Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Magellan

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
5106 hozzászólás a témában

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás

Jóképû lett! Feltöltött kép

köszi. Ha lesz lóvé akkor szerintem kap majd elõre egy suntour raidon telót, meg már megvettem a novatec (d041sb, hátul d042sb van) agyat elõre. Ha telik rá, akkor elõre tárcsafék fog kerülni. Vagy juicy 3, vagy bb7. single track felnivel.

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás
Igen kérdeztem, még a vásárlás elõtt, de utána találtam róla adatot és ott 1530grammot írtak, és lemérve 1.5kg-ot mutatott a mérleg is.
Ez 17es. Lehet, hogy a 19es az 1700, de én padlócirkáló vagyok, nekem erre van szükségem. :)

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás

Hello
pár hónapja társalogtunk itt arról (talán 4 oldallal elõrébb), hogy bringát építek. Elkészült. :) Jó masszív darab lett belõle, ahhoz képest, hogy 1.5kg a váz majdnem 14kg lett a komplett bringa súlya :)
váz 2009es pyxis

(Azt hiszem te kerdezted anno, hogy mennyi a vaz sulya, es szoltam is, hogy 1700 gramm korul van. :))

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1.373 hozzászólás
  • LocationVeresegyház
Jóképû lett! Feltöltött kép

"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás
eltûnt a kép

http://users.atw.hu/...n//DSC04385.JPG

jah... itt még nem találtam szerszámot a bowdenek levágásához. :) Azóta rájöttem, hogy a lemezvágó olló úgy viszi mint forró kés a vajat :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Nem jó a kép, pedig érdekelne. :)

másold be a címsorba akkor látod
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1.373 hozzászólás
  • LocationVeresegyház
Nem jó a kép, pedig érdekelne. :)

"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás
Hello
pár hónapja társalogtunk itt arról (talán 4 oldallal elõrébb), hogy bringát építek. Elkészült. :) Jó masszív darab lett belõle, ahhoz képest, hogy 1.5kg a váz majdnem 14kg lett a komplett bringa súlya :)
váz 2009es pyxis
hajtás/váltás - full shimano
fék/fékkar - shimano - avid
kiegészítõk nagy része BTS
nyereg / stücni - Bike+
hátsó agy / hátsó felni - novatec - sun
elsõ kerék az még faterom bringájából lett átrakva, meg elsõ telót haverom adta kölcsön, szóval azok még cserélve lesznek idõvel. Elõre is novatec agy kerül majd nagy valószínûséggel Sun felnivel.

Feltöltött kép

joyszi

joyszi

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Köszi Jani a gyors választ!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Sziasztok!

Hozzájutottam gombokért egy 2005-ös Polaris vázhoz (18") és nem találtam semmi infót a gyári papucstávolságról. Lehetséges, hogy nem 135 mm? Mert ez nem annyi....

Biztos, hogy 135mm.

A sebesség mindent megold.

joyszi

joyszi

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Sziasztok!

Hozzájutottam gombokért egy 2005-ös Polaris vázhoz (18") és nem találtam semmi infót a gyári papucstávolságról. Lehetséges, hogy nem 135 mm? Mert ez nem annyi....

sanker

sanker

vendég

• fórumtag
  • 244 hozzászólás

hello!

egy magellan hydra mtb 19,5", 2007.4.4 vásárolt biciklit mennyiért lehetne eladni? kitõnõ állapot és alg volt használva

ez lehet inkabb az ertekbecsles topicba valo, de ujszeru allapotban sztem 25-30 ezerert, kis szerencsevel..

XP Ninja

XP Ninja

vendég

• fórumtag
  • 32 hozzászólás
hello!

egy magellan hydra mtb 19,5", 2007.4.4 vásárolt biciklit mennyiért lehetne eladni? kitõnõ állapot és alg volt használva

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

A féhér arany pyxis team a 2011-es modell 2012 a pyxis team fekete arany színben lesz kapható a pyxis FS is 2011-es modell mindhárom váz félintegrált fejcsapággyal lesz szerelhetõ!
Egyéb kérdésre is szívesen válaszolok!

Pyxis FS látható lesz a 24 órás versenyen

A Pyxis FS-sel ki fog menni a versenyen?

A sebesség mindent megold.

Benfentes

Benfentes

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás

már lehet kapni asszem...
Probike már hírdeti az apróban....bár aki 80-ért megveszi annak sztem elmentek otthonról

A féhér arany pyxis team a 2011-es modell 2012 a pyxis team fekete arany színben lesz kapható a pyxis FS is 2011-es modell mindhárom váz félintegrált fejcsapággyal lesz szerelhetõ!
Egyéb kérdésre is szívesen válaszolok!

Pyxis FS látható lesz a 24 órás versenyen

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Most már ez így megy a magellánéknál, hogy egy tajvani vázat átfestenek, és már magellan is?

nem csak náluk megy így.
mindenhol és minden termékkel a világon!
ahol melózom - elektronikai kütyüket gyártunk -, onnan is mennek ki különféle matricákkal a termékek. aki, ahogy kéri...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Most már ez így megy a magellánéknál, hogy egy tajvani vázat átfestenek, és már magellan is? Legalább szebb lenne a designja mint a mosso-nak :)

jó részük eddig is így volt
de pixis / crux az nagyjából saját legózás volt
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Makakk0

Makakk0

vendég

• fórumtag
  • 129 hozzászólás

régi pixis legalább nagyjából saját tervezés volt

Most már ez így megy a magellánéknál, hogy egy tajvani vázat átfestenek, és már magellan is? Legalább szebb lenne a designja mint a mosso-nak :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
régi pixis legalább nagyjából saját tervezés volt

Makakk0

Makakk0

vendég

• fórumtag
  • 129 hozzászólás
Ez lenne az? Nagyon szép :)