Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Hátitatyó - kell-e, ha igen milyen (márka), mekkora?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
794 hozzászólás a témában

Warhog_Goa

Warhog_Goa

vendég

• fórumtag
  • 194 hozzászólás
Europark, határuti metrómegálló (M3), feljössz a felszinre és meglátod az Europarkot, a Hervis az emeleten van "a forgóajtó felett", meg fogod találni, ennyi, de szerintem siess nehogy elfoggyon a cucc!!

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
nekem is nekem is ;D 8)
az a baj hogy már a köv két hónapra kifújt a keret...
most vettem mezt...

Warhog_Goa

Warhog_Goa

vendég

• fórumtag
  • 194 hozzászólás
Europark, határuti metrómegálló (M3), feljössz a felszinre és meglátod az Europarkot, ennyi, de szerintem siess!!

boszee

boszee

vendég

• fórumtag
  • 22 hozzászólás
b!

szambol vetted ki a szot, csak nem mertem nyiltan rakerdezni, ha ugyis mindenki ugy tudja...

boszee

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
mammut 2...

b

b

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás
öhöm, hol is van ez a hervis ?  ;D

Warhog_Goa

Warhog_Goa

vendég

• fórumtag
  • 194 hozzászólás
De de, sajnos 8k a Hervisben, de ne aggóggy én mégrosszabbul jártam: kb 1 hete vettem az Overlandben 14k-ért... gondolod nem anyáztam mikó felhivtam a haverom ozt mongya az árat... ÁÁÁÁÁÁ... shit...

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
nekem is banim van, és qrrvajó!
Elég magas vagyok (185), és semmi gond nincs vele, csak amikor bringázok akkor csúszik fel egy kicsit, de ha nagyobbra veszed a szíjját, akkor minden ok...
Lenon nebassz, hogy a hervisben csak 8k-ért vesztegetik!!! f**rt nem tudtam még 2 hónapot várni? >:( >:(

Warhog_Goa

Warhog_Goa

vendég

• fórumtag
  • 194 hozzászólás
Egykét tapasztalat RP bani25-röl: SEMENNYIRE sem rohad bele a hátam, ez cordura nem gagyi nem szakad egykönnyen, és ami a legfontosabb: A HERVISBEN MOST CSAK 8000 HUF!!!!!!!!!!! asszem nem kell bizonygatni hogy ez mijen remek ár ezért a tatyóért. ja: 3 év gari. asszem... számomra mindez egyértelmüvé tette a választást... 8)

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
BRUCE egyetértek... péel õsszel télen nálam mindig van egy váltás melegítõalsó + kajahegyek plussz tea ilyesmik... ezeket aztán pakolhatom váztásákába...

hát nem tudom de mondjuk ha "gagyi" JAnSport meg ilyen hasozntalan táskákért kérnek 15-20 rugót, akkor én adok egy deuterért/árpiért 20-25-t mert még használni is tudom...
az a bike+ cucc meg kafa lehet  ;) lehet hogy ár/érték arányban az a legjobb  8)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
25öt egy táska sem ér!

Én azért viszek táskát, mert az idõ (akárhol vagy), változékony, és nagyon be tud csapni! Elindulsz egy szép napos idõben, és egyszer csak egy kiba' nagy esõ lesz (mint a bükk maratonon asszem), amitõl persze el kezdesz fázni, meg mondjuk nem ártana egy kicsit melegebb dolog mint a mez. Ez kapásból egy melegítõfelsõ + szél/esõdzseki... Már ez nem fér bele a mezbe, és akkor még kajáról nem is beszéltünk ::)

b

b

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 hozzászólás
Nemrég talátam egy bike+ hátitatyit itatóval, 7 pénzért. Egy napos kiruccra bõven belefér minden ami kellhet, és még van másfél liter vizem is, a kulacs fél literével szemben, és kevésbé melegszik is fel. A hidegen tartást meg lehet oldani még alufólia, papír külsõ réteggel is. Hátránynak mondják hogy az itató része gyenge a deuterhez képest, 7pénzért kit érdekel ? Másik kifogás vele szemben az volt hogy csak vizet lehet bele tenni. Hát ez így van, de ki lehet bírni. Gyári hiba viszont hogy a kis akasztó fül kapásból leszakad, ezt pár öltéssel vissza lehet varni.
Réeszemrõl nem ér meg a deuter 25ezret és akkor még pakolni se lehet bele...

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Coldhead!Sajnos vitatkoznom kell veled,bár ez lehet,hogy csak velem van így:egyrész a spec bringás zsákokba nem rohad bele a hátad,hiszen hozzá sem érnek a hátadhoz,és nem lifegnek,mert derékcsattjuk is van.Nem tudom te egy napos túrára mennyi cuccot viszel magaddal,de hová teszel egy imbuszkészletet,csavarhúzót,kombifogót,pótbelsõt,külsõleszedõt,pumpát,10szendvic
set,piát,vízálló széldzsekit,esetleg tavasszal,õszel vízálló nadrágot?Mert az ülés alatti kis lyukba nem fér el sok minden.A mezbõl,meg kipotyog,meg engem személy szerint zavar is.De mondom ez személyes meglátás,érzés!!
Üdv:Thommey

Coldhead

Coldhead

vendég

• fórumtag
  • 29 hozzászólás
Szerintem ha túrázni mész, és nem pl. dolgozni, vagy valamit cipelni tök felesleges a hátizsák. Akármilyet veszel, csak jól berohad a hátad, arról nem is beszélve hogy más lesz a súlyeloszlásod, és sokat lehet bénázni. Én is sokat megyek egész napra túrázni, de még soha nem vittem hátizsákot. (A tátrába hegymászásra, de ott kell is!). Szerintem a bevált megoldás: bringás kistáska (leginkább a nyereg alatt) a többi a bringáspóló zsebeibe. Nekem mindíg bejött.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Én a Sandstone-ra szavaznék,mert egyrészt a kedvenc márkám,másrészt olyan a megoldása,hogy van középen egy "zsinór" amivel magadnak tudod állítani,hogy milyen legyen a görbülete,azaz,mennyire álljon el a hátadtól.Vízálló,erõs anyag,meg asszem 20ban megáll az ára is.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Ha gyárt, akkor az úgy is kiba' drága lenne...

Amúgy bringázáshoz való spéci tatyót nem gyárt a columbia (úgytom), a tatonkának van vmi biker nevezetû táskája, de az általam eddig látott legspécibb bringás táskát azt a dueter gyártja, ami árban is elég ok, csak mint mondtam, nekem a táska suliba is jó kell, hogy legyen :-/

ras: a bikemag azt írta, hogy nagyobb (magasabb) embereknek kényelmetlen lehet a bani25... én asszem a magasabbakhoz tartozom a cirka 184cm-emmel... Úgyhogy valszeg a nagyobb, a gamo30 lesz nálam a befutó... de ezt még meglássuk és még alszunk rá párat... nem könnyû döntés ez számomra :)

BRUCE

Warhog_Goa

Warhog_Goa

vendég

• fórumtag
  • 194 hozzászólás
A sandstone nem gyárt hátitatyókat? és a Columbia?

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
8)
nekem túrhazsákom vna aztat nem szokták fikázni... :D

Warhog_Goa

Warhog_Goa

vendég

• fórumtag
  • 194 hozzászólás
jaja, bár én a bani25-öt használom suliba is. és mindenki fikázza hogy uristen mijen gagyi márka: erpé, ez biztos vmi piaci fostalicska... hehe, nagyon élvezem... 8)

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
ott a nagyobb is ami tutkó jó suliba is... két rekeszes meg minden :)