Jani ezt a linket akarta még betenni, csak valamiért elmaradt:
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: Specialized S-Works Carbon Váz 18"
Kösz.
Jani ezt a linket akarta még betenni, csak valamiért elmaradt:
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: Specialized S-Works Carbon Váz 18"
A sebesség mindent megold.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
mivan?
A sebesség mindent megold.
A Duro csillapítása olajjal mûködik, míg az XC-re szánt villák egy "olajpatron" elnevezésû szutyokkal. Ezt a (jobb esetben) mozgó rudat nem lehet szétbontani úgy, hogy utána össze is lehessen rakni, viszont nekem egy év után úgy döntött, hogy csak 5cm lesz mostantól a rugóút :S
Szóval nem ajánlom a Suntour XC villáit! Recon meg szerelhetõ, megbízható és szép, és még merev is...
Haverom évek óta nyúzza a suntour duro-t, és azzal meg van elégedve, pedig egy olcsóbb villa mint a raidon.
A duro-ban más lehet a csillapítás mint a raidonban?
mert ha igen, és vacakabb a bele mint a duro-nak akkor lehet tényleg valami más teló lesz az esélyes.
Amúgy amit még nézegettem az a RS recon sl, vagy ha annak a légrugója nem bírna el engem, akkor Tora.
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
Gumi csere csodákra képes. Én is úgy dobtam el a télen 490g-ot.
Suntour-t nem tennék bele... Nekem egy évet bírt, a csillapítás ugyanolyan szutyok benne mint az xcr-ben... vegyél vmi használtat, de márkát...
Suntour-t nem tennék bele... Nekem egy évet bírt, a csillapítás ugyanolyan szutyok benne mint az xcr-ben... vegyél vmi használtat, de márkát...köszi. Ha lesz lóvé akkor szerintem kap majd elõre egy suntour raidon telót, meg már megvettem a novatec (d041sb, hátul d042sb van) agyat elõre. Ha telik rá, akkor elõre tárcsafék fog kerülni. Vagy juicy 3, vagy bb7. single track felnivel.
a 2009-es 18"-os Polaris váz nem tudjátok milyen nehéz?
Neten nem találtam súly adatot.
Én most a Dart2 telómat fogom Reba-ra cserélni és azzal fogok eldobni 600g-ot.