Most,hogy a Schneebergnél bringáztunk, ki lehetnew menni hegyet mászni is ,mert sok jó utat találtam arra felé, és még nincsen is messze.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Szikla- és hegymászás, túrák gyaloghintóval
Indította
vendég_Charon_*
, 2003. október 01. 09:09
Írta 2003. október 27. - 08:50

Írta 2003. október 26. - 22:42

Para!
Szórom a hamut a fejemre...
Elnézés kérések közepette javítok. gyögyi természetesen GYÖRÖGYI akart lenni csupa nagy betûkkel mert õ nem Nemecsek
, továbbá kicsit Majorosan írok, kihagyva betûket!
Mégegyszer sorry!
Örülök, hogy jön! Hugom valamikor május végén államvizsgázik, tehát kérdéses a jövetele, de kérdõjelesen maradhat.
Videót nem felejtettem el, csak nincs idõm, de...
Üdv,
Baliba
Szórom a hamut a fejemre...
Elnézés kérések közepette javítok. gyögyi természetesen GYÖRÖGYI akart lenni csupa nagy betûkkel mert õ nem Nemecsek

Mégegyszer sorry!
Örülök, hogy jön! Hugom valamikor május végén államvizsgázik, tehát kérdéses a jövetele, de kérdõjelesen maradhat.
Videót nem felejtettem el, csak nincs idõm, de...
Üdv,
Baliba
Írta 2003. október 22. - 07:55

Baliba elvtárs: az a gyögyi az Györgyi lenne? :
:-X
akkor a válaszom IGEN... fenn a listán is már 8)
dobozos bort? hmmm... most hogy mondod... ;D ;D
:
éef::

akkor a válaszom IGEN... fenn a listán is már 8)
dobozos bort? hmmm... most hogy mondod... ;D ;D
:

Írta 2003. október 21. - 22:46

Para:
Karton dobozos bort nem rendelsz??
;D
Remélem gyögyi jön? Van kedve jönni??
Karton dobozos bort nem rendelsz??

Remélem gyögyi jön? Van kedve jönni??
Írta 2003. október 20. - 12:53

prefi: nincs gond... tudjuk, csak rossz napod volt...
Mellon: be'on... busznyi sört hozzzzzzzuk... nyammmm...
ha eszedbe jutok odakünn hétvégén...tudod :
péef
Mellon: be'on... busznyi sört hozzzzzzzuk... nyammmm...
ha eszedbe jutok odakünn hétvégén...tudod :

péef
Írta 2003. október 20. - 12:46

akkor a zöldhatáron is csak 2006-tól lehet legálisan átkelni? Pedig én május elsejét ezzel akartam ünnepelni 
edit: mégegyszer, mégsoxor bocsi, és respect Parának, h megszervezi ezeket a túrákat

edit: mégegyszer, mégsoxor bocsi, és respect Parának, h megszervezi ezeket a túrákat
Írta 2003. október 20. - 12:43

EU tagok leszünk májustól mindketten. Útlevél ennek ellenére kell, mert a schengeni egyezményhez, ami a közös határok ellenõrzésének megszüntetésérõl szól, csak késõbb, talán 2006ban csatlakozunk.má'mé'nekéne útlevél??
Vámosokkal viszont már nem fogunk találkozni a határon, így lehet fél autóbusznyi sört behozni, nem fogják meginni a fiáncok ;D
Írta 2003. október 20. - 10:38

vendég_Charon_*
Írta 2003. október 20. - 10:35

Era:
De másnap ugye úúúúgy fájt a fenekem, hogy az nem volt semmi. A Paratúrhán a köves lejtõk kellemesen szétráztak cserébe. Nagyon köszi, hogy megismertettél egy ilyen szuper sporttal.
Rájöttem, hogy azért nem semmi bizalmon alapul ez az egész, hiszen amikor fent vagy, a másik emberen múlik az életed, na meg testi épséged. Kicsit féltem, amikor ott 20-30 méter magasban hátra kellett dõlnöm, hogy beüljek az ereszkedéshez....
De nagyon jó volt. :-* :-*
edit:
KÖSZI PARA!!!! ;D :-*
De másnap ugye úúúúgy fájt a fenekem, hogy az nem volt semmi. A Paratúrhán a köves lejtõk kellemesen szétráztak cserébe. Nagyon köszi, hogy megismertettél egy ilyen szuper sporttal.
Rájöttem, hogy azért nem semmi bizalmon alapul ez az egész, hiszen amikor fent vagy, a másik emberen múlik az életed, na meg testi épséged. Kicsit féltem, amikor ott 20-30 méter magasban hátra kellett dõlnöm, hogy beüljek az ereszkedéshez....

edit:
KÖSZI PARA!!!! ;D :-*
Írta 2003. október 20. - 10:27

::memo::
::slovensky raj:2004:05:13-16::
*Ors
*Nati
*ZED
*Dawn
*Charon
*Thommey
*Era
*babyface
*baliba + 2
*Mellon
?Ano
?sopron + 1
?Rás
?pixel
?sittesgyerek
*Györgyi
*Paraferee
::szállás:podlesok::
*8fõs faházak
*villanykonvektorok
*tusoló:wc
*társalgó
*ágynemû
*cca:1500-1000Ft/fõ/éj (létszámtól függõen)
*felét elõre ki kell fizetni!
::túra lehetõségek::
*Suha Bela_Klastorisko
*Hernád-áttörése_Tomasovsky-kilátó
*Sokol-vgy
...
::utazás::
*saját autókkal
*vagy kisbusszal
::jelentkezési határidõ::
*február vége
:
éef::
::slovensky raj:2004:05:13-16::
*Ors
*Nati
*ZED
*Dawn
*Charon
*Thommey
*Era
*babyface
*baliba + 2
*Mellon
?Ano
?sopron + 1
?Rás
?pixel
?sittesgyerek
*Györgyi
*Paraferee
::szállás:podlesok::
*8fõs faházak
*villanykonvektorok
*tusoló:wc
*társalgó
*ágynemû
*cca:1500-1000Ft/fõ/éj (létszámtól függõen)
*felét elõre ki kell fizetni!
::túra lehetõségek::
*Suha Bela_Klastorisko
*Hernád-áttörése_Tomasovsky-kilátó
*Sokol-vgy
...
::utazás::
*saját autókkal
*vagy kisbusszal
::jelentkezési határidõ::
*február vége
:

Írta 2003. október 20. - 09:33

Prefi: mondd mennyi túrát is szerveztél már? mennyi nagyobb eseményt? mennyi külföldre irányuló túrát?
ok... na majd ha legalább az egyik kezed összes ujjait bevetve tudod megszámolni ezeket a szervezéseket, akkor ismét beszéljünk errõl a korán-nem korán... oxa?
slovenski raj: akiket érdekel a túra, kérdezném benne lennének-e egy csütörtök-vasárnap intervallumban?
péef
ok... na majd ha legalább az egyik kezed összes ujjait bevetve tudod megszámolni ezeket a szervezéseket, akkor ismét beszéljünk errõl a korán-nem korán... oxa?
slovenski raj: akiket érdekel a túra, kérdezném benne lennének-e egy csütörtök-vasárnap intervallumban?
péef
Írta 2003. október 20. - 09:27

A szombati mászás az Oszolyon jól sikerült, mindenki egyben maradt.
Reggel szétfagytunk a falon/alatt, de a srácoknak (Charon, Thommey) rendíthetetlen volt a lelkesedése. Megállíthatatlanul másztak fel-le. Charon teljesen megfertõzõdött az új vírussal, az új mászócipõjével nem volt hajlandó leesni a szikláról. Miután beragyogta a nap a falat, igazán kellemes idõ lett. Thommey a bringás cipõjével kiválóan nyomja, azonban az utolsó útban, már volt egy kis cipõ problémája, sikerült minden maradék erejét elhasználnia! Addig küzdött azzal a fránya áthajlással, míg olyan gyenge lett, hogy már arra sem volt ereje, hogy felemelje a kezét. ;D

Írta 2003. október 18. - 18:07

Írta 2003. október 18. - 10:54

(nem akarom az ördögöt a falra festeni, de holnap mész dolgozni, egy ifa nem áll meg, és akkor lehet in memoriam Paraferee túrákat csinálni...)
csak ennyi. és bocsi mindenkitõl
Prefi
/most amúgy is rossz passzban vagyok/
ezt azért tán mégsem kellett volna >

Írta 2003. október 17. - 16:58

Nem tom én se hogy lesz-e? De remélem.
És nem akarom azt a benyomást kelteni, hogy én egy akadékoskodó f.sz vagyok, ráadásul úgy se megyek, de nézzük reálisan a dolgokat.
Másuj közepe még pont fél év. És elég nehéz bármit is ennyire elõre tervezni, nem beszélve arról, hogy addig bármi közbejöhet. (nem akarom az ördögöt a falra festeni, de holnap mész dolgozni, egy ifa nem áll meg, és akkor lehet in memoriam Paraferee túrákat csinálni...)
Prefi
És nem akarom azt a benyomást kelteni, hogy én egy akadékoskodó f.sz vagyok, ráadásul úgy se megyek, de nézzük reálisan a dolgokat.
Másuj közepe még pont fél év. És elég nehéz bármit is ennyire elõre tervezni, nem beszélve arról, hogy addig bármi közbejöhet. (nem akarom az ördögöt a falra festeni, de holnap mész dolgozni, egy ifa nem áll meg, és akkor lehet in memoriam Paraferee túrákat csinálni...)
Prefi
Írta 2003. október 17. - 16:04

ez oké... de ebbõl hagyomány lesz? kérdezem ezt a teljes együttérzéssel... csak hát amint ott is volt látható, nem sikerült teljes aktivitással a cselekmények áradatában leledzenem, ezáltal f*ngom sem votl róla, hogy ez megen lesz...
Írta 2003. október 17. - 15:40

vendég_Charon_*
Írta 2003. október 17. - 14:48

vendég_Charon_*
Írta 2003. október 17. - 14:24

8:30-kor tali a Batyin, lent a hévnél. Onnan felmegyünk Pomázig, majd busszal Csobánkára.
A hidegben így nem fagyunk halálra, meg abringákra, csak a sziklára.
A hidegben így nem fagyunk halálra, meg abringákra, csak a sziklára.

Írta 2003. október 17. - 12:40