Háj!
7végén végre kijutottam bicajozni. Sikerült is beszélnem Viktorral, a csabai "fõkolompossal"...

Ami a versenyt illeti, konkét választ nem kaptam, hogy akkor kb. hány emberkét érdekelne ez a dolog, de akikkel találkoztam az erdõben, azok szerintem tutkó jönnének, márcsak a buli kedvéért is. Ez 5 fõ, plusz még három, ami szerintem majdhogynem tutkó... (azért nem tenném rá a nyakam... :

)
Érdekes, hogy inkább a "Világfájdalmak" témakörben beszélgettünk a skacokkal... Lehet, hogy a csabai önkormányzat véget vet a pósteleki bicajozásnak... :'( Node addig is tervezgetés alatt áll egy kis northsore szakasz... :X Meg láttam egy-két érdekes szakaszt az erdõben... Hát nem odanõtt egy kidobó, meg egy papagálylétra...? :

A kijutás egy "kicsit" érdekes volt Póstelekre... Az út alapvetõen egy kellemes tempóban száraz körülmények között 25-30 perc. Na most ez 65 perc volt... Piciny sár volt... 5x álltam meg azért, hogy kikotorásszam a sarat meg a leveleket meg a gallyakat a V fék, a kerék, meg a manitou reverse arch közül... Brutál volt... Hazaérkezésem után (5 óra) éjfélig pucoltam a gépet, hogy elfogadható állapotba kerüljön...

A legviccesebb az volt, amikor egyszer csak elfogyott a túristaút és belevitt egy szántásba... Pontosabban felszántották a túristautat is...

Na itt be a dzindzsásba, oszt hajrá a derékig(nyakig) érõ vizes genyában... ;D 8) Ejjjj be jó volt... :
Hazafelé meg a köd nehezítette a kölekedést... Az erdõ eléggé blerviccses volt... :

Ha nem lettek volna felfestve a túristajelzések, úgy eltévedek, mint a kisangyal... :

Szóval nagyon fasza volt, de szerintem mostmár visszarakom a merevvillát, vagy lerakom a gépet téli álomra... :-\ még nemtom... :-[