Ááááááá... kb 1 hét kihagyás után most kerültem net közelbe, éshát... elolvastam a Tátra túra beszámolót :'(...
Tudtam, hogy jó buli lesz és nagyonnagyon sajnálom, hogy nem lehettem ott :'( :'(
Fotók már vannak vhol vagy csak én voltam (vagyok) vak?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Szikla- és hegymászás, túrák gyaloghintóval
Indította
vendég_Charon_*
, 2003. október 01. 09:09
Írta 2003. október 12. - 00:00

Írta 2003. október 10. - 22:40

és ezeken a falmászós helyeken hogy mennek a dolgok? Viszel saját felszerelést, vagy adnak? (kölcsönzés?) ki biztosít? aki veled ment, vagy ott vannak ilyen emberek is? mesélj léccciiii :-*
köszike
Prefike
köszike
Prefike
Írta 2003. október 10. - 22:25

A Gellért térnél pontosabban a Gellért tér és a Móricz között lévõ mászóhelyet csak azoknak ajánlanám akik oldal irányba szeretnek mászkálni.Azok akik felfelé törekszenek azok szerintem hagyják ki mert nem sok élvezetet fog számukra nyújtani.Nekem személy szerint nem jött be a hely.Viszon a zsíros kenyér és a sajtos "kroasszon"nagyon finom volt.
Írta 2003. október 10. - 07:54

Sajnos a tegnapi idõjárás shit volt,így a mászás elmaradt,viszont ettünk fincsi mákostésztát,meg többször kiöntöttük a Fantát Pixelnél:)
Ragad még a padló?
Ja és nem mellékesen tegnap a Mammut elõtt összefutottam Erõss Zsoltal,és pont nálam volt a hegymászás oktatókönyv I.része,így gyorsan aláírattam vele.Örök emlék lesz:)
Ragad még a padló?
Ja és nem mellékesen tegnap a Mammut elõtt összefutottam Erõss Zsoltal,és pont nálam volt a hegymászás oktatókönyv I.része,így gyorsan aláírattam vele.Örök emlék lesz:)
Írta 2003. október 09. - 10:17

vendég_Charon_*
Írta 2003. október 09. - 08:33

Írta 2003. október 09. - 08:25

Thommey: a szívembõl szóltál. Majd megyünk Olaszországba, meg Franciaországba mászni.
A szomorú az, hogy itt esik az esõ és így nem hoztam a kötelet, a mai mászás elmarad a Francia bányában a HHH-en. :-* :-\
A szomorú az, hogy itt esik az esõ és így nem hoztam a kötelet, a mai mászás elmarad a Francia bányában a HHH-en. :-* :-\
vendég_Charon_*
Írta 2003. október 09. - 08:23

Thy:
Eddig azt hittem, hogy csak én vagyok ilyen õrült, hogy télen is akarok mászni... ...kint...
Vettem tegnap cipõt, tehát reszkess szikla!
Eddig azt hittem, hogy csak én vagyok ilyen õrült, hogy télen is akarok mászni... ...kint...
Vettem tegnap cipõt, tehát reszkess szikla!

Írta 2003. október 09. - 07:47

Írta 2003. október 09. - 07:44

Prefi:Menj be a színház mögötti Mountex-be,ott a Kapott Zoliék biztosan meg tudják mondani.A mormotát nem ajánlom ilyen célra,mert ott csak "sima" eladók vannak.Üdv:Thy
Írta 2003. október 08. - 17:41

nem tudja vki, hogy miskolcon van-e beltéri mászófal? (amit lehet használni is?)
Írta 2003. október 08. - 13:01

vendég_Charon_*
Írta 2003. október 08. - 12:37

vendég_Charon_*
Írta 2003. október 08. - 10:49

Thy:
Két humanoid (ha engem is annak vesztek
) csüt pént megy HHH-ra, ha nem szakad az esõ.
Esõs idõben vagy keresünk más programot, vagy megnézzük a Falatka által említett helyet.
Két humanoid (ha engem is annak vesztek

Esõs idõben vagy keresünk más programot, vagy megnézzük a Falatka által említett helyet.
Írta 2003. október 08. - 08:29

:
Parafereecus Phorumus Maximus Tatrahoditicus...
http://kep.tar.hu/pa.../pic3550508.jpg
Supernovicus Felhovikus...
http://kep.tar.hu/pa.../pic3550509.jpg
:'( meeenni akaroook...
:
éef::

Parafereecus Phorumus Maximus Tatrahoditicus...
http://kep.tar.hu/pa.../pic3550508.jpg
Supernovicus Felhovikus...
http://kep.tar.hu/pa.../pic3550509.jpg
:'( meeenni akaroook...

:

Írta 2003. október 08. - 07:44

Nálad kedves Nati,mert Zed hazavitte tegnap:)
Prefi:akkor ti Tarajkán,azaz Hrebienokon lehettetek,mert oda megy piros sikló.
Csütörtökön ki jön a HHH-ra sziklát mászni?
Télen tervbe van véve a két említett menedékház,ami könnyûnek nem mondható túra lesz.Hágóvasat meg lehet kölcsönözni,néhány boltban.
Viszont ha a t.társaság úgy gondolja,akkor mehetnénk a szlovák paradicsomba is,és akkor ott mások is kipróbálhatnák a jég/vízesésmászást.Na?Ez a Decemberi,izé debreceni delegációnak is közel van.
Üdv:Thy
Prefi:akkor ti Tarajkán,azaz Hrebienokon lehettetek,mert oda megy piros sikló.
Csütörtökön ki jön a HHH-ra sziklát mászni?
Télen tervbe van véve a két említett menedékház,ami könnyûnek nem mondható túra lesz.Hágóvasat meg lehet kölcsönözni,néhány boltban.
Viszont ha a t.társaság úgy gondolja,akkor mehetnénk a szlovák paradicsomba is,és akkor ott mások is kipróbálhatnák a jég/vízesésmászást.Na?Ez a Decemberi,izé debreceni delegációnak is közel van.
Üdv:Thy
Írta 2003. október 08. - 07:09

Era, thy, Pix és Andris, igazán klassz túrázást hajtottatok végre, nagyon szép lehetett! Kicsit sajnálom, hogy nem lehettem ott és már nagyon várom a fotókat, amik ... hol is vannak?
vendég_Charon_*
Írta 2003. október 08. - 06:52

quote from falatka.....
Helló!
MA Gerivel megyünk falatmászni. A Gellért téren van egy term és kipróbáljuk állítólag nem olyan rossz. Azt hiszem olyan 300 Ft a beugró. A találkozó a Gellért téren lenne 19 órakor. Na mit szóltok? Kinek tetszik az ötlet?
Tel.: 06303155257.
Akit érdekel, hívjon fel és egyeztetünk.Puszi
Helló!
MA Gerivel megyünk falatmászni. A Gellért téren van egy term és kipróbáljuk állítólag nem olyan rossz. Azt hiszem olyan 300 Ft a beugró. A találkozó a Gellért téren lenne 19 órakor. Na mit szóltok? Kinek tetszik az ötlet?
Tel.: 06303155257.
Akit érdekel, hívjon fel és egyeztetünk.Puszi
Írta 2003. október 07. - 17:57

a lanovka az megvan (már írtam régebben is)
Medved meg nem egy cseh focista? :
Medved meg nem egy cseh focista? :

Írta 2003. október 07. - 16:14

Csorba-tó Ó-Tátrafüredtõl nincs is messze
és olyan, hogy Lanovka?
vagy Medved?
:

és olyan, hogy Lanovka?
vagy Medved?
: