Jelentkezz be Regisztrálj

Szikla- és hegymászás, túrák gyaloghintóval
Írta 2005. szeptember 28. - 15:26

Akkor még elmondanám, hogy van nékem 1 piszkos olcsón vásárolt, névtelen polár-pulcsim, és az is tökéletesen elvezeti az izzadságot, hibátlanul teszi a dolgát.
vendég_Charon_*
Írta 2005. szeptember 27. - 16:15

Írta 2005. szeptember 27. - 15:33

szóval csak ajánlani tudom.
Paul Vitti: Igazad van, ezt nem lehet ránézésre eldönteni, melyik jobb. Szerintem mind jól mûködik.
Írta 2005. szeptember 26. - 23:57

Nagyon sokat dob a hõérzeten és percek alatt megszárad ha leveszed a hátizsákot. Az anyaga szerintem jobban szellõzik mint pl a subzeroé, bár azt még nem próbáltam, csak ránézésre.
burce said
Nem tudom, hogy melyik topikban a legjobb kérdeznem, de mivel "hegymászóboltos", és hegymászók körében is igen használt ruháról érdeklõdnék, ezért itt.
Szóval Sensor vs Moira aláöltözet. Mivel jobb az egyik mint a másik? És melyik az egyik? Használ valaki ilyeneket? Vagy vmilyen másmilyet érdemes? Kinek milyen tapasztalatai vannak?
Írta 2005. szeptember 26. - 17:13

burce said
Szóval Sensor vs Moira aláöltözet. Mivel jobb az egyik mint a másik? És melyik az egyik? Használ valaki ilyeneket? Vagy vmilyen másmilyet érdemes? Kinek milyen tapasztalatai vannak?
Szia Bruce!
Nos én ezeket használom vegyespárban :-) Felül van a szenzorom: szemem/fülem :-), alul meg a mojrám. A sensor alsó lógott rajtam rendesen, ha jól emlékszem még a legkissebb is, de lehet nem így volt, no mindegy az biztos hogy valami lógott rajtam :-), ezért lett így összevéve....Sokat azért nem hordtam, mert inkább a teremtekerés mûfaját mûvelem a hideg napokon. Egyébként a mínuszos kintlétek alatt sem volt gondom egyikkel sem (inkább a lábam ujja fázott de nagyon, de ez most itt lényegtelen). februárban a börzsöny TT-n nyomtam egy príma hasast egy jeges pocsolyában, és túléltem, pedig azt hittem vendégül látom utána TüdõGyulát...
A subzerot pofátlanul drágának ítéltem, ezért válaszottam a fent nevezett termékek közül. Szóval ennyi. nem esett szét egyik sem ezalatt az 1 szezon alatt, és nem tudom melyik a jobb :-)))).
Véleményem természetesen ne legyen mérvadó számodra, hiszen subzerot meg még nem használtam (lehet jobban érezném abban magam , de az is lehet hogy semmi különbséget nem tapasztalnék).
Az izzadságot elvezetik ezek is, és ha megfelelõ a fölötte lévõ öltözet is (megfelelõ irányban lélegzõ), akkor szerintem semmi gond nem lehet!
szóval csak leírtam mindezt, mert kérdezted ki használ ilyet :-)
Üdv,
Hurka bátyó
Írta 2005. szeptember 26. - 16:36

GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás

Írta 2005. szeptember 26. - 16:25

Írta 2005. szeptember 26. - 16:03

era said
nekem is!!!Biztos jók ezek a termékek is, de nekem is subzeróm van.
Írta 2005. szeptember 26. - 15:15

GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás

Írta 2005. szeptember 26. - 13:34

vendég_Charon_*
Írta 2005. szeptember 26. - 12:09

egyértelmû.
:-)
Bár én nagyon subzero párti vagyok, mivel már lassan a negyedik õsz-tél-tavaszt izzadom úgy végig, hogy nem fáztam meg.
Írta 2005. szeptember 25. - 18:58

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2005. szeptember 01. - 15:07

Írta 2005. augusztus 30. - 19:23

akik eddig:
YOci és His gang
MészÁgi und párja
marton i lajos
skiri and mano
Györgyös és Jómagam
Tessék tsak tessék
PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák
Írta 2005. augusztus 30. - 17:48

Paraferee said
ahoy...
durván elsüllyedt eme topic, pedig mindig a toppon volt eleinte...
na de most...
szeptember közepe fele idén is, péntek d.u indulással mennénk tátrát mászni...
nem kell komolyra gondolni, tehát nem alszunk kinn, nem mászunk több napig, és nem kell kemény hegymászó technika...
tatra lomnicától nem messze egy panzióban aludnánk idén is, 3 ágyas szobákban, reggelivel uszkve 1600,- per fõ per éj áron...
szombaton vagy a krivánt, vagy a soliskot támadnánk meg, a társaság átlagos erõnlététõl függõen...
vasárnap laza levezetés, majd haza...
tervezett költségek: ~3.200,- HuF szállás | ~4.000,- HuF üzemanyag | ~ 5.000,- helyben felmerülõ költségek
jelentkezni mihamarabb a szállás foglalás miatt
akik eddig:
YOci és His gang
MészÁgi und párja
Györgyös és Jómagam
Tessék tsak tessék
Ha nem a 16-ai péntekrõl van szó (márpedig miért ne arról lenne), akkor mi is szívesen benevezünk. Bár ezt Ildi még nem tudja...

Írta 2005. augusztus 30. - 15:57

Remélem Para jövõre is lesz ilyen, mert amúgy Tátrába bármikor bárhogyan szívesen...

Nektek jó mulatást!!
Írta 2005. augusztus 30. - 15:04

Nem birok neked ellenállni !
Szóval Marci-t be lehet irni. A Lajost még meg kell gyõznöm, de szerintem õt is érdekli.
Hajrá Kofola !!!
Írta 2005. augusztus 30. - 14:20

durván elsüllyedt eme topic, pedig mindig a toppon volt eleinte...
na de most...
szeptember közepe fele idén is, péntek d.u indulással mennénk tátrát mászni...
nem kell komolyra gondolni, tehát nem alszunk kinn, nem mászunk több napig, és nem kell kemény hegymászó technika...
tatra lomnicától nem messze egy panzióban aludnánk idén is, 3 ágyas szobákban, reggelivel uszkve 1600,- per fõ per éj áron...
szombaton vagy a krivánt, vagy a soliskot támadnánk meg, a társaság átlagos erõnlététõl függõen...
vasárnap laza levezetés, majd haza...
tervezett költségek: ~3.200,- HuF szállás | ~4.000,- HuF üzemanyag | ~ 5.000,- helyben felmerülõ költségek
jelentkezni mihamarabb a szállás foglalás miatt
akik eddig:
YOci és His gang
MészÁgi und párja
Györgyös és Jómagam
Tessék tsak tessék
PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák
Írta 2005. július 26. - 10:23

Írta 2005. július 21. - 15:18

www.szaguldoviragok.hu