Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Magellan

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
5106 hozzászólás a témában

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás

na jahh, ez az ami a csekénél mindig kicsit meredek, évek óta.. :) de akkora gebasz, mint idén volt, nem lesz :)

NEm tudom idén milyen nagy gebasz volt, de két évvel ezelõtt is ugyanekkorára emlékszem.
Akkor ráadásul még hivatásilag foglalkoztam kerékpárokkal, és most így "kívülrõl" sem látok különbséget, pedig sokkal kevesebb jut el...

Ride everywhere.

.

outcast

outcast

vendég

• fórumtag
  • 194 hozzászólás

na jahh... mikor a cseke beakciózta a vázait 50%-kal, az összes elfogyott a nagykerbõl... így utána nehéz árat emelni, mert nincs... se sima se team....
a cseke emberei pedig mindig azt rágják a boltosok szájába, hogy tartsák az év elején kiadott fogyasztói árakat... kisebb sikerrel, fõleg bp-n....

Ha a cseke rt alkalmazottja az mondja hogy VAN váz raktáron
Ha 3 boltos is ugyanannyiért akarja adni a vázat 50K
Ha az ajánlott fogy ár 40k év elején
Ha el van mondva az ajánlott fogy ár tartása
Ha ez a szitu év végén a nagy akciózások közepette történik
Akkor ki a hülye,és ki hazudik?

mrteo

mrteo

törzsvendég

• fórumtag
  • 375 hozzászólás

na jahh, ez az ami a csekénél mindig kicsit meredek, évek óta.. :) de akkora gebasz, mint idén volt, nem lesz :)

29er?

san marco

san marco

vendég

• fórumtag
  • 19 hozzászólás

És végre pontosan gyártatnak? Nem szeptemberre jönnek meg az alkatrészek, hanem minimum márciusban?

Ez csak két feltétel, de ha legalább az második teljesülne, nem akarnák temetni a márkát.

Egyik cégnek sem tenne jót a több éve tartó alkatrészkésés, fõleg, ha a szezon végén jönnek be az azévi cuccok.

san marco

san marco

vendég

• fórumtag
  • 19 hozzászólás

mind a 3? :)
Mert elsõre én is erre gondoltam.De mikor 3 boltost kérdez meg az ember,elbizonytalanodik.
Ráadásul abból 2 abban a percben hívta fel elõttem a nagykert,az ár miatt.Mindkettõnél 49.990ft volt a vége,különbözõ n apokon,és szájukba rágva hogy nem team kell.

na jahh... mikor a cseke beakciózta a vázait 50%-kal, az összes elfogyott a nagykerbõl... így utána nehéz árat emelni, mert nincs... se sima se team....
a cseke emberei pedig mindig azt rágják a boltosok szájába, hogy tartsák az év elején kiadott fogyasztói árakat... kisebb sikerrel, fõleg bp-n....

outcast

outcast

vendég

• fórumtag
  • 194 hozzászólás

igazából ott sztem a boltosod hazudott egy csúnya nagyot.

mind a 3? :)
Mert elsõre én is erre gondoltam.De mikor 3 boltost kérdez meg az ember,elbizonytalanodik.
Ráadásul abból 2 abban a percben hívta fel elõttem a nagykert,az ár miatt.Mindkettõnél 49.990ft volt a vége,különbözõ n apokon,és szájukba rágva hogy nem team kell.

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

fõleg hogy kereskedõknek volt egy nagyker ár-50% akció :X

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Ha tõlük kellett volna most vázat vennem az 50k lett vona az év eleji 40k ajánlott fogy ár helyett.

"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
És végre pontosan gyártatnak? Nem szeptemberre jönnek meg az alkatrészek, hanem minimum márciusban?

Ez csak két feltétel, de ha legalább az második teljesülne, nem akarnák temetni a márkát.

Egyik cégnek sem tenne jót a több éve tartó alkatrészkésés, fõleg, ha a szezon végén jönnek be az azévi cuccok.

Ride everywhere.

.

outcast

outcast

vendég

• fórumtag
  • 194 hozzászólás

az év végi 25%-os drágulásnak egyes termék terén

nemtom mirõl van szó... a cseke mostanában nem emelte semminek az árát....

Ha tõlük kellett volna most vázat vennem az 50k lett vona az év eleji 40k ajánlott fogy ár helyett.

san marco

san marco

vendég

• fórumtag
  • 19 hozzászólás
az év végi 25%-os drágulásnak egyes termék terén

nemtom mirõl van szó... a cseke mostanában nem emelte semminek az árát....

outcast

outcast

vendég

• fórumtag
  • 194 hozzászólás

na ja, fizetni nem árt....
csak ez is minden évben el van játszva, hogy a cseke csõdbe megy....
... és eddig nem ment.... de ha be akarnák csõdöltetni, vajh miért öltek volna bele egy csomó pénzt a jövõ évi tervekbe?

Jó pár verziót vázoltam fel magamban,hogy mi lehet az oka az év végi 25%-os drágulásnak egyes termék terén.Egy biztos,ez számomra nem éppen egy jól menõ/mûködõ cég látszatát kelti.
Persze én csak egy pont vagyok a tömegben ,de sok pont már kész paca...:)

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.288 hozzászólás

Csak ez is minden évben el van játszva, hogy a cseke csõdbe megy....
... és eddig nem ment.... De ha be akarnák csõdöltetni, vajh miért öltek volna bele egy csomó pénzt a jövõ évi tervekbe?

;) ;)

[highlight] The bike way of life [/highlight]

san marco

san marco

vendég

• fórumtag
  • 19 hozzászólás
csak ez is minden évben el van játszva, hogy a cseke csõdbe megy....
... és eddig nem ment.... de ha be akarnák csõdöltetni, vajh miért öltek volna bele egy csomó pénzt a jövõ évi tervekbe?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Ahhoz, hogy beérkezzenek a kerékpárok, nem csak a tervezésnek kell idõben elkészülnie. Rengeteg más szervezési és anyagi dolgon múlik, hogy mi mikor érkezik be.

példul ki kell fizetni....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

san marco

san marco

vendég

• fórumtag
  • 19 hozzászólás

Ahhoz, hogy beérkezzenek a kerékpárok, nem csak a tervezésnek kell idõben elkészülnie. Rengeteg más szervezési és anyagi dolgon múlik, hogy mi mikor érkezik be.

olyan év még magellan-nál nem volt, hogy idõre minden stimmeljen :)
de lesz bringa, és valszeg akkora csúszás, mint idén, nem fordul elõ megint

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.288 hozzászólás

[highlight] The bike way of life [/highlight]

mrteo

mrteo

törzsvendég

• fórumtag
  • 375 hozzászólás

szia,

ezek egy része még nem publikus sajna :(
de jelentõs változások lesznek, készülnek új vázak, és nem katalógusból :)

Hm, ha 29er is születne, akkor nagyon bírnék örülni...

san marco

san marco

vendég

• fórumtag
  • 19 hozzászólás

hát reméljük,hogy nem csak jövõre, hanem azután is lesz még...
És a 2009es magellanok fognak változni megjelenésben az az eddigiektõl?Gondolok itt a feliratokra, "márkajelre",stb...
vagy ezt nem tudod?

szia,

ezek egy része még nem publikus sajna :(
de jelentõs változások lesznek, készülnek új vázak, és nem katalógusból :)

imee

imee

törzsvendég

• fórumtag
  • 684 hozzászólás
hát reméljük,hogy nem csak jövõre, hanem azután is lesz még...
És a 2009es magellanok fognak változni megjelenésben az az eddigiektõl?Gondolok itt a feliratokra, "márkajelre",stb...
vagy ezt nem tudod?