Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
viharsarki rájderek
Indította
kergeeger
, 2003. október 16. 18:02
Írta 2003. november 17. - 17:43
Írta 2003. november 17. - 17:15
Szóval Tyito jól van, él, semmi baja. Megnyugtató, mert Thommey már nagyon aggódot, hogy semmilyen megkeresésére sem reagált.
Para: Lesz egy szép új piros biciklim!!! ;D
Na jól van a márkáját is tudom: Author modus asl. Ez kifejezetten cc-s verseny bringa lányoknak. Legalábbis az AUTHOR cég lányoknak készített csúcs bringája. 8)
Sajnos tolódik a határidõ, már nem is decemberben kapom meg, hanem januárban. Resszkessetek Orosházi Riderek!
Para: Lesz egy szép új piros biciklim!!! ;D
Na jól van a márkáját is tudom: Author modus asl. Ez kifejezetten cc-s verseny bringa lányoknak. Legalábbis az AUTHOR cég lányoknak készített csúcs bringája. 8)
Sajnos tolódik a határidõ, már nem is decemberben kapom meg, hanem januárban. Resszkessetek Orosházi Riderek!
Írta 2003. november 17. - 17:05
Ezaz lányok ! Készüljetek a versenyre
Én kihagytam a 7végét. Sajna nem jött össze a fentebb említett bringázás amit szombatra terveztem :'(
Itt volt pedig orosházán Tyito is és magával hozta a 3 kerekû járgányát amit a melóm miatt sajna nem tudtam egy nagyobbacska próbaútra elkérni :'( :'(
Igaz az idõ sem volt valami fényes.
Így egy mozizás maradt a 7végi programunk Tyitoékkal. A filmben egy egy árva bringát se lehetett látni! :
Remélem legközelebb el tudom rabolni ezt a gépet egy alapos tesztre
http://www.freeweb.h...zi/img_0102.jpg
Én kihagytam a 7végét. Sajna nem jött össze a fentebb említett bringázás amit szombatra terveztem :'(
Itt volt pedig orosházán Tyito is és magával hozta a 3 kerekû járgányát amit a melóm miatt sajna nem tudtam egy nagyobbacska próbaútra elkérni :'( :'(
Igaz az idõ sem volt valami fényes.
Így egy mozizás maradt a 7végi programunk Tyitoékkal. A filmben egy egy árva bringát se lehetett látni! :
Remélem legközelebb el tudom rabolni ezt a gépet egy alapos tesztre
http://www.freeweb.h...zi/img_0102.jpg
Írta 2003. november 17. - 15:17
Írta 2003. november 17. - 15:01
és ha már meglesz az nyú váz és bicikli igaz Era ;D ;D
nem lesz bevehetetlen gödör és lejtõ 8)
nem lesz bevehetetlen gödör és lejtõ 8)
Írta 2003. november 17. - 14:55
ejha... a végén tényleg az lesz, hogy Orira érve Erát és Orsit csak levegõben fogjuk látni.. : ;D
:-*
:-*
Írta 2003. november 17. - 14:32
Sziasztok! Orssal a hétvégén megint edzettük magunkat, készülünk a versenyre. Katlanokban tekeregtünk és egy enyhe gurulós, ugratós pályán gyakoroltunk. Ja és a köves szánkópályán is lejöttünk. Tehát gyarapodik a technikai tudásunk. 8) (Bár az is igaz, hogy a felfelé tolásban kétszer is eltaknyoltam az agyagos csúszós dzsuvában. ;D)
Írta 2003. november 17. - 12:50
Háj!
Nos, 7végén egy dekát sem bicajoztam, ergo nem tudtam senkivel beszélni... :-\
1.) pénteken hazamegyek, még relative jó idõ, egy kicsit hûûûs, de az kit érdekel... Na mejd holnap! Gondoltam...
Szombaton reggel kelés, nyálkás genya... Na még ez sem gáz, irány bicajt mosni, mer' még a szõgedi sár rászáradva ott figyelt, és kicsit ukráncsoda (kraz) hangja volt a járgánynak... Na pucujj magyar felkiáltással fél hétkor fejeztem be... Besetétedett...
2.) a nyálkás genyós idõbõl konkrét kis esõzés kerekedett Gyulaszitiben szombat 11 órától. És volt olyan rendes, hogy estére mindig elált... Szeritem engem nem szeret az esõisten... Ma felmegyek és beszélek Charonnal... ;D 8)
Legalább a bike tiszta... Majd szombaton jól besarazom! (ha nem esik, mert én nyápic vagyok és az esõt nem bírom hidegben... : )
Ja, és jó öcsém is megerõsítette, hogy van egy pálya a Lencsésire vezetõ út mellett az erdõben Bekenszkcsabenszkán...
Nos, 7végén egy dekát sem bicajoztam, ergo nem tudtam senkivel beszélni... :-\
1.) pénteken hazamegyek, még relative jó idõ, egy kicsit hûûûs, de az kit érdekel... Na mejd holnap! Gondoltam...
Szombaton reggel kelés, nyálkás genya... Na még ez sem gáz, irány bicajt mosni, mer' még a szõgedi sár rászáradva ott figyelt, és kicsit ukráncsoda (kraz) hangja volt a járgánynak... Na pucujj magyar felkiáltással fél hétkor fejeztem be... Besetétedett...
2.) a nyálkás genyós idõbõl konkrét kis esõzés kerekedett Gyulaszitiben szombat 11 órától. És volt olyan rendes, hogy estére mindig elált... Szeritem engem nem szeret az esõisten... Ma felmegyek és beszélek Charonnal... ;D 8)
Legalább a bike tiszta... Majd szombaton jól besarazom! (ha nem esik, mert én nyápic vagyok és az esõt nem bírom hidegben... : )
Ja, és jó öcsém is megerõsítette, hogy van egy pálya a Lencsésire vezetõ út mellett az erdõben Bekenszkcsabenszkán...
Írta 2003. november 17. - 11:17
Írta 2003. november 14. - 22:59
összebeszéltünk és vártuk mikor kérdezel rá :
Pigi , holnap nyomulok kifelé QG barátunkkal valamikor a kora délutáni órákban tekerni. Ha van kedvetek akkor jelezz idõben mert különben úgy itthagylak mint az almásderes
Pigi , holnap nyomulok kifelé QG barátunkkal valamikor a kora délutáni órákban tekerni. Ha van kedvetek akkor jelezz idõben mert különben úgy itthagylak mint az almásderes
Írta 2003. november 14. - 15:26
Írta 2003. november 12. - 09:41
nemnem... elindulsz Póstelekrõl befele a kerékpárúton csabának... amelyik az erdõn keresztül visz be, egy töltésen... na amellett...
Írta 2003. november 11. - 13:11
kérdezd már meg, hogy jövõre lesz-é versenyük...
és ha már arra jársz: a csabára bevezetõ kerékpár út mellet építettek egy kis ugribugri technikai pályát... esetleg nézd meg : ;D
péef
Okaj, de sztem tutti, hogy lesz... Meg elõtte még lesz a Karácsony Kupa... Na azon még gondolkodom erõsen... 8)
Hol van ez az ugribugri? Ez nem az az MX amit a reptér mögött valahol húztak fel? ???
Írta 2003. november 11. - 13:04
asz nadjon überkirály ötletovics Obsidian!
kérdezd már meg, hogy jövõre lesz-é versenyük... BLahut Szabi vagy Viktor rendez-é versenyt...
és ha már arra jársz: a csabára bevezetõ kerékpár út mellet építettek egy kis ugribugri technikai pályát... esetleg nézd meg : ;D
péef
kérdezd már meg, hogy jövõre lesz-é versenyük... BLahut Szabi vagy Viktor rendez-é versenyt...
péef
Írta 2003. november 11. - 11:38
Húúú, de irgumburgum! > Az elõbb írtam és nem küldte el... >
Sz'al remélem a 2004 nyarán rám váró vizsgaidõszak nem kavar be nagyon... 2 szigorlat + a reguláris vizsgácskák... Finnncsiiii... :-\
Mostanában meg amúgy is ritkán vagyok errefelé, beszólni meg még ritkábban fogok... Hüje zéhák... Ezek meg komolyan gondolják, hogy megíratják õket... Nahááát... Micsoda szemtelenség... ;D
No de no pánik, 7végén haza, oszt' irány Póstelek! 8) ;D Ott hátha meg tudok interjúvolni egy-két csabai (h)arcost! : ;D
Sz'al remélem a 2004 nyarán rám váró vizsgaidõszak nem kavar be nagyon... 2 szigorlat + a reguláris vizsgácskák... Finnncsiiii... :-\
Mostanában meg amúgy is ritkán vagyok errefelé, beszólni meg még ritkábban fogok... Hüje zéhák... Ezek meg komolyan gondolják, hogy megíratják õket... Nahááát... Micsoda szemtelenség... ;D
No de no pánik, 7végén haza, oszt' irány Póstelek! 8) ;D Ott hátha meg tudok interjúvolni egy-két csabai (h)arcost! : ;D
Írta 2003. november 11. - 08:54
Írta 2003. november 11. - 03:00
raktam fel egy pici videot a http://kergeeger.uw.hu fõoldalára (bónusz video) címszó alatt. Szerencsére nem mi vagyunk rajta .... érdemes megnézni! 8)
zippelve van.
zippelve van.
Írta 2003. november 10. - 17:01
;D hát nagyon remélem hogy aBMFT csapatból a lehetõ legtöbben lejönnek... :
hogy mikor medjek legközelebb ohájóra?
:-/
passz... szvsz decemberben... majd lássuk...
8)
BULÁÁÁÁJ
hogy mikor medjek legközelebb ohájóra?
:-/
passz... szvsz decemberben... majd lássuk...
8)
BULÁÁÁÁJ
Írta 2003. november 07. - 17:56
[....] és akiket letudunk csábítani fórumról... :
péef
AZ A [glow=red,2,300]BMFT ![/glow] 8)