Jelentkezz be Regisztrálj
Magellan
Posted 2010. April 27. - 22:59
Posted 2010. April 27. - 19:21
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2010. April 27. - 10:10
pedig évek óta szokás hogz csekééknél szeptemberben kezdõdik a szezon
Ennek sok értelmét nem látom. De ebben az esetben, ha a SpeedBike-tól is nemleges válasszal hívnak vissza, tényleg új márka után kell nézzek.
Posted 2010. April 27. - 10:01
Nekem is mondták egy bicóboltban, mihelyt kiejtettem a számon azt, hogy Magellan, már mondták is, hogy kezdjek el más bicómárka után nézni, mert lehetetlen lesz beszerezni azt, amit akarok. Egy másik helyen meg azt mondták, hogy késik a szállítmány (mivel késik a gyártás), ezért nincs náluk, amit keresek. Õszintén szólva én elkezdtem nézelõdni más alternatívák felé, mert tényleg bosszantó, hogy ilyen gyér a kínálat Magellan téren (úgy értem sehol sincs az, ami kéne), de ár-érték arányban meg olyan jók a Magellan-ok...
pedig évek óta szokás hogz csekééknél szeptemberben kezdõdik a szezon
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2010. April 27. - 09:24
Én ezt nem csak úgy hallottam, hanem konkrétan közölték velem ma egy boltban, hogy idén már egyáltalán nem foglalkoznak Magellánnal, mert megszûnnek.
Nekem is mondták egy bicóboltban, mihelyt kiejtettem a számon azt, hogy Magellan, már mondták is, hogy kezdjek el más bicómárka után nézni, mert lehetetlen lesz beszerezni azt, amit akarok. Egy másik helyen meg azt mondták, hogy késik a szállítmány (mivel késik a gyártás), ezért nincs náluk, amit keresek. Õszintén szólva én elkezdtem nézelõdni más alternatívák felé, mert tényleg bosszantó, hogy ilyen gyér a kínálat Magellan téren (úgy értem sehol sincs az, ami kéne), de ár-érték arányban meg olyan jók a Magellan-ok...
Posted 2010. April 24. - 08:25
Az a 6 fok 1,5-2cm-t jelent a kormány magasságában ha megfordítod.
Értem én értem, kérem szépen, DE ezen http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg már csak pluszba jelenti azt a 1,5-2 centit.
Posted 2010. April 23. - 23:14
Pedig két hónapja úgy váltunk el az eladóval, hogy majd jövök megkérdezni az árakat!
Posted 2010. April 23. - 22:55
Az a 6 fok 1,5-2cm-t jelent a kormány magasságában ha megfordítod.Akkor 84/6-os de nem 15 vagy 30 fokos. Egyébként Ritchey Pro.
A sebesség mindent megold.
Posted 2010. April 23. - 22:14
Sziasztok!
Hallott valaki arról, hogy a Magellán tönkre megy és bezár?
ja, kb 5 éve folyamatosan beszélik
ahoz képest aránylag jól van
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2010. April 23. - 19:22
Project 2es Konám volt még régebben a városiban, aminek a vázméretre ugyan az, mint a Pyxis és bármennyire is szerettem, nekem már az is túl megemelte az elejét. Igy aztán eladtam és betettem a 6800as Wheeler váz eredeti velláját.
Villát nem akarok a terepbe rakni, igy is kissé ki van már a jobb vállam, nem kell, hogy a csuklóm is odalegyen.
Ezt a képet K csak azért csináltam, hogy kb lehessen látni a különbséget. Hajtómûhöz igazitottam a méretet a torzulás ill. a nem párhuzamos képsík miatt.
Ezzel a nagy meredekséggel az a másik probléma, hogy ha lábközé veszem a vasat, olyan mintha túlméretes váz lenne alattam.
Na tovább nem ragozom.
Abba a vázba max. 80as RS SID illik, de inkább 63as. A nyerged told elõre, az sokkal többet számít mint a stucni forgatása...
OFF:
Oké, hogy alacsony vagy, de ugyanebbõl az okból kifolyólag bent ülsz a két kerék között, én meg kb. a hátsótengelyen, vajon kinek van nagyobb erõkarja a hanyatteséshez?
Edzeni kell aztán kinövöd a hanyattesõs betegséget. Utána a gumi tapadása fog csak limitálni mászásnál.
Értem, hogy nagyobb az erôkar nálad, de a súlypontod sokkal magasabban van. Ergó folyton a kormányon "tehénkedsz". És nekem pont ez hiányzik. Szeretek tehénkedni. A nyerget meg már nem lehet elôrébb tenni sajnos.
RS SIDben nem gondolkodom, nincs annyi zsetonom erre a dologra, megint csak sajnos.
Én egy U-turn-os RS Duke-ot el tudnék benne képzelni összehúzva (aztán lefelénél ki lehet tekerni). Az menõ lenne Viszont sajnos már nem túl egyszerû beszerezni.
Azt én is el tudnám képzelni Találtam egy 63/100ast. Finoman néz ki. Jókat olvastam róla.
Posted 2010. April 23. - 18:45
Ezt a vázat én egy 63 mm-es SID-del használtam, azzal pont jó volt, a 80-as Skareb már kicsit sok bele.Abba a vázba max. 80as RS SID illik, de inkább 63as. A nyerged told elõre, az sokkal többet számít mint a stucni forgatása...
Elég lapos a fejcsõszög, nem szereti a magas telókat.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2010. April 23. - 16:04
Posted 2010. April 23. - 11:18
Szevasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni tôletek, teló/villa vásárlással kapcsolatban.
Van nekem egy ilyen K bringám
Én egy U-turn-os RS Duke-ot el tudnék benne képzelni összehúzva (aztán lefelénél ki lehet tekerni). Az menõ lenne Viszont sajnos már nem túl egyszerû beszerezni.
Posted 2010. April 23. - 11:04
Akkor elmondom. Én 165 centi vagyok és a nyergem 62 centire van a középcsapágytól, nem 82re. Ergó sokkal kisebb ivben nehezdek a kormányra, mint pl. te. Tulképp akkor tudom elérni a te karod által bezárt szöget a kormányra, ha kb. kiállva tekerek.
A lendülettel egyetértek, de ha karomnyi gyökerek vannak keresztben a huszonfokos emelkedôn, akkor lehet neked akármilyen lendületed
Jut szmbe. Az eredeti kédésemre esetleg valaki építô jelleggel... nem feltétlenül a gyengeségemet hangsúlyozva?
Abba a vázba max. 80as RS SID illik, de inkább 63as. A nyerged told elõre, az sokkal többet számít mint a stucni forgatása...
OFF:
Oké, hogy alacsony vagy, de ugyanebbõl az okból kifolyólag bent ülsz a két kerék között, én meg kb. a hátsótengelyen, vajon kinek van nagyobb erõkarja a hanyatteséshez?
Edzeni kell aztán kinövöd a hanyattesõs betegséget. Utána a gumi tapadása fog csak limitálni mászásnál.
Posted 2010. April 23. - 10:28
a vázra tényleg vevõ lennék!
...és még mindig: tegyél bele merev villát!
íme a cruxom, kona p2-vel.
azóta már van színben-méretben passzoló roox nyeregcsõ, került fel "korhûtlen" easton ea30 kormány.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Posted 2010. April 23. - 06:53
Posted 2010. April 23. - 01:05
Posted 2010. April 22. - 21:13
(Ha valaki vette volna a fáradságot és jobban megnézte volna a belinkelt képet, biztos feltûnt volna, hogy a láncvilla vízszintesen áll. Ergo a 100-as teló túl nagy.)
Durung forever!
Posted 2010. April 22. - 21:09
Posted 2010. April 22. - 20:42
Helló,
esetleg a stucni megfordításával is lehetne próbálkozni ebben az esetben,szerintem!
üdv,Péter