Tudom, Zerge is szerelte már a bringámat.Szerintem (ha igaz) ennek semmi köze a támogatáshoz. Egyébként több magyar bajnok is eladó vagy szerelõ.
Jelentkezz be Regisztrálj
Magellan
Írta 2009. január 25. - 17:36
Írta 2009. január 25. - 15:28
Szerintem (ha igaz) ennek semmi köze a támogatáshoz. Egyébként több magyar bajnok is eladó vagy szerelõ.A második legjobb versenyzõ gagyi bringákat szerel össze egy soron, azért, hogy kapjon egy kis támogatást.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2009. január 25. - 15:05
Azért ez annyira Magyarország...
A második legjobb versenyzõ gagyi bringákat szerel össze egy soron, azért, hogy kapjon egy kis támogatást.
tavaly meg bringaboltban dolgozott.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2009. január 24. - 17:20
A második legjobb versenyzõ gagyi bringákat szerel össze egy soron, azért, hogy kapjon egy kis támogatást.
Csodálkozunk, hogy mindenki menekül itthonról? Focistának kell menni, azoknak teljesíteni sem kell a pénzért.
Írta 2009. január 24. - 17:15
egen, el tudom képzelni, ahogy egy kontrás acélpannoniával nyomja hátul van kosár, abban tudja tárolni a pumpát, meg a kulacsot, sõt elemózsiát is tud vinni a hosszabb maratonokra
úgy legalább kihívás megnyerni egy versenyt mint az ilyen kikönnyített csilli-villi szarokon. csak az a jó bringa amiben van anyag.
ja és a kontra télen és esõben is fog
Írta 2009. január 23. - 23:12
Írta 2009. január 23. - 21:36
Szilárd neve mögé bújnak, de San Marco kiszaggatta a zsákot, amibõl kibujt a szög.Nagyon kiváncsi lennék, Szilárd munkakörére...
Szilárd Pannónia bringát szerel azon a szerelõsoron amin leállították a Magellan gyártását, "ideiglenes" készlethiány miatt.
Se minta váz, se alkatrész, se remény......
Nekem csak az lenne a kérdésem, hogy akkor Szilárd Pannóniával fogja nyomni a versenyeken???
Írta 2009. január 23. - 19:21
sziasztok,
én sokáig védtem a mundér becsületét, és azt ígértem, hogy január közepén konkrétumok lesznek.
Nincsenek konkrétumok, nincs semmi az egy-két teszt vázon kívül. Én is meg lettem vezetve.
Én úgy gondolom, hogy nem lesz 2009-ben Magellan, semmi jele a beérkezéseknek, leépítések vannak, Buruczki meg kicsit más munkakörben dolgozik, mint sokan hiszik...
lehet, hogy elõzetesen bejelentkeztek, majd kiállítják a Pannonia bringákat
Nagyon kiváncsi lennék, Szilárd munkakörére...
Írta 2009. január 23. - 18:41
sziasztok,
én sokáig védtem a mundér becsületét, és azt ígértem, hogy január közepén konkrétumok lesznek.
Nincsenek konkrétumok, nincs semmi az egy-két teszt vázon kívül. Én is meg lettem vezetve.
Én úgy gondolom, hogy nem lesz 2009-ben Magellan, semmi jele a beérkezéseknek, leépítések vannak, Buruczki meg kicsit más munkakörben dolgozik, mint sokan hiszik...
...ez valahogy sejthetõ volt
Írta 2009. január 23. - 18:37
Írta 2009. január 23. - 15:55
Ez a tavalyi évhez képest jó, mert akkor csak az utolsó percben estek be.
Írta 2009. január 20. - 10:36
.... és hamarosan tovább bõvül a választék......A Gepida és a Merida teljesen pótolja a Magellant.
[highlight] The bike way of life [/highlight]
Írta 2009. január 19. - 23:36
Már egy ideje megy az átállás, az említett márkák képesek idõben szállítani. A Gepida és a Merida teljesen pótolja a Magellant.sztem ezek a kereskedõk most majd szépen átállnak a
Caprine, Gepida és Skarpea cuccokra. A Magellan pedig
debil módjára átjátszotta a piacot ezeknek a cégeknek.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2009. január 19. - 23:21
ez a hagyjanak ki egy évet
azért egy céget addig is fenn kell tartani valamibõl. sokra mész a szép tervrajzokkal ha a felszámolóbiztosnak tudod csak mutogatni. meg egy év kihagyás (mivel régit sem tudsz adni mert nincs) azért elég nagy bizalomvesztéshez vezethet mind vevõk mind dealerek részérõl
Igen fent kell tartani valamibõl.De szarhömbölgetésbõl nem lehet.
Ha emlékezetem nem csak akkor nem a vázgyártásra épül a cég elsõsorban hanem a kereskedelemre.
A bizalmat ennél sokkal kisebb dolgokért is el lehet veszteni.
A tavalyi év ékes bizonyíték.
Sosem szégyen beismerni hibákat,közölni a csúszásokat.
Az üres igéret többet árt..nem kell a a parasztvakítás.
Írta 2009. január 18. - 11:26
Igazad van, csak az a baj, hogy nagyon sok kereskedõ a Magellan bringára építette a boltját, és olyan márkát adhatott, hogy megfizethetõ áron, megfelelõ minõséget tudott biztosítani
sztem ezek a kereskedõk most majd szépen átállnak a
Caprine, Gepida és Skarpea cuccokra. A Magellan pedig
debil módjára átjátszotta a piacot ezeknek a cégeknek.
Sztem ha idén is elcseszik a megjelenést akkor roló...
nincs az a cég (pláne ebben a gazdasági helyzetben)
ami kibírná ezeket a veszteségeket 1-2 éven keresztül.
Írta 2009. január 17. - 11:59
azért egy céget addig is fenn kell tartani valamibõl. sokra mész a szép tervrajzokkal ha a felszámolóbiztosnak tudod csak mutogatni. meg egy év kihagyás (mivel régit sem tudsz adni mert nincs) azért elég nagy bizalomvesztéshez vezethet mind vevõk mind dealerek részérõl
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2009. január 16. - 20:47
Írta 2009. január 16. - 12:04
Értem mit mondasz, és ez csak poén volt, de jelenleg ezt a tendenciát látom:Az a baj, hogy nem l........ ha MINDEN ALKATRÉSZ MEGVAN(ahhoz is kell ember, csak mivel vagy eljöttek,vagy kirugták õket is, kell aki szerel, mert a Szilárd egyedül nem tudja összeszerelni a bringákat!!!!
- Elbasznak pár dolgot a rendelésnél stb. jön a csúszás..
- Nagy nehezen igencsak késõn megjönnek a gépek. Persze szezon vége van.
- Gyorsan, hogy ne bukjanak akkorát, kiszórják fillérekért, az esetleg egy hónapos vázakat/ gépeket.
Nomost, a tavalyi volt a harmadikk év, hogy új azévi váz volt itthon, holott elõtte egy váz életciklusa nálam kb 3 év (illetve ha jobb akkor 5 év, de az cromo volt..)
Alapból nem szeretme a magellánt, de az akciós ár meggyõzött. Ennyiért, ha csak egy évig tart is megérte. De ami miatt egyre nagyobb az ellenszenv: pár éve olyan tervezési hibákat kreáltak ami több mint borzasztó, néhányat említettem is visszább, az egyik kedvencem, a triálvázra csomagtartószem... vagy a hihetetlenül pontatlan papucs és tárcsafékszem...és még nem is írtam a szériahibás (piros, csak hogy tudjátok melyik )polarexekrõl, amit legtöbbször ki sem cseréltek. Pedig volt ez fordítva annó, ugye a hatalmas visszahívási akciós/videós/bulis években.
És én csak vázakról beszéltem, és értem a te szempontodat is, nekem csak kapóra jött mostanában ez a szórjuk ki õket óccón ha már itt vannak.
Egyébként egy jó marketingkampánnyal el lehetne csúsztatni ezt az évet, legtöbben a vásárlók közül nem szólnának semmit, ha a reklámban mondjuk "új minden eddiginél fejlettebb 2010-es vázak jönnének majd ezért most..." felkiáltást használnák. Sok nagy cég ezt teszi...
Es igen nagyon meglepõ, hogy egy kerva pdf sincs még a 2009-es katalógusokról, ha itt bent szólnék a designerünknek, vagy a grafikusunknak, pár nap alatt üsszedobnának egyet. (fõleg, hogy mindketten elég erõsen biciklisek..)
Ha meg nem lesz most akciós vázuk, hát nézek mást, esetleg végkimerülésig használom a jelenlegit és utána..
Ride everywhere.
.
Írta 2009. január 16. - 09:51
De nem értem minek erõltetik,ha szezon közepére végére jönnek majd ki,az új szériák megint.
Addigra sokan ,mint tavaly én is,már tekernek egy más gyártó gépével.
Ha kihagynának egy évet,akkor nem görgetnék maguk elõtt ez a folyamatos porblémahalmazt,lehetne sorokat rendezni.
A válság idén amúgy is betesz.
Írta 2009. január 16. - 09:09
Az a baj, hogy nem lesz mit akciósan megvenni!!Még májusban sem lesz bringa, mert ahhoz hogy legyen ahhoz ugyebár be kell rendelni a mintákat, ami ugye minimum 60 nap, majd tesztelni kell, és lehet belõle nagy tételben rendelni, ez megintcsak 90 nap, és akkor ha 30 nap alatt le van gyártva, és utána lehet szerelni, de mivel csak a vázról beszéltem, közben be kell rendelni az alkatrészeket is, és abban is mindig elb*sznak valamit, tehát a csúszás biztos. ja és nem árt fizetni a beszállítóknak, és nem árt ha van mibõl, tehát elõtte vmit el is kell adni olyan áron, hogy tudj fizetni a beszállítóknak, nem pedig sz*rér-h*gyér kiárulni, mert az nem tart fennt egy ekkora céget.Összegezve ha mondjuk ma berendelik a vázakat, akkor legjobb esetben is július 16án tudnak elkezdeni szerelni, ha MINDEN ALKATRÉSZ MEGVAN(ahhoz is kell ember, csak mivel vagy eljöttek,vagy kirugták õket is, kell aki szerel, mert a Szilárd egyedül nem tudja összeszerelni a bringákat!!!!Engem nem zavar, legfeljebb megint akciósan, rohadt olcsón fogok venni szeptemberben egy új vázat. Remélem azért lesz benne értelmes is