Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Magellan

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
5106 hozzászólás a témában

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás

rmx rider: már korábban is akartam kérdezni. Egész belgiumban nem találtál jobb bringát a magellan polarisnál? Egyszerüen nem vágom hogy miért pont ez.

mért? A polaris szar?

attibike

attibike

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 hozzászólás

rmx rider: már korábban is akartam kérdezni. Egész belgiumban nem találtál jobb bringát a magellan polarisnál? Egyszerüen nem vágom hogy miért pont ez.

"honvágy" ez a kulcsszó de legalább egyre több külföldön a magyar gép, rmx támogatja a magyar gazdaság fellendülését!! :):)
join your life, join your bike

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
Amúgy magyaro. ban vettem. és azért mert a 40 kilómmal ebben sem tudnék semmi kárt tenni. amúgy nagyon jó ár-érték arányú. tudod nekem nincs pénzem Yetire meg egyébre..... ezt sokkal jobban kitudom használni, mint egy scrappet vagy polarxet. amúgy az agressziv cc-t teljesen jól bírja hiszen erre való. de persze fogok rajta átalakításokat csinálni. Szerintem egy scrappel nem tudnék jobban lejönnni egy jános hegyi dh pályán mint a polarisel. kivéve a NOCOMMENT-en mert az k**** nehéz. amúgy is kezdõ vagyok. amióta megvan a bringa, azóta kezdtemel normálisan biciklizni. amíg viszont nem kell jobb, és nem tom hogy a késõbbiekben mit fogok csinálni, addig nem veszek egy minimum 200,000 ft értékû gépet. MINEK nekem???? ezt az IS-t én mindenre tudom használni, olyan szinten ahogy én azt tudom, és élvezem.

és ha túrázni megyek akkor se kell másik 150,000 ft gép.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

Mert ez jó letörésugró váz;)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
amugy hogy pontosak legyünk:
az EGYIK biciklije kona..

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
ahh értem. de furcsa hogy a magellan teamben minden embernek magellan bicója van: http://www.csekert.h...@339@@554807565

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
RMX rider;
vágod ugye,h nincs összefüggés a team neve és a csapattagok bicói között ? (nayo,nagyon ritkán igen - szponzoráció rulz)
Józsefhegyiben sem Treken ül a nép

isukim

isukim

törzsvendég

• fórumtag
  • 267 hozzászólás
rmx-rider:
csináld meg a képet normális nagyságúra...
kösz

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
érdekes hogy a koczka zsófinak mostmár 2005 Kona Stuff-ja van és még mindig benne van a magellan teamba...
A pedált mindenképen cseréld! alattam az elsõ 3 napba elhajlott. bike+ szar

xewyor

xewyor

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Hali!

Kösz a válaszokat!
Akkor megveszem:)

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 hozzászólás
Crater jól birja csak én 40 kg vagyok.Szerintem turázgatni jó de ugrálgatni nem.A én sújom alatt mindent bír!
az aláírásod nem lehet hosszabb három sornál!

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
ahh bocs. akinek kellmég kép annak tudok küldeni

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás

Hali!
100 kg vagyok.
Jó nekem a Magellan Crater váz erdei túrázgatásra?

Túrázgatásra? már hogy a fenébe ne lenne jó. csak ne akarj vele durvulni

rmx: bakker, nagyobb kép nem volt? ;)

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
Szerintem jó. A craterek nagyon sokat kibírtak már. Túrázásra szerintem jó

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
www.polaris.gportal.hu

KÉP

edit: biztosan elolvastad a fórumszabályzatot, csak elfelejtetted, hogy nem lehet ekkora képeket beszúrni. tehát ne csináld ezt még egyszer légyszives, annak ellenére, hogy nagyon örülsz a kerékpárodnak! remélem világosan fogalmazok. és ha még nem tetted, olvasd el a fórumszabályzatot!

xewyor

xewyor

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Hali!

100 kg vagyok.
Jó nekem a Magellan Crater váz erdei túrázgatásra?

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

thommey: nincs véletlenül képed a 05-ös pyxis (nem team) vázról mert rájöttem hogy azt még tényleg nem láttam de valakinek már olyanja van és nagyon szépnek titulálta a teammel elentettben, elõre is kösz ha van

Most per pillanat csak a teamrõl van, de szerzek:D

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
nem tok felrakni képeket! Ultraweben 404-es hiba, Nexuson nincs hely, most próbálom a gportálon. Kép.tar.hu külföldrõl nem megy. Hogy a fszba kell BikemagGalleryban regisztrálni??

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.350 hozzászólás
Az nem lett volna rossz, ha a cruxot továbbra is be merik vállalni cromo vázasnak.Csak gondolom kevésbé lenne népszerû.De azért sztem szépen mutatna a palettán minden évben egy chrommolibden gép. Unicum lenne ebben az aluvilágban.