Szvsz nem veszesek az uj masinak. A polaris szine is tetszik. Szeretem a zoldet. Tavalyi px is szuper volt. Es arban is elerhetoek
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Magellan
Started by
MSONAJ
, 2003. August 01. 11:52
Posted 2005. March 13. - 14:32

Posted 2005. March 13. - 14:05

Pl. nekem nagyon tetszik az új Pyxis, és még mindig az egyik legjobb ár/érték arányban szerintem. Bár az a támvilla....
Posted 2005. March 13. - 12:34

miért, mi a baj? nem szép a szinük?
komolyan nem érzik, tudatában annak, hogy mennyire kelendõek akármit is csinálnak.
ergó nagyot kell rontaniuk, hogy valami történjen.....
komolyan nem érzik, tudatában annak, hogy mennyire kelendõek akármit is csinálnak.
ergó nagyot kell rontaniuk, hogy valami történjen.....
Posted 2005. March 13. - 12:21

hát a ez az idei kollekció nem fog eget verni és biztos hogy az eladás is vissza fog esni (Polaris., Pyxisre gondolok) de a tervezõk komolyan nem érzik hogy mi az ami bejön a nagy közönségnek!?!?!?
join your life, join your bike
Posted 2005. March 13. - 10:49

Posted 2005. March 13. - 08:57

Posted 2005. March 10. - 22:01

580mm!
ennél szélesebb... áh. nem tudnék vele semmit csinálni kb.
sokkal fürgébben lehet kezelni a kormányt, na meg el lehet férni kisebb helyeken is nem úgy mint a triálkormánnyal...
ennél szélesebb... áh. nem tudnék vele semmit csinálni kb.
sokkal fürgébben lehet kezelni a kormányt, na meg el lehet férni kisebb helyeken is nem úgy mint a triálkormánnyal...
Posted 2005. March 10. - 15:43

Posted 2005. March 10. - 14:09

bár nem éppen a kormányod szélességétõl leszel jobb vagy roszabb, minden dirt-ös keskeny (620-630 mm) kormánnyal megy. mindenesetre elõbb próbálj ki egyet kölcsönbe, vagy más bicaján, és utána vagdoss.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2005. March 10. - 13:35

Ezt szerintem neked kell eldöntened. Én tuti vágnék belõle, mert nekem a 620mm bizonyult az ideálisnak, de van haver, akinek meg a 720. Szóval nincs csak egyetlen megfelelõ méret. Dirthöz/streethez talán jobb a keskenyebb, mert könnyebben tudsz mozogni pl.: egy X-upnál. Dhhoz viszont már inkább a szélesebb dukál. Nekem a 620 mindenre ideális! Kérj kölcsön egy keskenyebbet és máris okosabb leszel!
Posted 2005. March 10. - 13:28

Hali!
Még új vagyok itt ellenben magellan polar-x-em van azért választottam ezt a témakört kérdésem feltevéséhez!
Van egy Roox torque bar kormányom és az lenne a tapasztaltabbaktól a kérdésem (már egy ideje foglalkoztat a dolog) hogy dirt/street felhasználásra jobban járnék e ha vágnék belõle (mert ugye 73,5-ös brutálméret)? és ha igen mennyit és miért?
elõre is köszi: Máté
Még új vagyok itt ellenben magellan polar-x-em van azért választottam ezt a témakört kérdésem feltevéséhez!
Van egy Roox torque bar kormányom és az lenne a tapasztaltabbaktól a kérdésem (már egy ideje foglalkoztat a dolog) hogy dirt/street felhasználásra jobban járnék e ha vágnék belõle (mert ugye 73,5-ös brutálméret)? és ha igen mennyit és miért?
elõre is köszi: Máté
Posted 2005. March 08. - 23:46

Pontosan....
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2005. March 07. - 19:34

semmi?
onoljunk már vagy hozzon valaki létre egy ilyen topikot, akit érdekel...
de ne itt.
és semmi nem lesz, mert a polarx azért népszerû, mert olcsó és jó, wensonról meg ki tudja.
onoljunk már vagy hozzon valaki létre egy ilyen topikot, akit érdekel...
de ne itt.
és semmi nem lesz, mert a polarx azért népszerû, mert olcsó és jó, wensonról meg ki tudja.
Posted 2005. March 07. - 19:33

Es mi lesz a polarx hivokkel ha berobbanik ez a wenson?

Posted 2005. March 07. - 19:29

ha beírod hogy wenson-bike akkor kodibja hogy www.wenson-bike.com 
de honlap az még nem nagyon létezik.
én is kerestem de csak ezt találtam..

de honlap az még nem nagyon létezik.
én is kerestem de csak ezt találtam..
Posted 2005. March 07. - 18:48

nem nagyon tudunk mi sem.
a lyuk: mert így leírhatják a katalógusba, hogy "übermegabrutál agyon CNC-zett duálváz"
körübelül ennyi, optiktuningnak hiszik, meg könnyítésnek.
a lyuk: mert így leírhatják a katalógusba, hogy "übermegabrutál agyon CNC-zett duálváz"
körübelül ennyi, optiktuningnak hiszik, meg könnyítésnek.
Posted 2005. March 07. - 18:18

Errõl a wensonról semmit nem dob ki a google.
Ha valaki tud oldalt, legyen kedves, írjon.
Egy kérdés ami nem ide tartozik: a mongoose thunderballnak mér kell az a luk
a láncvillán, amikor anélkül is meglenne.
Nem gyengiti a vázat?, mer amúgy nagyon ott van a bringa ( mer olcsón tudok
egyet venni valoszinüleg.)
Ha valaki tud oldalt, legyen kedves, írjon.
Egy kérdés ami nem ide tartozik: a mongoose thunderballnak mér kell az a luk
a láncvillán, amikor anélkül is meglenne.
Nem gyengiti a vázat?, mer amúgy nagyon ott van a bringa ( mer olcsón tudok
egyet venni valoszinüleg.)
Posted 2005. March 06. - 21:37

svédek? az jól hangzik:)wenson: svédek, és a caprine fogja forgalmazni, mert itt szerelik õket össze nálunk.
de a srác azt mondta hogy lesz külön boltjuk is, kezembe nyomott egy kis cetlit amin a cím van...
szép volt az a váz nagyon,pláne a papucsa és tényleg nagyon olcsó volt komplett bicóként is...
de tényleg nem ártana pár geometriai adat róla...
hoppá ez off:D
Autist Team:)
Posted 2005. March 06. - 20:33

falvastagság?
mibe hogy a P3at senki se kocogtatta meg.
komolyan, haver kezében levõ BOROSTYÁN sör dobozának szebb hangja volt.
agyam eldobom.
mibe hogy a P3at senki se kocogtatta meg.
komolyan, haver kezében levõ BOROSTYÁN sör dobozának szebb hangja volt.
agyam eldobom.
Posted 2005. March 06. - 20:32