Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Hátitatyó - kell-e, ha igen milyen (márka), mekkora?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
794 hozzászólás a témában

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
nah itt vannak a képek a decathlonos táskáról: (a minõségért sorry, siettem és csak a kisfényképezõ van most itthon):

Posted Image

Posted Image

Posted Image

(klikk a kis képre a nagyobb felbontású képért)
(viszonyításként: a fal alján az a szürke csík 20 cm magas)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
bp melyik részére? tömegközlekedéssel elég jól megközelíthetõ, a móriczig kell elkavarodnod, és ott a villányi útnál van a 40-es végállomása. felszállsz egy 40-sre (a piros gyorsabb, de a fekete is jó), és mész a másik végállomásig. onnan 7 perc séta a decathlon, a hátsó auchan parkoló végétõl indul egy kis ösvény, arra a leggyorsabb.(tehát nem mész át a sztráda felõli nagyaparkolóhoz, hanem egyenesen megindulsz a decathlon felé, és a hátsó parkoló végénél van egy kis út, ott kezdõdik, ahol az IKEA kerítése véget ér). lenni biztosan lesz, afelõl nem kell aggódnod..hát nekem itt van a kisváros másik végén, bringával 10 perc, busszal 15.:P... ja ha érdekel, akkor holnap délelõtt nagyon szívesen kattintok pár fotót róla;)

gsuveg

gsuveg

vendég

• fórumtag
  • 244 hozzászólás

ma voltam decathlonban (nekem már van ilyen zsák), elméletileg 5 literes az egész zsák, az itatózsákja az olyan, h ilyen csavaros kupak van rajta (elég méretes darab), 2 literes, nekem a fõ zsebbe (ahol az itatózsák van) még befér egy nagyobbacska pumpa+2 belsõ+kaja. a külsõ zsebben mobiltelefon+pénztartó+gumileszedõ+marokszerszám. kívül még van egy sisaktató háló, amibe a sisak nem, de pl egy esõkabát vagy egy melegító pont belefér. az ára az 3840 Ft (vagy 3890, nem emléxem pontosan, de biztosnak vedd azt, hogy 4000 alatt), most akciós, de nem akcióban sincs 5 ezer felett. közvetlen mellette van 2 literes camelbak, az 7890 ft és szinte csak az italtartó zsák fér bele...tehát szerintem ez az abszolút best buy és sofort kaufen.

zsáktisztító berendezést is lehet hozzá kapni, vmelyik bikkmakkban is volt, de én úgy oldom meg itthon, hogy átöblitem sima vízzel 2-3x, majd rakok bele 2 méretes fa.... kanalat:D, ezek széthúzzák és így meg tud száradni. aztán egy-kétbefõttesgumival fellógatom a zuhanyzóba.

ezt azért megnézném :)

hehe. Neked könnyebb, ott vagy a szomszédban (?), nekem 200 km. Péntek, szombat megyek fel BP. de nem autóval, így sajna nem tudok bemenni. Jövõ héten talán összejön. Kérdés, hogy lesz-e még.
Nagyon kéne a zsák, pont nem férnek el a cuccaim. Nyeregzsák pedig pici.

Sõt ausztriában nem találtam ilyen áron. A hervisban ilyen 40-50 eurónál kezdõdnek. azért a 4000 huf elég baráti. Bár nekem a legközelebbi hervis csak 15km, a decatlon 210km.

velõ

velõ

vendég

• fórumtag
  • 90 hozzászólás

ma voltam decathlonban (nekem már van ilyen zsák), elméletileg 5 literes az egész zsák, az itatózsákja az olyan, h ilyen csavaros kupak van rajta (elég méretes darab), 2 literes, nekem a fõ zsebbe (ahol az itatózsák van) még befér egy nagyobbacska pumpa+2 belsõ+kaja. a külsõ zsebben mobiltelefon+pénztartó+gumileszedõ+marokszerszám. kívül még van egy sisaktató háló, amibe a sisak nem, de pl egy esõkabát vagy egy melegító pont belefér. az ára az 3840 Ft (vagy 3890, nem emléxem pontosan, de biztosnak vedd azt, hogy 4000 alatt), most akciós, de nem akcióban sincs 5 ezer felett. közvetlen mellette van 2 literes camelbak, az 7890 ft és szinte csak az italtartó zsák fér bele...tehát szerintem ez az abszolút best buy és sofort kaufen.

zsáktisztító berendezést is lehet hozzá kapni, vmelyik bikkmakkban is volt, de én úgy oldom meg itthon, hogy átöblitem sima vízzel 2-3x, majd rakok bele 2 méretes fa.... kanalat:D, ezek széthúzzák és így meg tud száradni. aztán egy-kétbefõttesgumival fellógatom a zuhanyzóba.

nekem nagyobb itatózsák van hozzá, zippzáras, faszán ki lehet mosni, aztán kertben ki a szárítókötélre, fogpiszkáló vagy valami hasonló szétnyomja a 2 oldalát lenn, napon pikkpakk megszárad...

hogy tudj viszonyítani: nekem belsõ zsebbe másfél-2 liter pia, leszedõk, 1 imbuszkulcs, 1 defektjavító szett, mobil, és még van hely akár hosszúruházatnak is...külsõ zsebbe discman, hálós zsebbe mondjuk 2 kisebb csoki meg 2 banán, belsõ nyereg alá tekerve és kész is...

pár napja kreáltam hozzá sima fóliából meg nejlonzacsikból "hõszigetelõ zsákot", ha vége a vizsgaidõszaknak le lesz tesztelve, bár sokat nem várok tõle...:)
"you're born with a brain, then you can fucking use it instead of letting others use it for you..."
január 22 - Theogonia

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

gsuveg

gsuveg

vendég

• fórumtag
  • 244 hozzászólás

ennél a decathlonosnál jobbat ilyen áron fix, hogy nem találsz...annyi a gáz, hogy a kisebb, olcsóbb zsákhoz kisebb, kevésbé használható itatózsákot kapsz...(külön egyébként 3 rongy) de ha ügyes /és nagyon görény/ vagy, akkor megoldható, hogy az ajtón már a kis hátizsákkal, és a nagy itatózsákkal lépj ki...

milyen ára van a kis zsáknak és mekkora ?

velõ

velõ

vendég

• fórumtag
  • 90 hozzászólás

és milyen az a decathlon itatós zsák, a neten semmi nincs róla. Nekem picit messze van, de ha egyszer megyek BP megnézem. Sajnos nem bírok kulacsból ínni, ezért kell valami. Vagy tudtok vmi jó ajánlatot valahol?

ennél a decathlonosnál jobbat ilyen áron fix, hogy nem találsz...annyi a gáz, hogy a kisebb, olcsóbb zsákhoz kisebb, kevésbé használható itatózsákot kapsz...(külön egyébként 3 rongy) de ha ügyes /és nagyon görény/ vagy, akkor megoldható, hogy az ajtón már a kis hátizsákkal, és a nagy itatózsákkal lépj ki...
"you're born with a brain, then you can fucking use it instead of letting others use it for you..."
január 22 - Theogonia

Brick

Brick

vendég

• fórumtag
  • 86 hozzászólás
A camelbaknek pár hónapja új forgalmazója van. Például itt lehet kapni: http://www.overlandoutdoorshops.hu/ Van választék rendesen, a katonai változat is kapható :)

Személy szerint egy Rouge-t és egy Blowfisht használok, egyikre sincs panasz.
Nagyon jó zsebek, és tartós tartályok. A 2006-os víztartályokra már élettartam garit vállalnak :)

camelbak táskákat ki árul itthon?!
de a dakine is játszik.
illetve fõleg ez a kettõ

valki használ régebb óta valameik modellet,ha igen mik a tapasztalatok róla?!

gsuveg

gsuveg

vendég

• fórumtag
  • 244 hozzászólás
és milyen az a decathlon itatós zsák, a neten semmi nincs róla. Nekem picit messze van, de ha egyszer megyek BP megnézem. Sajnos nem bírok kulacsból ínni, ezért kell valami. Vagy tudtok vmi jó ajánlatot valahol?

velõ

velõ

vendég

• fórumtag
  • 90 hozzászólás
bemegyek ma decathlonba, kérdezem a srácot, merre vannak a külön itatózsákok, megmutatja, 3 rongy, és "de mutatok neked még valamit", odavisz egy polchoz, látom, hátizsákkal együtt 4 rongy! szóval a legtipikusabb "hülyénekismegéri" eset...mennyetekvegyétekmerjó!!
január 22 - Theogonia

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.302 hozzászólás
Köszi a segítséget. Ma szereztem is egyet.
Nekem bevált. Azt hiszem egész jó minõségû. Bár a szívókához tartozó kefe picit így is rövid. De összességében tényleg nem rossz

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
nincs...
de a >#&@ gyártók arra sem tesznek csomagtartó szemet, amire lehetne :P

Puxima

Puxima

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás
Bocs, hogy belekotyogok...
Trekkingre azért jobb a csomagtartó táska, ugye? Gondolom nektek azért kell inkább a hátitatyó, mert nincs csomagtartó a gépen. Vagy egyéb elõnye is van?

emil6

emil6

vendég

• fórumtag
  • 104 hozzászólás

Régebben mintha bikemagban láttam volna valami hydropack tisztító szettet. Nem tudtok véletlenül ilyesmirõl?

A haviban is van, Decathlon ,assszem 2500 rupia.

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.302 hozzászólás
Régebben mintha bikemagban láttam volna valami hydropack tisztító szettet. Nem tudtok véletlenül ilyesmirõl?

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
camelbak táskákat ki árul itthon?!
de a dakine is játszik.
illetve fõleg ez a kettõ

valki használ régebb óta valameik modellet,ha igen mik a tapasztalatok róla?!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Xabi

Xabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás
Hallottam eddig ecetesvíz, citromlé és kóla verziót. Kóla volt otthon nagyobb mennyiségben, így beáldoztam belõle egy adagot. Savasnak az is elég savas ;) Majd meglátjuk :D

X.

Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
citromlével kell ízteleníteni
Autist Team:)

Xabi

Xabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás
Aki nem akar elsõ körben vagyonokat költeni, annak megfelelõ lehet a Hervisben kapható Royal Beach márkájú táska. Hálós hátrész, 18 literes ûrtartalom, megfelelõ minõségû (ennyi pénzért csodát senki ne várjon), jól pakolható, a hát is szellõzik tekerés közben, van mell és derékhevedere, szal stabil is, kapsz hozzá egy 2 literes tekerõkupakos zsákot (nem olyan, mint a meidáé, annak a megoldásától a falra bírtam mászni...) is szilikonos szopókával (érdemes benne egy liter kólát tartani pár napig, mert erõsen mûanyag ízû elsõre, és ez állítólag kiveszi ezt az ízt. Nekem még most ázik, majd beszámolok, hogy sikerült.).

Az ára pedig 2500(!!!) körüli magyar pénz. Munkába járni nekem tökéletes (víztartály nélkül, persze), és közepes túrákra is jó lehet. Erõsen jó vásárnak tünik.

X.

Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
RP outdoor Longi 15

Nálam már bizonyított a márka egy 30 lityis Gamo formájában. A fenti modell tökéletes egynapos túrákra, ára 5e alatt...