Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

viharsarki rájderek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
627 hozzászólás a témában

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.133 hozzászólás
hogy miért? ::)
felemeltem a hangom a bike magazin sokadik hónapja tartó laphullása miatt és hol mellém álltak hol nem. kicsit bosszantó volt de már nem foglalkozok a dologgal. addig nem veszek bikemagot amíg ilyen és kész ... majd legfeljebb kölcsönkérem Csubeetól :P :P :P
De már lehergelõdtem .. Nati lehergelt :-*
Csak még lusta voltam visszapingálni a nickemet... :-X ;D

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás
Miért lettél FElhergelt Egér ?? ? ::)

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
;D
Pedig tényleg rosszak lettek a képek, fényhiány volt és nem használtam vakut a sorozat képek miatt. De ott voltunk és csináltuk és nem tudtam válogatni, és a többiek is azt mondták, hogy rakjam fel mind.
Na majd, ha jöttök, feltétlenül elmegyünk ide megint. KGADAM (alias Sopron), azt hiszem Csubee színvonalán röpköd (kék bukóval, fehér-kék bringával).

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.133 hozzászólás
Jók lettek a képek! Igaz 1-2 kép rendesen bemozdult de valahogy pont így sikerültek jóra :)
Engedelmével hölgyem mindet letöltöttem ;)

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Ors megcsinálta a táron a helyemet, a vasárnapi katlanozásról itt van a nyálcsorgató: http://kep.tar.hu/era23

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.133 hozzászólás

Már nemigazán gondolkodok ;)

asszem Õ lesz az én jövendõbelim ;D

Feltöltött kép

Jaj de jó , lesz mégegy Giant tulaj! :-*
Naon naon szeressem a giant binyigliket! 8) 8) 8)

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.133 hozzászólás
Nekem mindegy mikor ülünk össze!
Ha máskor nem akkor éjszaka, de szakítok rá idõt mindenképpen.

PiGonE

PiGonE

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 hozzászólás
Para:
szerintem a legjobb az lenne, ha 20-21. között találkoznánk, aztán a két ünnep között, majd januárban! ;D
Nem hiszem, hogy olyan könnyen fog menni a dolog! ;)
Részemrõl semmi akadálya a dolognak!

Üdv: Pigi

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
:D nem... véletlenül épp orosházi ütközésre gondoltam... ;)

a verseny és hepening miatti szervezés és pálya miatti kerekasztalra invitálásom OROHÁZÁRA szól!

a szilveszteri szbadonfutó-->BUÉK 2004 :)

mingyá elõre tolom... 8)

péef voltam

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás
Era: BUÉK 2004 a címe asszem és a szabadonfutóban van...
A vizsgákat + lazítást mire érted? ??? Alapból ui. nekem sem lenne ez gáz, csak nappalin vagyok és az a 3 vizsga közvetlen a fékév végi zh-k után van... :( Meg ugye a meló... Sz'al nekem ezért lenne jobb a 2 ünnep közt! De gondolom Para egy bmegyei találkozásra gondolt, amihez ugye nem árt hazautaznom... ::)

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Paraferee, hol van az a szilveszteri partis topic? Esküszöm végignéztem, a Fórumot, de sehol sem találtam.

Obsidian: Nekem 5-én lesz vizsgám, de 2 nap lazítást azért megengedek magamnak.

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás
Para!

Nekem legjobb a 2 ünnep közt lenne! dec 22, 23 -án 3 vizsgám lesz... :-\
Répáshuta az kúl, és ott hol? A Hubertusban? ;D Ott van minden, mi szem szájnak ingere... (Tavaly 300 volt egy feles Finlandia, 450 a Jager... Hmmm... :D )
GerMan asszem onnan származik... Hátha tud valami infót adni! Ha még nem lenne elég! ::)

Én azóta sem tudom, hogy hol szilveszterezzek... :-[

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
era, ors: :o :o :o ohh... sezbbek mint gondoltam... remélem tébnyleg mielõbb ezeken tudtok már tekerni!

Pigi, kerge, Obsidian: ha december20, vagy 21én talákoznánk versenykerekasztalmiatt az jó? vagy inkább legyen a két ünnep közt? vagy inkább januárban?

más: a szilveszteri partis topicba is írom majd, a parádi ötletem sajna nem jó volt, kivitelezhetetlen sajna... van még egy lehetõségem Répáshután... ::)

üdv, péef voltam..

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás
Már nemigazán gondolkodok ;)

asszem Õ lesz az én jövendõbelim ;D

Feltöltött kép

PiGonE

PiGonE

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 hozzászólás
Sziasztok!

Az utóbbi pár napban elég inaktív vagyok, köszönhetõ ez az év végi õrületnek, amit egyes helyeken Karácsonyi Bolondokházának hívnak... Szóval azért élek, csak az a gáz, hogy mire hazaérek melóból (17.00-18.00 óra körül leghamarább), addigra töksötét van, és örülök, hogy hazaérhetek - punyulhatok... A hétvégén elkészült a zárható bringatárolónk, eközben becsípõdött a derekam, szóval leányálom volt!

Era: gratula a leendõ bringádhoz, kívánom, mihamarabb "megölelhesd" :) ...emlékszem, mennyire vágytam az én drága Kona pacikámra! ;)

Ors: úgy látom, te még a döntés elõtt állsz, jól fontold meg, milyen pacit veszel, véletlenül ismerek pár arcot, akik tudnak segíteni technikai jellegû kérdésekben..... ;) ;D ::)

Kerge: a tekeréseket max. hétvégére tudjuk idõzetni, hétközben sajna nagyon nem megy!

Mindenki: megvan digizve a Boszikupa elõtti orosházi tekergõzés, csak nem tudom, hova feltölteni... Ha valaki tud 1 normális szervert, ahova a 89mb-ot fel tom tölteni, nagyon hálás lennék! ::) ::) ::)

Üdv: Pigi

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.133 hozzászólás
;)
Ígérem amint lesz rá idõnk már ott is vagyunk Nálad!!!
Sajna (vagyis a pénz miatt - szerencsére) tele vagyunk melóval a 7végeken.
Csubee is szombat-vasárnap dolgozdában van. Alig találkozok én is vele :'(
Ráadásul vészesen közeleg az évvége. Alig van már pár 7 hátra 2003-ból.
Ez nem azt jelenti ,hogy nem akarunk ott lenni egy fergeteges bohóckodásra a hóban a lovakkal!
Ha Csubeenak mondom "katlan!" v "letörés!"..... a bukó csatja abban a pillanatban zárul az állán 8) 8) 8) "- HOL ?! HOL ?!"
Szóval amint tudunk, megyünk!

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
:o hmmm, hmmm. Tényleg! Történt valami? :o
Kergeegér Te megvicceltél engem :D

Igenigenigen! Õ AZ!!! ;D
Csak már érezhetném alattam :-[ Vagy mi. ::) Bár csak már az enyém lenne..
Ugye! Ugye milyen szép! 8)
Júniusban meghódítjuk a viharsarkot! (Remélem túlélem azokat a buckákat :-[)

Mikor jöttök fel a Budai hegyekbe! Jöhetnétek mondjuk a jövõ hétvégén! Talán már hó is lesz! Vagy akkor lesz a Paraturha! Na mindegy. Az a lényeg, hogy nállunk is lehet ám ugrálni! Igazán megnézhetnétek! Szállás van (olyan földön alvós, de egy-két éjszakát kibírtok) Setivel, Orssal elkalauzolunk benneteket a katlanjainkhoz.

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.133 hozzászólás
de hiszen én is ahhoz a bicóhoz gratuláltam era! ::) 8) 8) 8) 8)
naon naon klassz lovad lesz! :)

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Köszi, köszi!
De mondom, hogy piros!!! ;D
Ez az idei modell. A 2004-esek közt már van ASL változata is. 8)

http://www.author-hu...tipus=1&ev=2004

8)

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás
Azzzeg.... :o :o
Era, ha télleg ilyen géped lesz, akkor grat!
Szép! ;)

Para, Kerge: Én meg már kezdtem aggódni, hogy csak nekem nem jött össze (megint) a 7 vége... ::) :P