azért én sem veszem drágán a kiszemelt táskát.
8ezer !!! nem gondoltam hogy 10 alatt meglesz.
ha vki ilyet keres:
http://outdoor.lanit...ID=1597&CID=216[/URL]
Üdv!
Majdnem megrendeltem innen, de szerencsére mégis inkább a személyes vásárlást választottam az Europark Hervisben. Az utolsó (kiakasztott, lehet, hogy raktáron van még) RP Bani 25-öst hoztam haza, ott 9990-.
185 cm vagyok, a táska gyakorlatilag beállíthatatlan erre a méretre. A vállpántok maximumra engedve, a csípõ-párnázás azonban még így sem a csípõmön van, a csípõ heveder a köldököm magasságában fut keresztbe, s így igen kényelmetlen. Nem beszélve arról, hogy így a vállpántok is kényelmetlenek, a mobiltartó pl. a vállam tetejére kerül... Ha meg azt állítom be, akkor meg a hátam nem szellõzik, mert az egész táska feljebb kerül. Egy szó mint száz, kicsi a táska.
Na nem ûrtaltalomra! Rendkívül jól pakolható, YKK zipp-zárak, szóval nem akadozik, esõvédõ huzat + Cordura anyag, meg minden nyalánkság, látszik, hogy ezt a zsákot megtervezték. Vagy lemásolták, de az mindegy.

Alacsonyabb embereknek jó választás is lehetne... Ha... nem az lenne ráírva, hogy a Kínai Népköztársaságban gyártották (lelkes kezû munkásasszonyok).
Merthogy:
Anyaghibás fogantyú?

Csak fél centi cérna maradt le...

Na meg az eldolgozatlan szálak (vagy eldolgozottak, de le nem vágottak, ilyenbõl jópár van):

Szóval én úgy döntöttem, hogy visszaviszem, és megnézek egy Deuter vagy Vaude zsákot, hasonló hátkiképzéssel (kétszeres áron

). Ha azok is ilyenek, akkor feladtam. Nem mondom, együtt tudnék élni némi varrat/díszvarrathibával, ha azok egyébként sem befolyásolják a tartósságot (mert a fentiek valószínûleg nem), de nem
ennyiért. Az 1500 forintos Lidl hátizsákomtól elnéztem, hogy 2 hét után elpattant a hálós zseb varrata (most, 2 év után pedig kettészakadt az egész

), ezeknél viszont nem fogom. Na meglátjuk.