Aha, patagónia.. Hova is tettem a bankszámla kivonatomat..
Jelentkezz be Regisztrálj
Szikla- és hegymászás, túrák gyaloghintóval
Írta 2005. október 11. - 11:48
Aha, patagónia.. Hova is tettem a bankszámla kivonatomat..
Írta 2005. október 11. - 11:40
http://www.bigwalls....case/index.html
http://www.bigwalls....eWeb/index.html
vendég_Charon_*
Írta 2005. október 11. - 11:29
vendég_Charon_*
A Mountex a Vácin és az Excelsior a Gellért térnél, nem?
Írta 2005. október 11. - 11:26
vendég_Charon_*
Írta 2005. október 11. - 10:55
vendég_Charon_*
Írta 2005. október 11. - 10:50
Én még gyerekkoromban barlangásztam, jó érzés volt, bánom, hogy nem folytattam. De ezt kipróbálnám, ha nem is ilyen "állat" módjára..
Írta 2005. október 11. - 10:25
vendég_Charon_*
Írta 2005. október 11. - 10:09
vendég_Charon_*
Írta 2005. október 10. - 15:52
Írta 2005. október 08. - 09:28
Aludni nem fogunk, az olyan snassz. Éjjel nyársonsütés és menetelés...ha esik, ha fúj!
Írta 2005. október 07. - 13:45
Ja, a Tódi az szuper, fõleg -20 fokban, amikor "okos" emberkék nem vágnak fát, s mindent eltüzelnek...
Ja, ja, idõnként a vendégkönyvet is elégetik egyesek, de már találtam matekfüzetet is a gyújtós között...
Írta 2005. október 07. - 13:35
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2005. október 07. - 13:31
Írta 2005. október 06. - 08:17
A fene, észre sem vettem, hogy válaszoltál.. Köszönöm.. A lányos résszel együtt..a váci úti montex... nem csípom õket kifejezetten, számomra õk olyanok, mint a merida a bringázásban :-) (bár az elsõ emeleten levõ szõke hölgy/lány nagyon csinos :-))... na de nem ez a lényeg (lehet érdekel: sensor rövid ujjú 3.5, moira hosszú, garbós, zippes 6, a boráros közeli mountexben pedig hh 7e...)
Írta 2005. október 06. - 02:35
Eger-Miskolc, vagy fordítva nem rossz, de Bemehetek Szilvásra is, onnan fel a sárgán egész Bánkutig...vagy, ha sok a kraft, fel a zöldön /szalajkavölgy végébõl, istállóskõre /legmagasabb csúcs, én kihagynám, nem látványos, fákkal benõtt/s jöhetnek sorban a kövek..
Bánkut mindenképp utbaesik egy bükköt átszelõ túrán, a közelében- 1,5km z+ -érdemes megnézni a Bálványt /petõfi kilátó 2. legmagasabb csúcs, pöpec, nemrég felujított kilátóval/
szállást nem gond se Egerben, se Miskolcon szerezni /eger picit huzósabb ált./
de én fentalvósat javasolnék, ha jól felvagytok szerszámozva.
jó utat, s gyertek:
http://ttt.tr.hu/nap...tura.php?id=441
ez elég jó muri.
idén bicajjal megyek, jihhhá!!
:-)
Írta 2005. október 03. - 09:43
Írta 2005. szeptember 30. - 20:08
a váci úti montex... nem csípom õket kifejezetten, számomra õk olyanok, mint a merida a bringázásban :-) (bár az elsõ emeleten levõ szõke hölgy/lány nagyon csinos :-))... na de nem ez a lényeg (lehet érdekel: sensor rövid ujjú 3.5, moira hosszú, garbós, zippes 6, a boráros közeli mountexben pedig hh 7e...)Hol szerezted be õket? Ha nem számít itt nagy reklámnak..
SusnyásTed:
Szilvásvárad - Szalajka völgy ****, csak sok a túrista
Nagymezõ, Nagymezõ és Bánkút közti rész, Tar-kõ, Õserdõ, Háromkõ *****
Szentlélek ****, Látó-kövek ***** (Mária-forrás...), Létrástetõi "mezõ", Vesszõs-völgy ***ésfél, Fehérkõ *****, illetve Eger mellett a Nagy-Eged (illetve innen észek felé vezetõ ösvény)
ezek talán a legismertebb, legpopulárisabb helyek, de szinte bármerre mentek, nem fogtok csalódni... (különösen így õsszel)
de majd jön savanyúgabi (remélem
Jó utat, szép idõt!
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2005. szeptember 30. - 12:48
Egy kis segítség kéne.
Néhány volt oszttársamnak akarok egy baromihosszú, ultrafárasztó de emellett iszonyat szép gyalogtúrát szervezni a Bükkbe, de sajna nem vagyok túl ismerõs arrafele... Vki sorolja fel léci a Bükk leglátványosabb csúcsait, völgyeit, akármit, amit mindenképpen érdemes útbaejteni.
Kösszencs!
Írta 2005. szeptember 30. - 10:21
Hol szerezted be õket? Ha nem számít itt nagy reklámnak..köszönöm a véleményeket!
próbáltam hh-t, de az nem volt annyira testreszabott (nekem...), így vettem egy moira-t, mint hosszúujjú és kicsit vastagabbat (egy árban voltak..), és egy senzor rövidet (azért senzor, mert most "akcijós"...) kíváncsi vagyok mennyire lesznek jók!
Írta 2005. szeptember 30. - 09:42
próbáltam hh-t, de az nem volt annyira testreszabott (nekem...), így vettem egy moira-t, mint hosszúujjú és kicsit vastagabbat (egy árban voltak..), és egy senzor rövidet (azért senzor, mert most "akcijós"...) kíváncsi vagyok mennyire lesznek jók!
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére