(klikk a kis képre a nagyobb felbontású képért)
(viszonyításként: a fal alján az a szürke csík 20 cm magas)
ezt azért megnéznémma voltam decathlonban (nekem már van ilyen zsák), elméletileg 5 literes az egész zsák, az itatózsákja az olyan, h ilyen csavaros kupak van rajta (elég méretes darab), 2 literes, nekem a fõ zsebbe (ahol az itatózsák van) még befér egy nagyobbacska pumpa+2 belsõ+kaja. a külsõ zsebben mobiltelefon+pénztartó+gumileszedõ+marokszerszám. kívül még van egy sisaktató háló, amibe a sisak nem, de pl egy esõkabát vagy egy melegító pont belefér. az ára az 3840 Ft (vagy 3890, nem emléxem pontosan, de biztosnak vedd azt, hogy 4000 alatt), most akciós, de nem akcióban sincs 5 ezer felett. közvetlen mellette van 2 literes camelbak, az 7890 ft és szinte csak az italtartó zsák fér bele...tehát szerintem ez az abszolút best buy és sofort kaufen.
zsáktisztító berendezést is lehet hozzá kapni, vmelyik bikkmakkban is volt, de én úgy oldom meg itthon, hogy átöblitem sima vízzel 2-3x, majd rakok bele 2 méretes fa.... kanalat:D, ezek széthúzzák és így meg tud száradni. aztán egy-kétbefõttesgumival fellógatom a zuhanyzóba.
ma voltam decathlonban (nekem már van ilyen zsák), elméletileg 5 literes az egész zsák, az itatózsákja az olyan, h ilyen csavaros kupak van rajta (elég méretes darab), 2 literes, nekem a fõ zsebbe (ahol az itatózsák van) még befér egy nagyobbacska pumpa+2 belsõ+kaja. a külsõ zsebben mobiltelefon+pénztartó+gumileszedõ+marokszerszám. kívül még van egy sisaktató háló, amibe a sisak nem, de pl egy esõkabát vagy egy melegító pont belefér. az ára az 3840 Ft (vagy 3890, nem emléxem pontosan, de biztosnak vedd azt, hogy 4000 alatt), most akciós, de nem akcióban sincs 5 ezer felett. közvetlen mellette van 2 literes camelbak, az 7890 ft és szinte csak az italtartó zsák fér bele...tehát szerintem ez az abszolút best buy és sofort kaufen.
zsáktisztító berendezést is lehet hozzá kapni, vmelyik bikkmakkban is volt, de én úgy oldom meg itthon, hogy átöblitem sima vízzel 2-3x, majd rakok bele 2 méretes fa.... kanalat:D, ezek széthúzzák és így meg tud száradni. aztán egy-kétbefõttesgumival fellógatom a zuhanyzóba.
ennél a decathlonosnál jobbat ilyen áron fix, hogy nem találsz...annyi a gáz, hogy a kisebb, olcsóbb zsákhoz kisebb, kevésbé használható itatózsákot kapsz...(külön egyébként 3 rongy) de ha ügyes /és nagyon görény/ vagy, akkor megoldható, hogy az ajtón már a kis hátizsákkal, és a nagy itatózsákkal lépj ki...
és milyen az a decathlon itatós zsák, a neten semmi nincs róla. Nekem picit messze van, de ha egyszer megyek BP megnézem. Sajnos nem bírok kulacsból ínni, ezért kell valami. Vagy tudtok vmi jó ajánlatot valahol?
camelbak táskákat ki árul itthon?!
de a dakine is játszik.
illetve fõleg ez a kettõ
valki használ régebb óta valameik modellet,ha igen mik a tapasztalatok róla?!
Régebben mintha bikemagban láttam volna valami hydropack tisztító szettet. Nem tudtok véletlenül ilyesmirõl?
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!
Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!