Múlthéten vettem egy 2005_ös 16"-os Polaris bringat. KÉpeket csak pénteken rakok fel, mert otthon maradt az áttölllttõ kábel. Szóval
Felszereltség: Rst Gila t5 villa, ami nagyon jó, csak Nincs csili+szarok a szimeringek. Wtb Stucni és külsõk. Bike+ felni, kormány, agy, V-fék, nyeregcsõ. Ritchy nyereg (nagyonjó). Szerintem truvativ IsoFlow hajtókar, de nem tudom mert minden alkatrészre Kib@$7ott Bike+ matricát raktak. Sajnos a középsõ lánctányérom, és a pedálom az elsõ 3 napba elhajlottak a 42 kilóm alatt..(Miértis??)
Elöl hátul Alivio váltók, nekem nem kell jobb..
Tapasztalat: A teló jól állítható és 10centit mozog. sajnos a gumi sapkák felcsúsznak, de majd megoldom. Nagyon jó hogy 16"-ba is lehet kapni. Így nem csak Túrázásra használható. Hiszen bírja a letöréseket, és a kissebb ugratókat. a Dh-t is bírja, de természetesen NEM ERRE VALÓ!!! A túrázás elég jó vele.
Kinek?: Szerintem egy nagyonjó kezdõ bringa, ezzel kitapasztalhatja az ember hogy melyik ágát szereti a biciklizásnek, és késõbb abba az irányba fejleszt. Láncvillavédõ kellrá! A vázra 3év garancia van az alkatrészekre meg 1.
Az árát nagyon megéri hiszen csak: 89,000 FT!!!!!
Király a bringa!!
Amúgy Zöld-Fekete szín. Gyönyörû