ha meg van az idõpont Á(jövõévi verseny naptárt elõ!!!), hamar majd szólni kell a csabaiaknak, 2bak úréknak, és a fórum nyilvánosságának, hogy mielõbb mindenki lefixálhassa magának...
csabaiak részérõl, ha jó az idõpont, min 6-7 ember szvsz jönne, ugyanez szögedérõl... plussz ori kb ennyi, és akiket letudunk csábítani fórumról... :
péef
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
viharsarki rájderek
Indította
kergeeger
, 2003. október 16. 18:02
Írta 2003. november 07. - 13:24
Írta 2003. november 07. - 00:09
Na, felkerültek végre a garadnai túraképek. Elõre is bocsi mindenkitõl a silány minõségért, printrõl scanneltem, emiatt a a kontúrtalanság... :-)
Ja, itten lehet megtekinteni õket:
http://kep.tar.hu/pi...6597&beginnum=0
Üdv: Pigi
Ja, itten lehet megtekinteni õket:
http://kep.tar.hu/pi...6597&beginnum=0
Írta 2003. november 06. - 14:55
Oksamoksa. Akkor a lehetséges dátumok:
2004. június 26. Szombat
2004. július 3. Szombat
2004. július 10. Szombat
Ebbe a 3 hétvégébe majd beleszorítjuk vhogyan!
Minden versenyrendezõ figyelmébe:
[glow=red,2,300]NEM RÁSZERVEZNI A VIHARSARKI RAMAZURIRA!!!! ;D ;D ;D[/glow]
Köszke: Pigi
2004. június 26. Szombat
2004. július 3. Szombat
2004. július 10. Szombat
Ebbe a 3 hétvégébe majd beleszorítjuk vhogyan!
Minden versenyrendezõ figyelmébe:
[glow=red,2,300]NEM RÁSZERVEZNI A VIHARSARKI RAMAZURIRA!!!! ;D ;D ;D[/glow]
Köszke: Pigi
Írta 2003. november 06. - 14:17
;D ;D ugye ugye
vizsgaidõszak ..... ténleg még olyan is van :-\
skacok akkor inkább júni vége legyen :
vizsgaidõszak ..... ténleg még olyan is van :-\
skacok akkor inkább júni vége legyen :
Írta 2003. november 06. - 14:14
Ors: igazad lehet, amennyit az idén fejlõdtem tavaly óta, jövõre akár gond nélkül mehetek Para vagy Csubee után a sorban, nem okoz gondot, ha hirtelen leesnek elõttem valahol. ;D
A június akár jó is lehet, akkor már nagy kánikulák tudnak lenni. A vizsgaidõszak remélem nem kavar be.
A június akár jó is lehet, akkor már nagy kánikulák tudnak lenni. A vizsgaidõszak remélem nem kavar be.
Írta 2003. november 06. - 13:46
Írta 2003. november 06. - 13:40
örülök ,hogy valamennyire azért sikerült eligazodni a képek között. szóval jó irányba mentem
Para: a mamika kertje után már nincs ott az említett dimbes dombos izé :-\
Para: a mamika kertje után már nincs ott az említett dimbes dombos izé :-\
Írta 2003. november 06. - 13:30
Írta 2003. november 06. - 12:59
nem kell feltétlen ugrálós állatnak lennie
:éef::
az ugrálós állatok már mi leszünk akkorra ;D 8)
Írta 2003. november 06. - 12:44
vmikor június-július környékén, lehetõleg maratonmentes idõszakban kéne leszervezni... már csak azért is mert ha sütögetni akarunk éjjel utánna, plussz vízbepancsizni, akkor min él melegebb legyen... másrészt meg mivel a társaság zöme maratonozós,... :
a pálya kialakításnál a fõszempont az, hogy végig lehessen meni rajta, nem kell feltétlen ugrálós állatnak lennie
a pálya kialakításnál a fõszempont az, hogy végig lehessen meni rajta, nem kell feltétlen ugrálós állatnak lennie
Írta 2003. november 06. - 12:33
Kergeegér: Tetszett az útvonal leírásod. ;D (Klasszul bejött az oldal, a képek, kivéve a 24-et. Nem tudom az mennyiben lehet más, mint a többi, de a gépem úgy gondolta.) Azt az ugrálós részt azért ne csináljátok túl nagyra, hogy le lehessen túlni a bringát! Ja és melyik évszakban akarjátok rendezni a versenyt? Nyáron talán nincs annyi sár, meg víz, viszont lesz "teniszháló". Ja biztos nyár lesz, hiszen vízbe máskor nem szívesen ugrálok. : :-* Era
Írta 2003. november 06. - 09:46
Pigi: régen is be volt vonva a kristály tó... csak nem a gericen, de ma már eléggé meg van taposva a teteje, hogy ott menjen... másik meg, hogy a letörés érdekesebbé tenné csak azt a részt
irány: 5versenybõl 3szor mentünk úgy, hogy a beton placcról a mamika kertje felé indultunk neki az egynyomtávoson a partot követve a két tó közé... a fenn maradó 2 alkalommal fordítva... tapasztalat: a 3 alkalmas irány jobb...
kerge: ;D ;D ;D bazzz, nem semmi a képregéyned! ;D ;D ;D jó felé fotóztad az irányt egyébként... ha jól látom kircsi maradt a terep... azt viszont nem láttam, amikro a mamika kertje véget ér, akkor ott régen jobbkézre volt egy jó 4-5méteres kisdomb, majd egy 2méter körüli katlan, ami után jutottál kia a betonosra... ez meg van? vagy víz alatt van?
Üdv, péef...
ha megyek haza terepszemle és kerek asztal feltétlen!
hja! videóanyag van dömpingben!
irány: 5versenybõl 3szor mentünk úgy, hogy a beton placcról a mamika kertje felé indultunk neki az egynyomtávoson a partot követve a két tó közé... a fenn maradó 2 alkalommal fordítva... tapasztalat: a 3 alkalmas irány jobb...
kerge: ;D ;D ;D bazzz, nem semmi a képregéyned! ;D ;D ;D jó felé fotóztad az irányt egyébként... ha jól látom kircsi maradt a terep... azt viszont nem láttam, amikro a mamika kertje véget ér, akkor ott régen jobbkézre volt egy jó 4-5méteres kisdomb, majd egy 2méter körüli katlan, ami után jutottál kia a betonosra... ez meg van? vagy víz alatt van?
Üdv, péef...
ha megyek haza terepszemle és kerek asztal feltétlen!
hja! videóanyag van dömpingben!
Írta 2003. november 06. - 00:13
Esetleg rendezünk külön versenyszámot a visszafele tekerõknek... Érdekes résznek igérkezhet a töltésen való átjutás...
Írta 2003. november 05. - 23:48
Írta 2003. november 05. - 23:27
Hali!
Ha minden igaz, holnapra lesznek már képek, remélem, estére már meglesz a scan is, és akkor feltöltöm õket!
Ha minden igaz, holnapra lesznek már képek, remélem, estére már meglesz a scan is, és akkor feltöltöm õket!
Pigi képeket!! .az enyimé már fönn van
Írta 2003. november 05. - 23:19
Happy Névdéj U2 Komákó! 8)
Jók a képek, holnap intézek egy térképet is, ha meglesz, szétküldöm az illetékeseknek...
Az alapján irányt is lehetne adni neki... Szerintem mindkét irányba mûködõ lenne a dolog - spec. én pont az ellenkezõ irányban gondoltam (ha jól tudom, arra volt régen is a verseny, a nagy letörésnél lefelé, onnan a kitermelõ felé, majd tovább a mamika kertjén keresztül arra, amerre a legutóbb Para és Csubee ugrabugrált a fényképezõgépek elõl
Azon gondolkozok, hogy netán a kristálytavat is bevonhatnánk a pályába, ott is van pár finom rész... pl. ahol a gerincen végigtépve ugráltak egyesek lefelé, no az is kellemes hely...
Amint meglesz a komplett helyszínrajz, többet tudok mondani!
Addig is üdv mindenkinek:
Pigi
Jók a képek, holnap intézek egy térképet is, ha meglesz, szétküldöm az illetékeseknek...
Az alapján irányt is lehetne adni neki... Szerintem mindkét irányba mûködõ lenne a dolog - spec. én pont az ellenkezõ irányban gondoltam (ha jól tudom, arra volt régen is a verseny, a nagy letörésnél lefelé, onnan a kitermelõ felé, majd tovább a mamika kertjén keresztül arra, amerre a legutóbb Para és Csubee ugrabugrált a fényképezõgépek elõl
Azon gondolkozok, hogy netán a kristálytavat is bevonhatnánk a pályába, ott is van pár finom rész... pl. ahol a gerincen végigtépve ugráltak egyesek lefelé, no az is kellemes hely...
Amint meglesz a komplett helyszínrajz, többet tudok mondani!
Addig is üdv mindenkinek:
Pigi
Írta 2003. november 05. - 22:56
[glow=red,2,300]tenkjú[/glow]Mindenkinek a névnapi jókívánságokat! 8)
Para , a képek: http://kergeeger.uw.hu
Para , a képek: http://kergeeger.uw.hu
Írta 2003. november 05. - 21:46
Péef: Remek ötlet!
A kerekasztal mellett pedig tövirõl-hegyire átrágnánk a dolgokat... Gondolom, nem elsõre menne, de ez tök természetes, egyik gondolat szüli a másikat, rossz ötlet pedig ugye nincsen, tehát tuti jó fog kisülni belõle!
Videóanyag netán nincs? :
A kerekasztal mellett pedig tövirõl-hegyire átrágnánk a dolgokat... Gondolom, nem elsõre menne, de ez tök természetes, egyik gondolat szüli a másikat, rossz ötlet pedig ugye nincsen, tehát tuti jó fog kisülni belõle!
Videóanyag netán nincs? :
Írta 2003. november 05. - 14:19
Pigi: ütközés korrekt ötlet
engem úgy felpörgetett hogy ismét bulit rendeznénk a tavak körül
ha minden igaz, még talán otthon megvannak a szalagok is... meg pár zászló... majd ha legközelebb megyek haza, megnézem... és persze kerek asztal
péef
engem úgy felpörgetett hogy ismét bulit rendeznénk a tavak körül
ha minden igaz, még talán otthon megvannak a szalagok is... meg pár zászló... majd ha legközelebb megyek haza, megnézem... és persze kerek asztal
péef
Írta 2003. november 05. - 14:09
Péef: Remek, akkor jövõ tavasszal számítsunk egymásra, talán a szállást is meg tudjuk oldani a Mezõgép üdülõben... Van 3 faház, ahol házanként 5-5 ember elfér... Remélhetõleg meg tudom szerezni a kulcsokat
Akár egy kisebb BMFT tali is beleférne, van ott minden, szalonnasütõ placc, 2 konyha, angol retyó, boileres tusoló, kicsi patak, Mókus presszó.... ;D ;D ;D
Csak még idõben le kell tisztázni, mikor és hány fõ jön... bár ezzel még ráérünk, asszem...
Vélemények?
Akár egy kisebb BMFT tali is beleférne, van ott minden, szalonnasütõ placc, 2 konyha, angol retyó, boileres tusoló, kicsi patak, Mókus presszó.... ;D ;D ;D
Csak még idõben le kell tisztázni, mikor és hány fõ jön... bár ezzel még ráérünk, asszem...
Vélemények?