Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

viharsarki rájderek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
627 hozzászólás a témában

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.133 hozzászólás
Feltöltött kép
Gratula az authorhoz Era 8)

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Szóval Tyito jól van, él, semmi baja. Megnyugtató, mert Thommey már nagyon aggódot, hogy semmilyen megkeresésére sem reagált.

Para: Lesz egy szép új piros biciklim!!! ;D
Na jól van a márkáját is tudom: Author modus asl. Ez kifejezetten cc-s verseny bringa lányoknak. Legalábbis az AUTHOR cég lányoknak készített csúcs bringája. 8)
Sajnos tolódik a határidõ, már nem is decemberben kapom meg, hanem januárban. Resszkessetek Orosházi Riderek!

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.133 hozzászólás
Ezaz lányok ! Készüljetek a versenyre ;)

Én kihagytam a 7végét. Sajna nem jött össze a fentebb említett bringázás amit szombatra terveztem :'(
Itt volt pedig orosházán Tyito is és magával hozta a 3 kerekû járgányát amit a melóm miatt sajna nem tudtam egy nagyobbacska próbaútra elkérni :'( :'(
Igaz az idõ sem volt valami fényes.
Így egy mozizás maradt a 7végi programunk Tyitoékkal. A filmben egy egy árva bringát se lehetett látni! ::)
Remélem legközelebb el tudom rabolni ezt a gépet egy alapos tesztre :P
http://www.freeweb.h...zi/img_0102.jpg

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
:-* :-* úgy legyen! :D

(öö..Era, Neked is lesz új vázad? milyen? mikor?)

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás
és ha már meglesz az nyú váz és bicikli igaz Era ;D ;D

nem lesz bevehetetlen gödör és lejtõ 8)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
ejha... :D a végén tényleg az lesz, hogy Orira érve Erát és Orsit csak levegõben fogjuk látni.. ::) ;D

:-*

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Sziasztok! Orssal a hétvégén megint edzettük magunkat, készülünk a versenyre. Katlanokban tekeregtünk és egy enyhe gurulós, ugratós pályán gyakoroltunk. Ja és a köves szánkópályán is lejöttünk. Tehát gyarapodik a technikai tudásunk. 8) (Bár az is igaz, hogy a felfelé tolásban kétszer is eltaknyoltam az agyagos csúszós dzsuvában. ;D)

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás
Háj!

Nos, 7végén egy dekát sem bicajoztam, ergo nem tudtam senkivel beszélni... :-\
1.) pénteken hazamegyek, még relative jó idõ, egy kicsit hûûûs, de az kit érdekel... Na mejd holnap! Gondoltam...
Szombaton reggel kelés, nyálkás genya... Na még ez sem gáz, irány bicajt mosni, mer' még a szõgedi sár rászáradva ott figyelt, és kicsit ukráncsoda (kraz) hangja volt a járgánynak... Na pucujj magyar felkiáltással fél hétkor fejeztem be... :( Besetétedett...
2.) a nyálkás genyós idõbõl konkrét kis esõzés kerekedett Gyulaszitiben szombat 11 órától. És volt olyan rendes, hogy estére mindig elált... Szeritem engem nem szeret az esõisten... Ma felmegyek és beszélek Charonnal... ;D 8)

Legalább a bike tiszta... Majd szombaton jól besarazom! ;) (ha nem esik, mert én nyápic vagyok és az esõt nem bírom hidegben... ::) )

Ja, és jó öcsém is megerõsítette, hogy van egy pálya a Lencsésire vezetõ út mellett az erdõben Bekenszkcsabenszkán...

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
;D ;D ;D köfi...

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.133 hozzászólás
összebeszéltünk és vártuk mikor kérdezel rá ::) :P

Pigi , holnap nyomulok kifelé QG barátunkkal valamikor a kora délutáni órákban tekerni. Ha van kedvetek akkor jelezz idõben mert különben úgy itthagylak mint az almásderes :P

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
mi ez a nagy csend?? :o

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
nemnem... elindulsz Póstelekrõl befele a kerékpárúton csabának... amelyik az erdõn keresztül visz be, egy töltésen... na amellett...

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás

kérdezd már meg, hogy jövõre lesz-é versenyük...

és ha már arra jársz: a csabára bevezetõ kerékpár út mellet építettek egy kis ugribugri technikai pályát... esetleg nézd meg ::) ;D

péef

Okaj, de sztem tutti, hogy lesz... Meg elõtte még lesz a Karácsony Kupa... :) Na azon még gondolkodom erõsen... 8)

Hol van ez az ugribugri? Ez nem az az MX amit a reptér mögött valahol húztak fel? ???

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
asz nadjon überkirály ötletovics Obsidian!

kérdezd már meg, hogy jövõre lesz-é versenyük... BLahut Szabi vagy Viktor rendez-é versenyt...

és ha már arra jársz: a csabára bevezetõ kerékpár út mellet építettek egy kis ugribugri technikai pályát... esetleg nézd meg ::) ;D

péef

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás
Húúú, de irgumburgum! >:( Az elõbb írtam és nem küldte el... >:(

Sz'al remélem a 2004 nyarán rám váró vizsgaidõszak nem kavar be nagyon... 2 szigorlat + a reguláris vizsgácskák... Finnncsiiii... :-\
Mostanában meg amúgy is ritkán vagyok errefelé, beszólni meg még ritkábban fogok... Hüje ;) zéhák... Ezek meg komolyan gondolják, hogy megíratják õket... Nahááát... :o Micsoda szemtelenség... ;D

No de no pánik, 7végén haza, oszt' irány Póstelek! 8) ;D Ott hátha meg tudok interjúvolni egy-két csabai (h)arcost! ::) ;D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
hát igen... a srác már jópárszor lefejelte azt a szélt... ::) ;)

péef

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.133 hozzászólás
raktam fel egy pici videot a http://kergeeger.uw.hu fõoldalára (bónusz video) címszó alatt. Szerencsére nem mi vagyunk rajta .... érdemes megnézni! 8)
zippelve van.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
;D hát nagyon remélem hogy aBMFT csapatból a lehetõ legtöbben lejönnek... ::)

hogy mikor medjek legközelebb ohájóra?
:-/

passz... szvsz decemberben... majd lássuk...

8)

BULÁÁÁÁJ

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.133 hozzászólás

[....] és akiket letudunk csábítani fórumról... ::)

péef

AZ A [glow=red,2,300]BMFT ![/glow] 8)

PiGonE

PiGonE

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 hozzászólás
Péef: mikor is jössz Ohiora?