Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Szikla- és hegymászás, túrák gyaloghintóval

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
938 hozzászólás a témában

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.686 hozzászólás
O.K.
Akkor még elmondanám, hogy van nékem 1 piszkos olcsón vásárolt, névtelen polár-pulcsim, és az is tökéletesen elvezeti az izzadságot, hibátlanul teszi a dolgát.
Marci

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Nyugi, végülis jó ez a topic, hiszen mászóruházatot kérdez.

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.686 hozzászólás
Ezek a dolgok a bike-ruha topic-ba tartozna de most már beirom: Több hegymászó boltos haverom is van és õk mindig Subzero-t hordanak. (én is)
szóval csak ajánlani tudom.
Paul Vitti: Igazad van, ezt nem lehet ránézésre eldönteni, melyik jobb. Szerintem mind jól mûködik.
Marci

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás
Én HH párti vagyok (Helly Hansen), nagyon bejött a cucc, még mindig rajta vagyok, pedig vagy 5-6 éve vettem a felsõmet pl.
Nagyon sokat dob a hõérzeten és percek alatt megszárad ha leveszed a hátizsákot. Az anyaga szerintem jobban szellõzik mint pl a subzeroé, bár azt még nem próbáltam, csak ránézésre.

burce said

Nem tudom, hogy melyik topikban a legjobb kérdeznem, de mivel "hegymászóboltos", és hegymászók körében is igen használt ruháról érdeklõdnék, ezért itt.

Szóval Sensor vs Moira aláöltözet. Mivel jobb az egyik mint a másik? És melyik az egyik? Használ valaki ilyeneket? Vagy vmilyen másmilyet érdemes? Kinek milyen tapasztalatai vannak?

Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

Hurka

Hurka

törzsvendég

• fórumtag
  • 279 hozzászólás

burce said

Szóval Sensor vs Moira aláöltözet. Mivel jobb az egyik mint a másik? És melyik az egyik? Használ valaki ilyeneket? Vagy vmilyen másmilyet érdemes? Kinek milyen tapasztalatai vannak?

Szia Bruce!

Nos én ezeket használom vegyespárban :-) Felül van a szenzorom: szemem/fülem :-), alul meg a mojrám. A sensor alsó lógott rajtam rendesen, ha jól emlékszem még a legkissebb is, de lehet nem így volt, no mindegy az biztos hogy valami lógott rajtam :-), ezért lett így összevéve....Sokat azért nem hordtam, mert inkább a teremtekerés mûfaját mûvelem a hideg napokon. Egyébként a mínuszos kintlétek alatt sem volt gondom egyikkel sem (inkább a lábam ujja fázott de nagyon, de ez most itt lényegtelen). februárban a börzsöny TT-n nyomtam egy príma hasast egy jeges pocsolyában, és túléltem, pedig azt hittem vendégül látom utána TüdõGyulát...
A subzerot pofátlanul drágának ítéltem, ezért válaszottam a fent nevezett termékek közül. Szóval ennyi. nem esett szét egyik sem ezalatt az 1 szezon alatt, és nem tudom melyik a jobb :-)))).
Véleményem természetesen ne legyen mérvadó számodra, hiszen subzerot meg még nem használtam (lehet jobban érezném abban magam , de az is lehet hogy semmi különbséget nem tapasztalnék).
Az izzadságot elvezetik ezek is, és ha megfelelõ a fölötte lévõ öltözet is (megfelelõ irányban lélegzõ), akkor szerintem semmi gond nem lehet!
szóval csak leírtam mindezt, mert kérdezted ki használ ilyet :-)
Üdv,
Hurka bátyó

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Lol
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Hh!

dit

dit

törzsvendég

• fórumtag
  • 441 hozzászólás

era said

Biztos jók ezek a termékek is, de nekem is subzeróm van. :)

nekem is!!!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
szintúgy :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Biztos jók ezek a termékek is, de nekem is subzeróm van. :)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Hát ez alapján: http://www.ultraspor...sor/coolmax.htm
egyértelmû.
:-)

Bár én nagyon subzero párti vagyok, mivel már lassan a negyedik õsz-tél-tavaszt izzadom úgy végig, hogy nem fáztam meg.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Nem tudom, hogy melyik topikban a legjobb kérdeznem, de mivel "hegymászóboltos", és hegymászók körében is igen használt ruháról érdeklõdnék, ezért itt.

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.686 hozzászólás
Para ! Lajos bólintott. Szóval megyünk.
Kofola - forevör !!!
Marci

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
jelentkezni mihamarabb a szállás foglalás miatt
akik eddig:
YOci és His gang
MészÁgi und párja
marton i lajos
skiri and mano
Györgyös és Jómagam

Tessék tsak tessék

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

skiri

skiri

törzsvendég

• fórumtag
  • 271 hozzászólás

Paraferee said

ahoy...

durván elsüllyedt eme topic, pedig mindig a toppon volt eleinte...

na de most...

szeptember közepe fele idén is, péntek d.u indulással mennénk tátrát mászni...
nem kell komolyra gondolni, tehát nem alszunk kinn, nem mászunk több napig, és nem kell kemény hegymászó technika...
tatra lomnicától nem messze egy panzióban aludnánk idén is, 3 ágyas szobákban, reggelivel uszkve 1600,- per fõ per éj áron...
szombaton vagy a krivánt, vagy a soliskot támadnánk meg, a társaság átlagos erõnlététõl függõen...
vasárnap laza levezetés, majd haza...
tervezett költségek: ~3.200,- HuF szállás | ~4.000,- HuF üzemanyag | ~ 5.000,- helyben felmerülõ költségek

akik eddig:
YOci és His gang
MészÁgi und párja
Györgyös és Jómagam

Tessék tsak tessék

Ha nem a 16-ai péntekrõl van szó (márpedig miért ne arról lenne), akkor mi is szívesen benevezünk. Bár ezt Ildi még nem tudja... :)

zitinha

zitinha

vendég

• fórumtag
  • 94 hozzászólás
Tyû, ez teccene nekem is, kár (vagyis dehogy kár!) akkor épp kicsit messzebb nyaralunk... Másrészt meg ugyibár kettõnknek összesen csak három magashegyi túrára alkalmas lába van :(

Remélem Para jövõre is lesz ilyen, mert amúgy Tátrába bármikor bárhogyan szívesen... :)

Nektek jó mulatást!!

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.686 hozzászólás
Hááát, Para !
Nem birok neked ellenállni !
Szóval Marci-t be lehet irni. A Lajost még meg kell gyõznöm, de szerintem õt is érdekli.
Hajrá Kofola !!!
Marci

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
ahoy...

durván elsüllyedt eme topic, pedig mindig a toppon volt eleinte...

na de most...

szeptember közepe fele idén is, péntek d.u indulással mennénk tátrát mászni...
nem kell komolyra gondolni, tehát nem alszunk kinn, nem mászunk több napig, és nem kell kemény hegymászó technika...
tatra lomnicától nem messze egy panzióban aludnánk idén is, 3 ágyas szobákban, reggelivel uszkve 1600,- per fõ per éj áron...
szombaton vagy a krivánt, vagy a soliskot támadnánk meg, a társaság átlagos erõnlététõl függõen...
vasárnap laza levezetés, majd haza...
tervezett költségek: ~3.200,- HuF szállás | ~4.000,- HuF üzemanyag | ~ 5.000,- helyben felmerülõ költségek

akik eddig:
YOci és His gang
MészÁgi und párja
Györgyös és Jómagam

Tessék tsak tessék

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Mit szólnátok egy csütörtök 6 órás találkozóhoz a Francia bányában. Mászás, aztán szalonnasütés? (végre)

dit

dit

törzsvendég

• fórumtag
  • 441 hozzászólás
köszönöm...rég nevettem ilyen jót :D :D :D a humor elõtt térdet hajtok :)
"Soha ne félj kimondani azt, amirõl egész lelkeddel tudod, hogy igaz." Márai Sándor

www.szaguldoviragok.hu