából... : hozzzzzz ;D ;D ;D
mondjuk megnézném, milyen arccal fogadnák a népek helyben, amikor kivonulna a közelgõ vonathoz egy kisebb társaság, pezsgõvel, éljenezve, és kiszállna egy olyan nagy darab állat, mint Én, ráadásul pacival... : ;D
mondjuk megnézném, milyen arccal fogadnák a népek helyben, amikor kivonulna a közelgõ vonathoz egy kisebb társaság, pezsgõvel, éljenezve, és kiszállna egy olyan nagy darab állat, mint Én, ráadásul pacival... : ;D
Írta 2003. október 21. - 16:18
Javaslom egyúttal a "Mentsük meg Para lovát az újabb szakadástól" c. jótékonysági rendezvény megtartását is! ;D
Írta 2003. október 21. - 16:16
;D ;D ;D
technicals management upgrade meeting-en fogunk résztvenni... bazzzzz...
technicals management upgrade meeting-en fogunk résztvenni... bazzzzz...
Írta 2003. október 21. - 16:14
Te láncszakajtó-ember! Esetleg tálcán pezsgõt ne vigyek ki neked az állomásra? 8) 8) 8)[...] Orosháza jelentkezz... vétel... hallotok? ;D ;D
Csütörtökön este cca20órára érkezem Orosházára...
Fogadóbizottság viiiiigyázz! Jobbra nézz... ;D ;D ;D
[...]