Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Magellan

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
5106 hozzászólás a témában

SIMMONS

SIMMONS

vendég

• fórumtag
  • 172 hozzászólás
Hy

A polarx Fs-en a rugóstag tartó rész,a támvillánál valamelyik fs-en felfelé, valamelyiken lefelé áll.Miért van ez??

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
nekem is adtak annó a polarxhez.. az újakon meg már nem ilyen van.

kllzslt

kllzslt

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás

de lehet[ett] kapni olyan szükitõt, ami az olajvezetõbe passzol bele, és bovdentartót csinákol belõle. Boltosnak tudnia kell mi az.

Nekem a Serpens vázamhoz alapból ott volt mellé csomagolva és így nem kell végig bovdenház :)

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
simanót nem használok, csak ha olajos és tárcsafék!
sram 9.0-val volt, amin lehetett állítani a bowden húzást. nem hülyéskedek, középsõ ujjal lehetett vele nózvílizni, kispizzával!

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
nekem akkor volt hasonló katarzis az aviddal amikor felraktam az lx fékkarokat az aliviok helyett:)
na de most már ON
Autist Team:)

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
Nekem is volt egybe bowdenházam, aztán egyszer lecseréltem darabosra, és jó nagyot élvezkedtem hogy úristen micsoda különbség!
Másik ilyen amikor a bowdenes elsõ avidom noném kábelezését lecseréltem 1300ft/méter külsõ kevláros tökömtudja ultra jagwire házra, meg 1000 ftos teflonos bélre. Kivánok sok társamnak hasonló élményeket! :)

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás

Szvsz a váltó menjen házban, mert ha a fék nyúlós az egyrészt nagyon idegesítõ, másrészt egyszercsak nemtudsz megállni aztán helló. Elsõváltót meg úgyse használod annyiszor mint a féket. Az ha egy kicsit nyúlósabb, fátylat rá!

jó ez is igaz;)
de én amióta polarxem van, azóta végig házban fut a hátsófékhez a bowden.
nem nyúlik, mert jó kis bowdenháza van.
nekem megfelel:)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
de lehet[ett] kapni olyan szükitõt, ami az olajvezetõbe passzol bele, és bovdentartót csinákol belõle. Boltosnak tudnia kell mi az.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
Szvsz a váltó menjen házban, mert ha a fék nyúlós az egyrészt nagyon idegesítõ, másrészt egyszercsak nemtudsz megállni aztán helló. Elsõváltót meg úgyse használod annyiszor mint a féket. Az ha egy kicsit nyúlósabb, fátylat rá!

Gk2

Gk2

vendég

• fórumtag
  • 98 hozzászólás
A szervizben bizti tudni foglyák, hogy oldják meg, nem?

Köszeee!!!

Gk2

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
szvsz akkor már a fék menjen végig házban.
jó kis teflonos jagwire azt' jólesz...

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás

Hali!

Még új vagyok itt ellenben magellan polar-x-em van azért választottam ezt a témakört kérdésem feltevéséhez!

Van egy Roox torque bar kormányom és az lenne a tapasztaltabbaktól a kérdésem (már egy ideje foglalkoztat a dolog) hogy dirt/street felhasználásra jobban járnék e ha vágnék belõle (mert ugye 73,5-ös brutálméret)? és ha igen mennyit és miért?

elõre is köszi: Máté

Nekem 58 centis a kormányom, de még szeretnék vágni belõle, csak nem tudok :)

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
Igen, de akkor egész bowden kell, ami viszont nyúlóssá teszi a dolgot. Azon gondolkodtam hogy lehet kapni "pót fület" de rájöttem hogy csak bowdenfülbõl tud hidralikusat. Úgyhogy marad ez a megoldás, jóféle (!!!) bowdenházzal.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
de a hidraulikus tárcsának a vájatába úgyanúgy beletudod tenni pl. az elsõ váltó bovdenjét
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Gk2

Gk2

vendég

• fórumtag
  • 98 hozzászólás
Szasztok!!

Egy furcsa problémával állok szemben:

Lassan megépül a kis PolarX-em (04) és mindjárt göcsöt kapok:
Mivel ez egy "felfelé is menõs" canga, lesz rajta egy Lx hajtómû váltöval ugye :) és lesz ugye egy hátsóváltó meg egy Vfék is!

Akárhogy is számolom, az három bowdenvezeték, viszont a polarx-en csak kettõ van, meg egy a hidraulikus tárcsának, de nekem nem az lesz...

Na, akkor most mit tegyek????

K9szke

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.302 hozzászólás
Szvsz nem veszesek az uj masinak. A polaris szine is tetszik. Szeretem a zoldet. Tavalyi px is szuper volt. Es arban is elerhetoek

karakoram

karakoram

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.558 hozzászólás
Pl. nekem nagyon tetszik az új Pyxis, és még mindig az egyik legjobb ár/érték arányban szerintem. Bár az a támvilla....

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
miért, mi a baj? nem szép a szinük?
komolyan nem érzik, tudatában annak, hogy mennyire kelendõek akármit is csinálnak.
ergó nagyot kell rontaniuk, hogy valami történjen.....

attibike

attibike

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 hozzászólás
hát a ez az idei kollekció nem fog eget verni és biztos hogy az eladás is vissza fog esni (Polaris., Pyxisre gondolok) de a tervezõk komolyan nem érzik hogy mi az ami bejön a nagy közönségnek!?!?!?
join your life, join your bike

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
Ha a 2006-osról kérdeztél volna akkor lenne válaszom. ;)
Feltöltött kép