Jelentkezz be Regisztrálj
Magellan
Írta 2011. március 06. - 20:48
Van egy bike+ zero felnivel fûzött elsõ kerekem amiben külsõre(tömítésre, stb) ugyanilyen agy van, de arra shimano acera parallax van írva. Ugyanaz lehet, vagy ez valamivel jobb anyagból van mondjuk?
Írta 2011. március 06. - 20:09
/buki bicaját bambulásztam egy másik megnyitott ablakban/
bikkertigger védelmében azért meg kell jegyezni, persze azért voltak faszább gépek akkoriban is, de magyarisztánban, kb a mi kölyökkorunkban akkor ezvolt "A" magellan
annak, hogy kivertem volna 2x memobol mondjuk egy jamis dragonra, vmi manitu telóval, de még egy univega alpina 5.. akármire is tutkó, most nincs jelentõsége.
ami pölö nekem most lett városi csótánynak, 18"-ban, csomagtartóval, kürttel, villogóval, sárvédõvel 95' LX V-fékkel, Avid karokkal.
Azóta igazából leszarom, mivel bringázom, csak legyen idõ/lóvé lelépni a mindennapi életbõl.
de azért egy ricsi papucsos krukszért vállalnék egy hétvége túlmûszakot. E.
Írta 2011. március 06. - 19:53
/nyasgem szmájli neki/
neked meg gratula az összképhez
a valaha gyártott legfaszább pikszis, sztem
ha magellanom lenne, csak ez jöhetne szóba
Írta 2011. március 06. - 19:23
xt fékvátókarok és lx fékek (annó ez ugye pirosban, dx néven szerepelt a hozzá való piros-fekete fékkarokkal):
csõszett matrica:
Ha lehetne kapni, ma (is) vennék. Igazából én ez elsõ és utolsó igazán jó magellannak tartom (az acél pyxis mellett), sajnálatos, hogy ma már nincs ilyesmi. (A crux antique nem lett volna rossz, de szerintem túlárazott volt és közel sem ilyen jó.)
A bicaj az általam újkoruk óta használt alkatrészekkel épült, egy használtan vásárolt vázra, cserébe kapott p2 villával. Utóbbi szerintem jobban illik bele, mint a gyári. Évente csak pár alkalommal használom, de nem is arra van, hogy szétgyepáljam. '98-ban nem volt lehetõségem venni, sem vázként, sem egyben, de ami késik...
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Írta 2011. március 06. - 19:15
stx-rc hajtómû (friss szerzemény, majdnem NOS), lx elsõ váltó
stx-rc hátsó váltó:
ritchey papucs:
roox nyeregcsõ:
Írta 2011. március 06. - 17:32
Nagyon könnyû, olyan a súlya, mint egy átlag aluváz.
Nagyon szép, letisztult, igényes váz, gyönyörû Ritchey 3D (nagyon ritka) papucsokkal.
"Divat" a cr-mo, ez ráadásul jóféle anyagból van, elméletileg kényelmesebb, mint egy aluváz.
Örök élet, meg egy nap...
Nekem volt ilyenem 98-ban, az elsõ komoly bringám (vázam)volt, sajnos akkor el kellett adnom, egyéb okok miatt elég gyorsan.
Meg ilyenek...
Írta 2011. március 06. - 16:17
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2011. március 06. - 12:27
Van benne kis kép is, és nagy is, jól ki lehet nagyítani.
https://picasaweb.go...7/Magellan1998#
Írta 2011. március 06. - 00:42
ááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! azt én is akartam!!!!!!
Én is.
A sebesség mindent megold.
Írta 2011. március 05. - 16:35
Tegnap találtam egy acél 18" Crux-ot, meg is vettem gyorsan...
Wiloz: nekem van régi Magellan katalógusom, amibe ezek benne vannak, (98-99 Crux, Pyxis) majd elõkaparom, és felteszem ide a képeket, az alapján fel lehet építeni a gépet. A Pyxis "Nitanium" váz súlya érdekelne, mérd már le, légyszives. 18"?
Hogy is volt a karbon vázzal? Tavaly még aluval ment a Szilárd is, nem?
ááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! azt én is akartam!!!!!!
Írta 2011. március 05. - 10:30
Az apróban az kihagyhatatlan vétel volt Majd ha felém jársz Gyálon mutasd meg
Jaja, szerencsém volt vele!
Összehozok belõle magamnak 1 jó kis bringát, nem is veszek idén drága bicajt. Van egy régi, gyönyörû állapotú Manitou Black Elie Air telóm, 1550g, lockout-tal, az megy bele, meg jó kis "retro" cuccok.
Manitou Black Elite Air 80 - Suspension forks - Forks and shocks - BIKEmagic
Írta 2011. március 05. - 08:32
Tegnap találtam egy acél 18" Crux-ot, meg is vettem gyorsan...
Wiloz: nekem van régi Magellan katalógusom, amibe ezek benne vannak, (98-99 Crux, Pyxis) majd elõkaparom, és felteszem ide a képeket, az alapján fel lehet építeni a gépet. A Pyxis "Nitanium" váz súlya érdekelne, mérd már le, légyszives. 18"?
Az apróban az kihagyhatatlan vétel volt Majd ha felém jársz Gyálon mutasd meg
Írta 2011. március 05. - 08:12
Írta 2011. március 03. - 23:38
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]