Van benne metál arany (like psylo) ennyit elmondhatok.
A csövek is kerekek. Ha választanom kéne az eddigi PX ek közül biztos ezt választanám
:-* az infoért
szóval ez még "üzleti titok" ha jól gondolom
Van benne metál arany (like psylo) ennyit elmondhatok.
A csövek is kerekek. Ha választanom kéne az eddigi PX ek közül biztos ezt választanám
KGADAM!Igen, a pyxist már láttam, és nagyon szexi. Apxre viszont nagyon kiváncsi lennék, bár szomorú leszek, ha jobban bejön a dizánja, mint a 2003-asnak. Bár a lényeg, hogy jól lehessen zúzni vele, arra meg mindkettõ alkalmas!
offÉn már döntöttem, mert múlt héten Gyapi bácsinál lefoglalóztam az utolsó 2003as 16,5" pxet. A yokeos lehet, hogy merevebb lesz, de nekem az eddigi pxekkel sem volt ilyen irányú gondom. És még a 2,5 ös maxis mobster is elfért benne (kényelmesen), ennél szélesebb gumi meg már nem nagyon kell, különben nem bírsz kitekerni a dirt sorig.
Amit viszont jó lenne ha megváltoztatnának, az a méretezés. A 16,5 nekem egy picit nagy, de a 14,5 nagyon kicsi. Én - bár elég magas vagyok (186cm) - tövig betolt nyeregcsõnél is idõnként fennakadok a nyeregben ha bmx/4x pályán nyomulok, és ez néha azzal jár, hogy cafatokban lógó gatyóban kell hazatekernem. Ez persze csak nyárra igaz.