Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Magellan

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
5111 replies to this topic

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
ssracok:_
uj info.
a csekebol kihoztak a kerekpaokat, es most a hugo bike shop-ban all az uj polarx, a zold, illetve a polaris is. a pyxis-t es a cratert viszont visszavittek a nagykerbe :-\
szal aki akar, az menjen a hgoba, es nyomogassa meg ;) elvileg 2 hetig marad ott.(ezt mondta a fonokasszony) mar van elojegyzes is ;) judy tt(nyilt olaj) hussefelt, ecetre, de majd est nyomok fel rola kepeket is(lefotoztam ezerrel ;))
na pussz

s1ru2

s1ru2

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 posts
Ha van 1 kis szerencsém és nem vágtak ma át a Ride Bikeban akkor március végén már az új 2004 es PolarXemmel téphetem a földet!!!

I hope it!

Mert az tuti hogy Magellan PolarX et veszek!!
100%
Ez a legtutibb bike amit meg tudok fizetni és eddig mindegyik PolarX rol csak jót hallottam szóval döntöttem! :P Ja és ha van valakinek új képe rola akkor küldje ide:s1ru2@freemail.hu

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
Ha márciusig kibirod akkor be tudlak vinni a csekéhez :-* megnézni a bicót........De csaka bicót!
Amugy nem vagyok viszonteladó sajnos........... :-[

s1ru2

s1ru2

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 posts
Hát az egész csak azért lett volna fontos mert 27 én van a szülinapom és révén h én még csak 17 leszek anyámék fizették volna a felét a komplett bicónak a Ride Bike ban(mivel ésn nem bízom magamban h össze tudok rakni cangát :() szóval az tuti h egyben veszem és max csak cserélek rajta pár cuccot.

DE AKKOR VÁROK A 2004ES PXre MERT BAROMI SZÉP AZ AZ ARANYSÁRGA BARNA AMI A FÓRUMRA VAN FELTÉVE!!!!!!!!

sopron

sopron

törzsvendég

• fórumtag
  • 433 posts
Igen, a Gyapinbál van egy komplett 2003-as 14" PX, de váz már nincs. Ami van az meg az enyém, csak még nem fizettem ki.

szlatmik

szlatmik

vendég

• fórumtag
  • 134 posts
Thx! Tudod jó az az Airborne meg minden, de azért mégis... szóval érted ;)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
sztem nem. mivel csak elvileg 2 db. van, euzert meg nem irtak ra arat. de minden bizonnyol tartja az erteket, szal 40 korul lesz iden is....
(de lehet h iden is emelnek rajta par ezret) szal meg mindig a kifizetheto es jo ar/ertek arany-ban van benne...
hmm ;)
majd holnap rakerdezek, hatha elaruljak

szlatmik

szlatmik

vendég

• fórumtag
  • 134 posts
Szerinted én miért nem vettem meg? :D ::)
Fõleg, hogy nekem ez a szín iszonyat bejön a '03asé meg egyáltalán nem. Lehet, h a zöld még jobb lesz, bár én szeretem az arany színt.
Az váz áráról még nem tudtok valamit?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
valami nekem is remlik. ha mas nemis, egy vaz tuti van felakasztva.... ;) de en megvarnam inakbb az ujat....

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,613 posts
szerintem most már tényleg érdemes megvárni a 2004-eset...

szlatmik

szlatmik

vendég

• fórumtag
  • 134 posts

Sala te viszonteladó vagy??????

mert ha igen azonnal szólj ha hozzád kerül egy 2004 es Polar-X mert valószínûleg nekem azom lesz mivel a 2003 as elfogyott kb.25 boltban voltam és semmi >:( :'(

Pár hete mintha láttam volna Gyapinál '03as Px-et kompletten, de lehet, hogy rosszul emlékszem vagy már elvitték

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,613 posts
legtöbben nem a színt fikáztuk, hanem a papucsokat (hátsó kerék felfüggesztési pontjait), mert így képrõl kicsit gyengusnak néznek ki! aztán valszleg ki fog derülni, hogy jó az a papucs, csak igy elsõ látásra furcsa... ;)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
http://www.bikemag.h...20061.sized.jpg
ö itt.
nem a sima cso van odarakva, es raheggesztve, hanem egy ilyen cnczett(?) aludarab van --> nagyobb sarferohely, nagyobb merevseg, szal jo ;)
es kenytelen leszel megvarni ;)
ja, es azert mert arany picit vicces ;) legalabbis igy kepen. meg a voroses szin(barnas) is eleg fura benne.
viszont a mattzold az ezer szep ;)

s1ru2

s1ru2

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 posts
Rendben!
Válaszod teljes mértékben kielégitett ;D 1épként én is gondoltam h megvárom amíg lehet kapni! Szerintem az új festtés ISZONYATOSAN JÓL NÉZ KI nemtom miért fikázza midenki?! ???

De még vmi: tudom hülye vagyok de mi az isten az a Yoke????????????????????????? :-\

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
sztem teljes mertekben jo.
hussefelt kar, judy telo, wtb kerekszett, rendes fekek, mi kell meg? mindent tul el.. szep villamozgas, szep vaz, eros...
ha szettben akarod venni, mindenkeppen ezt vedd, ne mas markat. ha meg alkatreszekbol allitod ossze, es nincs penzed a hitech dual-ra, ami mellesleg 80e csak a vaz, akkoris ezt vedd...
hidd el nem fog eltorni a papucs, csak picit mas lett mint az eddigi(azt is szidtuk amikor kijott, hisz pont a kritikus helyen van kimarva belole egy jo nagy darab alu....) es megsincs vele semmi gond eddig(lekopogom)
szal az en velemenyem szerint vedd meg..
es varj nyugodtan marciusig, akkor boltban vegigtapizhatod...
a csekebe meg nem jutsz be ;)(legalabbis egykonnyen nem....) :-X
mas marka meg nem arul szettben bicot olyan felszeretlseggel, hogy megerne megvenni, szal en erre rabeszelnelek teged...
varj mig kijon(addig ugysem kapod meg...)

s1ru2

s1ru2

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 posts
De hogy? Én nem tudok vhogy bejutni csak ugy nézelõdni? ;D
Nagíon fontos lenne ::)
mert ha szar akko veszek más cangát >:(
(csak tudnám mijet) ???
mert ez a bike mindenre jó!legalábbis ezt mondják
és ami nekem nagyon fontos h aránylag ólcsó és tûrhetõ az alapfelszereltsége(legalabbis szerintem)szerintetek?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
marciusra igerte a cseke. legalabbis ezt mondta ;)
ma enis lattam a zoldet sala, telleg szep. csak a papucs kicsit fura...(szereny velemenyem szerint a mellette levo pyxis sokkal masszivabbnak tunik ezen a teren.....)
de ezer szep a zold vaz ;)

s1ru2

s1ru2

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 posts
Sala te viszonteladó vagy??????

mert ha igen azonnal szólj ha hozzád kerül egy 2004 es Polar-X mert valószínûleg nekem azom lesz mivel a 2003 as elfogyott kb.25 boltban voltam és semmi >:( :'(

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,613 posts
úristen!!!
ezt a papucsot komolyan gondolják magellánék? :o
nagy kár lenne, ha egy ilyen "apróság" miatt foszlana szét a polarx-ek presztizse....

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
A cseke bemutatótermében van de oda sajna csak viszonteladók mehetnek be.
Amúgy Csepel gyártelep területén van.Szent István térnél bemész az elsõ stop tábláig ott balra fordulsz és kb 2-300 méter után az elsõ utcába jobbra.Jobb oldalt lesz.
Ennyi.