Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Magellan

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
5111 replies to this topic

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Pyxis fétis. XD

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts
Már kezdem kinõni.:)

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2,353 posts
Váztervezés? Évente?
Kedvesem fekete polarx-e 90%-ban az én narancssárgám, egy év kor és egy felülhegesztés a különbség. Ebben az évben kijöhetne ez a váz pirosban, akkor ezt nem festeném át, hanem vennék egy újat ;) persze szeptemberben :D (lásd visszább)

Te pyxis mániás vagy? ;)

Ride everywhere.

.

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts
Még jó, hogy van itthon pár darab:) :http://www.kepfeltol...ltoltes.hu_.jpg

mrteo

mrteo

törzsvendég

• fórumtag
  • 375 posts

Lehet, már valaki szóba hozta, de...

Miért _kell_ minden évben új dizájn? Nyugodtan be lehetne 2009-re rendelni a 2008-as modelleket. Fejlesztési költség 0, és idõben itt van a szállítmény. Vázakat elég lenne 2 évente változtatni. Szerintem a Magellan nem (sem) az a kategória, ahol évente cserélik a tulajok a technikát.

Igazad van, bár a design megváltoztatása nem túl nagy idõ, egy számitógéphez értõ ember 1 napi munkája... (és még kávézni is lehetne közben)
A váz tervezésre hivatkoznak, ami a igencsak kérdéses.
Jimmy 2007-es fehér Pyxis váza ugyanolyan mint az én fekete-kék 2008-asom.

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,181 posts
Lehet, már valaki szóba hozta, de...

Miért _kell_ minden évben új dizájn? Nyugodtan be lehetne 2009-re rendelni a 2008-as modelleket. Fejlesztési költség 0, és idõben itt van a szállítmény. Vázakat elég lenne 2 évente változtatni. Szerintem a Magellan nem (sem) az a kategória, ahol évente cserélik a tulajok a technikát.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

megyeriarni

megyeriarni

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
Tudna nekem valaki segíteni abban hogy honnan szerezzek B+ matricákat?

mrteo

mrteo

törzsvendég

• fórumtag
  • 375 posts
Persze a "mezei" felhasználónak mindegy, de kérdés, hogy ha a kereskedõ átáll más márkákra, akkor rendel-e következõ évben a Csekétõl?

ppeter

ppeter

vendég

• fórumtag
  • 229 posts
Igen valami hasonló mint amit András írt .
Az volt a lényege : aki megveszi a hydrat annak mindegy , hogy 2008-as vagy 2009-es a bringa ( magyarul jobb esetben semmit nem fog észrevenni abból ,hogy a magellannak nem megy a szekér ).

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
mondjuk egy 2 gyermekes családapa, aki szeretne egy bringát venni a kisfia általános iskolás ballagására.
neki nagyjából mindegy mi van a vázra írva, a lényeg, hogy a kis lurkó örüljön a kétkerekûnek.
én ezt vettem ki a "nem hozzáértõk"-bõl

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Kismaki

Kismaki

vendég

• fórumtag
  • 40 posts
Kedves ppeter!

Kérlek, fejtsd már ki kicsit bõvebben, hogy mit értesz a "nem hozzáértõk" alatt? ;)

ppeter

ppeter

vendég

• fórumtag
  • 229 posts
Na csak annyit akartam mondani , hogy a (1-es) kereskedõk nem hülyék , és a boltjukban eddig nem forgalmazott bringákat is behoztak idén (pl. Trek ) .
Amúgy a caprine nem mindenhol alternatíva.
Az volt a lényeg , hogy aki tavaly nem adta el az összes Magellan bringáját az idén tud mit árulni ( ideig óráig ) , persze nem a hozzáértõknek .

mrteo

mrteo

törzsvendég

• fórumtag
  • 375 posts

Amúgy 1-es helyeken ebbõl nem sok mindent fognak észrevenni a vevõk:)
A közeli bringás boltban 2008-as hydra bringából még volt 1 jópár kitéve , szóval van mit megvenni:)
Persze ez nem 1 nagyforgalmú üzlet!
Észrevehetõ viszont hogy megjelent 1 új márka már a 2009-es bringákkal ami nem más mint a TREK , szóval a kersekedõ pótolta a hiányt ( és trekben is van 1 jópár alsókategóriás bringa).

Gondolom ez egy konkrét boltra vonatkozik, jellemzõen Merida, Gepida, Kelly's bringákkal szoktál feltölteni a készletet. Alacsony árkategóriának meg ott a Caprine.
A Magellán azért "volt" jó, mert a minõsége miatt nyugodtan kinálták, ráadásul elérhetõ áron.

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2,353 posts
A trek nagyonnemúj márka ;)
És a magellánnal sem nagyon konkurál, igencsak nemzetközi..

És miért ísz mindenhova 1-est
Áá értem m1mag :)

Ride everywhere.

.

ppeter

ppeter

vendég

• fórumtag
  • 229 posts
Amúgy 1-es helyeken ebbõl nem sok mindent fognak észrevenni a vevõk:)
A közeli bringás boltban 2008-as hydra bringából még volt 1 jópár kitéve , szóval van mit megvenni:)
Persze ez nem 1 nagyforgalmú üzlet!
Észrevehetõ viszont hogy megjelent 1 új márka már a 2009-es bringákkal ami nem más mint a TREK , szóval a kersekedõ pótolta a hiányt ( és trekben is van 1 jópár alsókategóriás bringa).

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
hát ez sajnos egy öngerjesztõ folyamat, hogy nincs eladható áru (mert a gyors pénz reményében kiszórták akciósan) - nincs pénz - nem tudnak fizetni a beszállítóknak - nincs váz - késés lesz ismét - ami miatt nincs pénz.
sajnálom, hogy megérhetem a legjobb magyar kerékpármárka lesüllyedését.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2,353 posts
A szerszámot.

Hát most csalódtam, azt hittem megbecsülik a versenyzõiket.

Kala most nincs igazad! Én is tettem javaslatot, és tudod, jelenleg magellánom van és kivételesen nem festettem le a márkajelzést sem mert ez a váz tetszik..

Ride everywhere.

.

ppeter

ppeter

vendég

• fórumtag
  • 229 posts
Srácok annyi versenyzõ egyén van itt a fórumon!
Biztosan egy jópáran dumáltok Szilárdal és akkor megkérdezhetnétek tõlle , hogy mit lát õ most a gyárban az összeszerelõ sor mellett :)

mrteo

mrteo

törzsvendég

• fórumtag
  • 375 posts

Most január van. Hónapok óta ássátok a sírját a márkának. Ha csak a fele igaz annak, amit leírtok, az elég gáz, de biztos, hogy érdemes rátenni még egy lapáttal azzal, hogy naponta beírja valaki, hogy a Magellannak vége KELL, hogy legyen?

Most õszintén, szerinted az itteni beszélgetés miatt fog becsõdölni a cég?
Senki sem azt mondja, hogy meg KELL szünnie a Magellannak, hanem pont ellenkezõleg, mindenki azt eröltetné, hogy végre történjen valami, és inkább attól fél, hogy a kedvenc márkája eltûnik.
Ha figyelmesen olvastál, rengeteg javító szándékú ötltettel is elõjettek páran.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Nem értem, hogy ezt miért télen kell tesztelni. Már tavaly tavasszal oda kellett volna adni neki az idei vázakat. Nem hiszem, hogy télen többet érezne a geometriából mint nyáron...

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]