En arra lennek kivancsi hogy a viharsarok melyik reszerol valok a hozz szolo riderek?
Ugyanis en Oroshazan szulettem es eletem elso 10 evemet ott toltotem ;D, azota az orszag nyugati szelere kerultem, jelenleg pedig Angliban vagyok. Mindazonalta kivancsi vagyok, hogy megy feletek a tekeros elet.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
viharsarki rájderek
Indította
kergeeger
, 2003. október 16. 18:02
Írta 2004. március 26. - 21:59
Írta 2004. március 26. - 10:07
Üdv Viharsarki rájderek
Lenne kedvetek ismételni a tavalyi boszi-kupa elötti Orosházi tekergést ?? ??
ERA?? ??
Lenne kedvetek ismételni a tavalyi boszi-kupa elötti Orosházi tekergést ?? ??
ERA?? ??
Írta 2004. február 17. - 16:22
Era! Biztos mondták már, de azért nem maradok le én se a sorból: nagyon szép a Modus, tekerd egészséggel! Létráson találkozunk!
Üdvi: Pigi
Egy Modus
a galérián fent van a gyönyörû, az aláírásomban ott a link
Írta 2004. február 16. - 16:58
Írta 2004. február 16. - 16:21
Ugyan Era, ettõl még nem kell, hogy elmenjen a kedved! Csak hülye voltam, mert egybõl a 2m-essel kezdtem.... Na majd csökkentjük a méterek számát, amint felépülök Cirka 1 hét, és már tekerek is megint :-) Csak most még kissé nehézkes a dolog ;-))
Milyen pacit vettél? Arra emléxem,hogy Author paci, de melyik? Gyorsan egy linket ide :-)
:-*, úgy legyen!
Milyen pacit vettél? Arra emléxem,hogy Author paci, de melyik? Gyorsan egy linket ide :-)
:-*, úgy legyen!
Írta 2004. február 16. - 16:15
Nnna, PiGonE ezzel jól elvetted a kedvemet az ugrándozástól. (Remélem nem tört el egy bordád sem.)
Peidg már beszereztem az új bringát is, hogy jobb esélyekkel induljak a Viharsarki CC-n. ;D
Jobbulást, találkozunk Létrástetõn. :-*
Peidg már beszereztem az új bringát is, hogy jobb esélyekkel induljak a Viharsarki CC-n. ;D
Jobbulást, találkozunk Létrástetõn. :-*
Írta 2004. február 15. - 12:12
Az ugrás nem is, csak a leérkezés! ;D
Hajjaajaajaa... a múlt hét óta tapasztalatból tudom én is ;D
Tudjátok, a Kristály-tó melletti gerincnél, ahol a múltkor nem akartam leugrani... Na, ott most leugrottam... VESZTEMRE!
A pedálról lecsúszott a lábam, én a gép mögé kerültem, és amikor a Hoss földet ért, én mellkassal ráestem az ülésre... Mit mondjak, lehet nem kellett volna mindjárt a 2 méterest bevállalnom, mert jelenleg úgy néz ki, hogy levegõt nem igazán tudok nagyot venni, valszeg a levegõ szorult be, mert a bal oldalam elõl-hátul szúr, jöv. héten lépek a dokihoz, amig nagyobb baj nem lesz...
Amúgy köszi a jókívánságokat, meg minden a BMFT talira igyekszünk elmenni (szándékosan nem azt írom már, hogy ott leszünk...). De max. péntek este felé érnénk oda (hogy hol lesz, azt még nem tudom, mert még nem néztem át a topicot : ). Nagyon hiányzik már egy jó kis túrával egybekötött tekergõzés veletek, sajna (vagy szerencsére?) melóhely váltás volt, és ott keményen meg kell állnom a helyem, mert nagyon jó dolog a banki szakma, csak tökre más, mint amit eddig csináltam... ;D
Szóval, addig még van idõ (1-2 hét, ugye?). Igyekszünk ott lenni, amint megvan minden infó, jelentkezem!
Hajjaajaajaa... a múlt hét óta tapasztalatból tudom én is ;D
Tudjátok, a Kristály-tó melletti gerincnél, ahol a múltkor nem akartam leugrani... Na, ott most leugrottam... VESZTEMRE!
A pedálról lecsúszott a lábam, én a gép mögé kerültem, és amikor a Hoss földet ért, én mellkassal ráestem az ülésre... Mit mondjak, lehet nem kellett volna mindjárt a 2 méterest bevállalnom, mert jelenleg úgy néz ki, hogy levegõt nem igazán tudok nagyot venni, valszeg a levegõ szorult be, mert a bal oldalam elõl-hátul szúr, jöv. héten lépek a dokihoz, amig nagyobb baj nem lesz...
Amúgy köszi a jókívánságokat, meg minden a BMFT talira igyekszünk elmenni (szándékosan nem azt írom már, hogy ott leszünk...). De max. péntek este felé érnénk oda (hogy hol lesz, azt még nem tudom, mert még nem néztem át a topicot : ). Nagyon hiányzik már egy jó kis túrával egybekötött tekergõzés veletek, sajna (vagy szerencsére?) melóhely váltás volt, és ott keményen meg kell állnom a helyem, mert nagyon jó dolog a banki szakma, csak tökre más, mint amit eddig csináltam... ;D
Szóval, addig még van idõ (1-2 hét, ugye?). Igyekszünk ott lenni, amint megvan minden infó, jelentkezem!
az ugrás nem szokott fájni senkinek
Írta 2004. február 11. - 21:14
Írta 2004. február 10. - 16:02
Hajjjj, de rég jártam erre... Meg a Viharsarokban is... Szegeny bicajom ott szomorkodik egyedül a szobában, várva a nagygenerálra...
Az ifjú párnak utolsóként ( :-[ ) gratula!!! Aztán nem megunni egymást!
Akkor BMFT talin mindenki ott lesz? Csubee is? Szupa! Ha tényleg annyi pia lesz, akkor lehet megtanulok ugrani nagyonmagasból merevgéppel... ;D Úgysem fog fájni! :
Az ifjú párnak utolsóként ( :-[ ) gratula!!! Aztán nem megunni egymást!
Akkor BMFT talin mindenki ott lesz? Csubee is? Szupa! Ha tényleg annyi pia lesz, akkor lehet megtanulok ugrani nagyonmagasból merevgéppel... ;D Úgysem fog fájni! :
Írta 2004. február 10. - 08:49
Írta 2004. február 09. - 18:36
Írta 2004. február 09. - 09:17
úgy van úgy van!
nagyon jó volt ismét veletek....
és remélem az esti partit msákor is meg ismételjük
ui.
és még banderas is köztünk volt! ;D ;D ;D
nagyon jó volt ismét veletek....
és remélem az esti partit msákor is meg ismételjük
ui.
és még banderas is köztünk volt! ;D ;D ;D
Írta 2004. február 08. - 18:03
Írta 2004. január 13. - 09:10
Írta 2004. január 13. - 09:06
Írta 2004. január 12. - 17:17
Írta 2004. január 12. - 09:10
Írta 2004. január 10. - 21:47
Írta 2004. január 10. - 08:45
Írta 2004. január 09. - 22:01
Óóó vazze, holnap lehet kapok is!
Végre kész az elsõm, mehetünk ugrálgatni!
A képekért utólag is bocsi, köszi értük többek közt (in alphabetical order 8) ): Era, Kergeegér, Ors és persze jómagam, vagyis a párom, Niki!
Jaa, és persze közhírré tétetik, bár nem trombitáltam bele a világba, hogy Karácsonykor megkértem Niki kezét, igent is mondott, szóval idén - ha minden igaz -, lesz nagy [glow=red,2,300]jupiténi veszett egy lakodalom[/glow]!
ßye: Pigi
Végre kész az elsõm, mehetünk ugrálgatni!
A képekért utólag is bocsi, köszi értük többek közt (in alphabetical order 8) ): Era, Kergeegér, Ors és persze jómagam, vagyis a párom, Niki!
Jaa, és persze közhírré tétetik, bár nem trombitáltam bele a világba, hogy Karácsonykor megkértem Niki kezét, igent is mondott, szóval idén - ha minden igaz -, lesz nagy [glow=red,2,300]jupiténi veszett egy lakodalom[/glow]!
ßye: Pigi