Bikemate márkejelzéssel került az enyém a boltokba, rák tudja ki gyártja/honnan szerezte a boltos, neten nem nagyon találom.
Kb 10+2 literes (vagy másfél a víz, nem mértem) és a CamelBak M.U.L.E.-re hasonlít.
Ivószelep ráharapós, zárni is így lehet ha fogalla húzom/tolom, egész jól zár, szállításnál max 1-1 csep keletkezik, szal szinte 99%os.
Mindkétoldalon hozható a csõ, nincs külön hõszigeteleve. 2 ismi táskájához képest
is kis felületen fexik fel a hátamon, kényelmes; elöl a táska pánta hálós hogy ne izzadhassak be alá. Elöl 2 szürke hátul 1 piros fényvisszaverõ van rajta, plusz a nagy Bikemate logo is fényvisszaverõs a hátulján.
Füleskivezetés oldalán és vízhatlan... ... védõ izé van hozzá, amivel a sár ellen is remekül megvédhetjük a tatyót - aljában pici helyre összecsomagolható kívülrõl, hozzá van kötve, elhagyni nem lehet.
http://img2.tar.hu/m...e2/23428182.jpg 180°ban nyílik a fõzseb és elég mélyrõl, a táska magasságának 1/3ától. Kedvenceim a kis fülek rajta, amikre remekül lehet rögzíteni a chipeket maratonokon annélkül hogy atáska anyagát kéne szétszúrkálni!
Ha szivárogna (nem tette 3-4 hónap alatt) a 'tank', van luk amin kifolyhat. Kupakos, elég nagy a töltéshez, takarításhoz nem feltétlen, de ha akarjuk ki lehet törölni fakanalas rásegítéssel mondjuk

.
Fõ rész mögött hálós résszel kapcsolódik a külsõ kis részhez, aminek ofkorsz álíltható a mérete, esõkabátot szeressük iderakni.
Legkívûl egy sima zseb (de mély), külsö rész nagyzsbe hálós zsebeket tartalmaz hogy a kulcs, telefon és egyebek ne vesszenek össze; plusz van benne egy kis (heveder?)akasztó (gondolom kulcsnak, vagy ki mire használja).
Ahhoz képest hogy 2 másik tatyó bõ 2× ennyibe került és azok kevésbé átgondoltak, nincs esõ/sárvédõ cucc se rajtuk én nagyon elédegett vagyok ezzel 4,5K-ért.
(Ha vkit érdekel max megkérdem boltosbácsit hogy honnan kerítette....)

Jah, idáig Duna Bükk és Mátra marcin is fullra volt pakolva (mert csak nekem volt sárban használható tatyóm, így haver cuccait is én hoztam benne), itteni túrákon is megpakoltam párszor, néha nehézzel is, és eddig igazolta a rendesen 'összerakott' kinézetét (varrások korrektek, anyag is).