Jelentkezz be Regisztrálj

Hátitatyó - kell-e, ha igen milyen (márka), mekkora?
Írta 2007. október 29. - 23:42

-ivószatyor nem kell ( kulacsok)
-nem kell drasztikusan sok hely: mp3, telefon, kaja, és annyi pakolhatóság, hogy egy esetleges BAlaton kerülésnél se kelljen otthonhagyni a cseremezt, zoknit ill. esõkabátot..
Az se baj ha szellõzik is egy cseppet:)
Írta 2007. október 29. - 20:43

ez volt júniusban, azóta csak a szekrényben pihent. ma elvittük az RP boltba, mutatjuk hogy mi van, egybõl veszik elõ a "Jegyzõkönyv - a fogyasztó minõségbeli panaszai" vagy valami hasonló fejcímû tömböt. kérdik, mikor vettem a zsákot - mondom július, és 2x használtam, mondják, hogy ja látszik, nincs rajta por sem. mennyibe került? hasamra ütök, nem emlékeztem pontosan az akciós árra - azt mondom 10ezer akcióban, akörül volt. ezeket mind rendesen felírták, jegyzõkönyvrõl fénymásolatot adtak, 1 hét múlva menjek be - vagy megcsinálják addigra a zsákot, vagy cserélik, ha ez nem lehetséges.
mindezt anélkül, hogy egy szó is esett volna a blokkról és/vagy számláról...(ami nincs meg, jól kidobtuk)egyszerûen látták, hogy 1x használva a zsák és hogy egy 5-7 centis elég combos varrás nem szakad ki ennyitõl. respect az RP-s srácoknak, ez igen, így kéne mindenhol.
Írta 2007. szeptember 07. - 15:48

Van olyan bringás hátitatyó (~25 literes), aminek az esõhuzatán van fényvisszaverõ? :chin: Tudom, hogy az esõhuzat baromi vékony anyag, így nehéz kivitelezni a dolgot, de valami terebélyesebb felirat is megoldaná a dolgot.
nekem Redbrooks van (Mountexbe' vettem 5-ér' akcióba'), annak a kapucniján kifejezetten fényvisszaverõ csík van, csak ez kevesebb mint 25 lityi (nemtom, mennyi lehet, talán 16...)
edit: valahol biztos kapni külön csíkot is, annyi mindenen van már gyárilag, tehát biztos nem drága... fényvisszaverõ karszalag, ilyesmik..
Írta 2007. szeptember 07. - 15:42

Van olyan bringás hátitatyó (~25 literes), aminek az esõhuzatán van fényvisszaverõ? :chin: Tudom, hogy az esõhuzat baromi vékony anyag, így nehéz kivitelezni a dolgot, de valami terebélyesebb felirat is megoldaná a dolgot.
Szerintem majdnem minden esõvédõn van ilyen fényvisszaverõs felirat, az RP Bani hátizsákomon is olyan van és a Vaude zsák esõvédõjén is. A régi Vaude zsákomhoz vettem külön, Tatonka, és azon is fényvisszaverõs az embléma.
Írta 2007. szeptember 07. - 08:33

Írta 2007. szeptember 07. - 08:25

"Embernek lenni nagy betegség. És gyógyíthatatlan is" (Rejtõ Jenõ)
Írta 2007. szeptember 07. - 08:04

szia,
a Deuter esõhuzatán a felírat fényvisszaverõs. nekem egy Race EXP Air táskám van és az ahhoz adott huzaton is ilyen van. lehet külön is kapni. próbáld meg a tengerszemben.
Írta 2007. szeptember 07. - 07:41

"Embernek lenni nagy betegség. És gyógyíthatatlan is" (Rejtõ Jenõ)
Írta 2007. augusztus 10. - 13:59

Durung forever!
Írta 2007. augusztus 08. - 11:21

Nem ismer valaki véletlen egy varrónõt, aki tudna nyereg alatti táskán zipzárat cserélni? A Mountexben voltam már, de az ottani varrónõ nem vállalta, mert túl erõs az anyag. Ez egy Deuter táska vízálló zipzárral.
Írta 2007. július 28. - 18:34

én az elejébe (teteje) szúrtam középre egy lukat tûvel, utána mikor ráharaptam teljesen jól kihasadt. mentem vele nyomban hegyezni egy jót és már be is járatódott

(ez egy decathlonos rockrider 3990,- huf 2L-es tartállyal)
http://www.btwincycl...4508/index.html
ilyen csak szürkében
full jó sztem ennyiért, csak ajánlani tudom (megjegyzem csak viztartály 1Les 2700,- 2Les 3300,- HUF ugyanott)
Írta 2007. július 23. - 11:04

Írta 2007. július 22. - 23:26

A sebesség mindent megold.
Írta 2007. július 22. - 23:17

MJani01: Akkor lehet elb@sztam, de úgy emlékszem azt írta, hogy ki kell vágni...mindegy, azóta (~2 év) is mûködik.

Írta 2007. július 22. - 21:30

A sebesség mindent megold.
Írta 2007. július 22. - 20:16

Írta 2007. július 21. - 22:01

Egyik táskán sem volt ebbõl arra következtettem hogy nem is kell hozzá semmi, vagy az összes táskáról lelopták vagy tényleg adniuk kellett volna basszus....
Holnap szerzek egy cumis üveget megprobálom ráoperálni a végét hátha jó lesz.
Ha nincs messze, menj vissza...

Írta 2007. július 21. - 21:52

Menj vissza, és kérdezz rá; elvileg a pénztárnál vagy a szervízben kéne, hogy adjanak hozzá...
Egyébként egy Camelbak szelep nagyságrendileg kb annyiba kerül, mint a kilimanjaro kompletten.
Egyik táskán sem volt ebbõl arra következtettem hogy nem is kell hozzá semmi, vagy az összes táskáról lelopták vagy tényleg adniuk kellett volna basszus....
Holnap szerzek egy cumis üveget megprobálom ráoperálni a végét hátha jó lesz.
Írta 2007. július 21. - 19:47

Vettem egy kilimandjaro itatos hátit de az itató csõ végérõl szerintem hiányzik valamilyen zárószerkezet mert simán ömlik a csõbõl a viz ha alacsonyabban van mint a tartály illetve ha magasabban van akkor elöször a csö keresztmetszetébõl adodó levegõmennyiséget kell kiszivni ami nem túl szerencsés. Lehet valahol venni ?
Menj vissza, és kérdezz rá; elvileg a pénztárnál vagy a szervízben kéne, hogy adjanak hozzá...
Egyébként egy Camelbak szelep nagyságrendileg kb annyiba kerül, mint a kilimanjaro kompletten.