Aha, patagónia.. Hova is tettem a bankszámla kivonatomat..

Ja, a Tódi az szuper, fõleg -20 fokban, amikor "okos" emberkék nem vágnak fát, s mindent eltüzelnek...
A fene, észre sem vettem, hogy válaszoltál.. Köszönöm.. A lányos résszel együtt..a váci úti montex... nem csípom õket kifejezetten, számomra õk olyanok, mint a merida a bringázásban :-) (bár az elsõ emeleten levõ szõke hölgy/lány nagyon csinos :-))... na de nem ez a lényeg (lehet érdekel: sensor rövid ujjú 3.5, moira hosszú, garbós, zippes 6, a boráros közeli mountexben pedig hh 7e...)
a váci úti montex... nem csípom õket kifejezetten, számomra õk olyanok, mint a merida a bringázásban :-) (bár az elsõ emeleten levõ szõke hölgy/lány nagyon csinos :-))... na de nem ez a lényeg (lehet érdekel: sensor rövid ujjú 3.5, moira hosszú, garbós, zippes 6, a boráros közeli mountexben pedig hh 7e...)Hol szerezted be õket? Ha nem számít itt nagy reklámnak..
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Hol szerezted be õket? Ha nem számít itt nagy reklámnak..köszönöm a véleményeket!
próbáltam hh-t, de az nem volt annyira testreszabott (nekem...), így vettem egy moira-t, mint hosszúujjú és kicsit vastagabbat (egy árban voltak..), és egy senzor rövidet (azért senzor, mert most "akcijós"...) kíváncsi vagyok mennyire lesznek jók!
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"