Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Hátitatyó - kell-e, ha igen milyen (márka), mekkora?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
794 hozzászólás a témában

lbalazs

lbalazs

vendég

• fórumtag
  • 17 hozzászólás

légyszi még írd le: hossz, vastagság, ki van-e párnázva valamennyire...legjobb lenne, ha egy képet be tudnál rakni!

kösssz!

Szélesség 2cm, hosszúság ez egyik oldalon ~30cm a másikon ~25cm, de itt van egy gumi ami nyúlik, vele párhuzamosan pedig tart a heveder. Kipárnázás az nincs, ez csak egy sima heveder.
Feltöltött kép

velõ

velõ

vendég

• fórumtag
  • 90 hozzászólás

Megválaszolom magamat, hátha másnak is kell heveder mert nincs a tatyón.
Szóval a Decathlonban van ilyen, 790ft :)

légyszi még írd le: hossz, vastagság, ki van-e párnázva valamennyire...legjobb lenne, ha egy képet be tudnál rakni!

kösssz!
"you're born with a brain, then you can fucking use it instead of letting others use it for you..."
január 22 - Theogonia

lbalazs

lbalazs

vendég

• fórumtag
  • 17 hozzászólás

Hello
Az lenne az én kérdésem, hogy láttatok-e valamerre hátizsákra szerelhetõ mellhevedert. Mert a tatyóm jó lenne, emiatt nem vennék egy újat, viszont hiányzik.

Megválaszolom magamat, hátha másnak is kell heveder mert nincs a tatyón.
Szóval a Decathlonban van ilyen, 790ft :)

velõ

velõ

vendég

• fórumtag
  • 90 hozzászólás

Hello!

Vettem egy olyan 4e Ft-os tatyót a Decathlonban, de a benne levõ ivózsák ízét semmivel nem tudom elvenni. Próbálkoztam: sok víz (semmi), citromos víz (jobbnak tûnt aztán visszajött), Domestos (na ezt nem kellett volna), ecetes víz (nem tudom eldönteni), citromos víz megint (Domestos íze eltûnt... :P ), és ismét sok víz.
Ha benne van a víz, fertõtlenítõ/mûanyag íze lesz egy-két óra után (lehet hamarabb is, ezt nem figyeltem).

Nem tud valaki egy végleges megoldást?

Scab

nekem ugyan nem tekerõs-kupakos itatózsákom van, hanem patentos-tépõzáras (decathlon), és 2x2 órára beleraktam olyan löttyöt, hogy kb 70% víz 30% citromlé, és nem érzek semmi mellékízt...mondjuk én mindig limonádét-milyen szó már ez:D- viszek magammal, de asszem víznél se éreztem semmit...
"you're born with a brain, then you can fucking use it instead of letting others use it for you..."
január 22 - Theogonia

Oko

Oko

vendég

• fórumtag
  • 44 hozzászólás
A tömény citromlé nem végleges megoldás mint olvashatjuk, de ha kivágod a "katéter" alját az végleges megoldás ezen esetben viszont már nem ivózsák az ivózsák.
Az enyémnek is van mellékíze, ha csapvizet öntök bele már fél óra múlva érzem, enyhén citromos vízzel pár órán át "tünetmentes", powerbar hydroval egy napos túrán át narancsízû maradt a lötty. (halkan megjegyzem hogy a hydronak nem csak az íze jobb)
Ha nem akarsz ilyesmivel veszõdni akkor ki kellene cserélni az itattartót pl. Deuterre csak az önmagában 2* annyiba kerül mint a komplett Decathlonos zsák. :(

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
tömény citromlé?
Autist Team:)

Scab

Scab

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Hello!

Vettem egy olyan 4e Ft-os tatyót a Decathlonban, de a benne levõ ivózsák ízét semmivel nem tudom elvenni. Próbálkoztam: sok víz (semmi), citromos víz (jobbnak tûnt aztán visszajött), Domestos (na ezt nem kellett volna), ecetes víz (nem tudom eldönteni), citromos víz megint (Domestos íze eltûnt... :P ), és ismét sok víz.
Ha benne van a víz, fertõtlenítõ/mûanyag íze lesz egy-két óra után (lehet hamarabb is, ezt nem figyeltem).

Nem tud valaki egy végleges megoldást?

Scab

uromastyx

uromastyx

vendég

• fórumtag
  • 146 hozzászólás

már bocs de a menetrend szerint csömör 27perc az örstõl

hogy lehet h pesten nincs ilyen üzlet...ígyis pécelrõl be kell mennem az örsre, közvetlen busz pedig nincs innen, pedig közelebb lenne mint így, kocsi nincs még mielött vki megkérdezné :)

Az a titok a dolgoban, hogy a csömöri Decathlon nem Csömörön van hanem Budpaest és Kistarcsa között az Auchan mellett. Szóval biztos nem 27 perc a manetidõ, de lehet hogy a 20-hoz már közelít

lbalazs

lbalazs

vendég

• fórumtag
  • 17 hozzászólás

Túraboltban végülis meg lehet kérdezni, de sztem nem árulnak. Rövidáruboltban viszont jó eséllyel kapsz hevederpántot meg csatot is. Anyu majd megvarrja;)

Ha nem, akkor dobj egy mailt Tamásnak a bagaboo.hu-n. Bringás futároknak varr futárzsákokat, sztem tuti bevállalja kb. egy ezresért, hogy összedob egyet neked. Az alapanyagok neki megvannak.

Ahh, azt hittem ez egyszerûbb eset, csak én nem tudom hogy milyen néven keressem :rolleyes:

adambiker

adambiker

vendég

• fórumtag
  • 18 hozzászólás
Ma jöttem meg Ósztriából és vettem egy Eastpak és egy Billabong táskát.Szerintem az Eastpak lesz a bicajos a másik meg a sulis. Végülis mindegy.Na szal a lényeg: ha túrázol ezek is tökéletesek szerintem mert nem esnek le rólad ha csak ugratsz összevissza...(országútival vagy trekking közben :) ) Ha dirtölsz mint én akkor is teljesen jók de csak akkor ha úgy csinálod mint jómagam: nekem vannak úgynevezett "helyeim" de szerintem nektek is ahova úgymond letelepedtek és ott nyomjátok. Na szóval addíg szépen odatekerek normálisan és lepakolok.Ha ugrálok akkor úgysincs a hátamon.Egyik bicajos emberfiú akivel lejárok egy "rendes" bicajos hátitatyesszel van felszerkózva õ pl menetközben is pattog.Na szóval az valóban jobb ha úgymond olyan 'célszerszámot' - itt értsd a bicajos táskát - veszel mert az több helyen felcsatolható/rögzíthetõ rád mint mondjuk egy hagyományos társa. Ez csak az én véleményem nem kell lehurrogni ha valakinek más a véleménye.Én nem mondom hogy vegyél ilyet vagy olyat csak mondom megosztom veletek h én hogyan szoktam...

(amúgy ma Ausztriában egy METRO áruházban láttam Coca-Cola Light-os zoknit... ehhez szólj hozzá)

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás
Túraboltban végülis meg lehet kérdezni, de sztem nem árulnak. Rövidáruboltban viszont jó eséllyel kapsz hevederpántot meg csatot is. Anyu majd megvarrja;)

Ha nem, akkor dobj egy mailt Tamásnak a bagaboo.hu-n. Bringás futároknak varr futárzsákokat, sztem tuti bevállalja kb. egy ezresért, hogy összedob egyet neked. Az alapanyagok neki megvannak.

lbalazs

lbalazs

vendég

• fórumtag
  • 17 hozzászólás
Hello
Az lenne az én kérdésem, hogy láttatok-e valamerre hátizsákra szerelhetõ mellhevedert. Mert a tatyóm jó lenne, emiatt nem vennék egy újat, viszont hiányzik.

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás

OFF
Lehet:) Amúgy a bõrlégzés tényleg létezik embernél, több helyen olvastam róla.

Létezik, de nem ugyanaz a funkciója, mint a tüdõnek. Sztem az az oxigén el se jut a véráramba, ha meg igen, akkor is elhanyagolható mennyiség. Én se vok teljesen képben, de fizikai erõkifejtéshez tüdõ kell és kész.

velõ

velõ

vendég

• fórumtag
  • 90 hozzászólás
kurvára nem ide tartozik, de izzadás ellen: 2 hete hozott muterom gyógyszertárból háromszáz, azaz 300 ftért valami neuduo vagymi nevû dezodort, ilyen golyós, szagtalan, és olyan jó, hogy nagyon...ég és föld a többihez képest, érdemes rászánni a pénzt...:D:D
január 22 - Theogonia

skee^zaa

skee^zaa

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
már bocs de a menetrend szerint csömör 27perc az örstõl

hogy lehet h pesten nincs ilyen üzlet...ígyis pécelrõl be kell mennem az örsre, közvetlen busz pedig nincs innen, pedig közelebb lenne mint így, kocsi nincs még mielött vki megkérdezné :)
!!! PARADOX => The Godfather Of DRUMFUNK !!!

repuloszonyeg

repuloszonyeg

vendég

• fórumtag
  • 92 hozzászólás

a csömöri üzlet az Örstõl kb. 15 perc Hévvel

egyszer mentünk ki a csömöri decathlonba hévvel, bringával, de a hévmegállótól azér kellet még tekerni h odaérjünk, bár lehet h csak nem a legrövidebb utat találtuk meg :D
" Azt a
sátrat könnyen észre fogjátok venni, van rajta álcaháló. :D "

velõ

velõ

vendég

• fórumtag
  • 90 hozzászólás

nemtom az állomástól mennyi a decathlon, de dunakeszi meg a nyugatitól 20 perc vonattal...
január 22 - Theogonia

uromastyx

uromastyx

vendég

• fórumtag
  • 146 hozzászólás

ujj, budapesten nincs decathlon üzlet, ahol lehetne ilyen itatos hátizsákot venni? semmi kedvem (és idõm sincs rá) azért kimenni budaörsre. thx

skee^zaa

skee^zaa

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
ujj, budapesten nincs decathlon üzlet, ahol lehetne ilyen itatos hátizsákot venni? semmi kedvem (és idõm sincs rá) azért kimenni budaörsre. thx
!!! PARADOX => The Godfather Of DRUMFUNK !!!

Blasius78

Blasius78

vendég

• fórumtag
  • 46 hozzászólás

Hmmmm. Kétéltû vagy?

OFF
Lehet:) Amúgy a bõrlégzés tényleg létezik embernél, több helyen olvastam róla.

ON

Végül vettem tegnap a Decathlonban 8 ezerért akciósan egy egész jó hátizsákot, hálós háttal, ami alatt 6 vastag kiálló párna van, ezalatt egy kemény hátfal. Egész jó, annyira tényleg nem izzaszt, mint egy normál hátizsák.