nekem yó ideye csak a PX van,és mindenes bicó,túrázni is lehet vele (mert frankó dolog a Uturn meg a hosszú nyeregcsõ és esetleg a hosszú bowden + stucnicsere,bár arról leszoktam már mert lusta vagyok inkább 1 köztes állandó darabot használok,ami úgy mindenre megfelel)
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Magellan
Indította
MSONAJ
, 2003. augusztus 01. 11:52
Írta 2005. március 05. - 10:05
Írta 2005. március 05. - 08:47
Én lenni 193de pl thez meg lord leslie is kb ilyen magasak mint én vagy magasabbak, nekik 14,5-es van, és azt mondják jó...
És azért hosszútávon még nem mentem vele túrázni (majd nyáron nagyszülökhöz) de szerintem megoldható/szokható.
Az elözõ vázam épphogy nagyobb volt ennél azzal meg mentem már 100kmert minden bajság nélkül.
amúgy mire lehet jó a váz?
dirt
street
thez dhzgat is vele
egyesek triáloznak vele
akinek nincs pénze arra, hogy 2 bringát tartson az meg túrázik is vele
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2005. március 05. - 08:34
Szerintem nem néz ki olyan gázul a deneb mint egyesek szerint. Nem azt mondom ,h ez a legszebb váz, mert már láttam szebbet is, de egész jó azért.Nem tudja vki, hogy mennyit is mozoghat? A polarx-ek viszont nem jönnek be nekem annyira, nekem sokkal jobban bejöttek a 02-esek és 03-asok, viszont az az állítható papucsosz egész jó. Az egészben viszont az nem tetszik, hogy a Magellan szakított az eddigi hagyományokkal.
2002ben és 2003ban elindultak egy jó vonalon és most meg szakítottak vele.
2002ben és 2003ban elindultak egy jó vonalon és most meg szakítottak vele.
Írta 2005. március 04. - 23:02
sokmindenre...
ha a nagyobbat veszed akkor túrázni is tök jó, ha a kisebbet akkor meg a durvább felhasználási körökre...
testmagasság függõ, én 191 centi vok és a 16,5-es full jó, kihúzom a 40 centis nyeregcsõt és hasítok az úton...
de pl thez meg lord leslie is kb ilyen magasak mint én vagy magasabbak, nekik 14,5-es van, és azt mondják jó...
ha a nagyobbat veszed akkor túrázni is tök jó, ha a kisebbet akkor meg a durvább felhasználási körökre...
testmagasság függõ, én 191 centi vok és a 16,5-es full jó, kihúzom a 40 centis nyeregcsõt és hasítok az úton...
de pl thez meg lord leslie is kb ilyen magasak mint én vagy magasabbak, nekik 14,5-es van, és azt mondják jó...
Autist Team:)
Írta 2005. március 04. - 22:57
Egy X-et mennyire lehet dirt-e kívûl másra használni? mert a tavalyi bikemagba az volt hogy cc-re is elmegy.....bár az a nyeregnél volt.. na mindegy. szóval mirejó?
Írta 2005. március 04. - 21:16
ohh a gyûjtõszenvedély:-)
deneb pedig.
az eleje rövidebb mint a legtöbb merev duálváz.... a hátulja pedig ~430mm körül van... tehát ilyen felemás kerékpár... jót is ki lehet hozni, engem a kinézete nem is zavar, egy szép festéssel szebb lesz, inkább a támvilla papucsa az ami fura... mármint ahol a támvilla láncvilla csatlakozik.
deneb pedig.
az eleje rövidebb mint a legtöbb merev duálváz.... a hátulja pedig ~430mm körül van... tehát ilyen felemás kerékpár... jót is ki lehet hozni, engem a kinézete nem is zavar, egy szép festéssel szebb lesz, inkább a támvilla papucsa az ami fura... mármint ahol a támvilla láncvilla csatlakozik.
Írta 2005. március 04. - 20:49
Thez csekés.
Nekem se jön be a deneb. Elég erõsen elhagyták a hagyományokat... ez egy össze ctrlC + ctrlV -zett dolog. nem vágyom én kézi hegesztésre, de ennél tényleg lehetett volna igényesebben kinézõ vázat "alkotni"- ahogy pl sztem a vega is kinézett. [még akkoris, ha koppintás volt]
A piros csúszópapucsos polarX-be viszont én asszem szerelmes vagyok dönörû. Ez az igazi utódja a csillagos-editionnek lesz egy ilyenem, az tutifix
Nekem se jön be a deneb. Elég erõsen elhagyták a hagyományokat... ez egy össze ctrlC + ctrlV -zett dolog. nem vágyom én kézi hegesztésre, de ennél tényleg lehetett volna igényesebben kinézõ vázat "alkotni"- ahogy pl sztem a vega is kinézett. [még akkoris, ha koppintás volt]
A piros csúszópapucsos polarX-be viszont én asszem szerelmes vagyok dönörû. Ez az igazi utódja a csillagos-editionnek lesz egy ilyenem, az tutifix
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2005. március 04. - 20:17
meik a "tietek?"
szerintem a legelbaltázottabb a biker-é....kilogatják a cuccokat..én féltem bemenni közéjük
szerintem a legelbaltázottabb a biker-é....kilogatják a cuccokat..én féltem bemenni közéjük
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.
Írta 2005. március 04. - 20:13
szerdán voltam kint, amikor raktuk össze a standunkat, kiállítási anyagokat.
holnap ha minden igaz megyek ki:-)
holnap ha minden igaz megyek ki:-)
Írta 2005. március 04. - 19:41
Írta 2005. március 04. - 18:51
jó észrevétel. és?
majd lesz!
majd lesznek képek!
majd lesznek bringák, de még azok sem jöttek meg, addig meg még bármi változhat!
türelmetlenség nem igazán jóóó dolog.... .-)
majd lesz!
majd lesznek képek!
majd lesznek bringák, de még azok sem jöttek meg, addig meg még bármi változhat!
türelmetlenség nem igazán jóóó dolog.... .-)
Írta 2005. március 04. - 18:49
igaz... a csekert honlapján még nemnagyon van semmi a 2005-s bringákkal kapcsolatban. csak a polarx.
Írta 2005. március 04. - 18:27
nem, nem csináltam. aki kiváncsi, kimegy, megnézi. én csak dolgoztam itt kint.
és esetleg a kiállítás végére már sokkal több fotó lesz, hisz hétvégén várható a nagy tömeg inkább.
és esetleg a kiállítás végére már sokkal több fotó lesz, hisz hétvégén várható a nagy tömeg inkább.
Írta 2005. március 04. - 18:24
Írta 2005. március 04. - 18:20
nem lesz olcsóbb a deneb, mivel egyelõre a vegát váltja fel.
a polarx csusztatopapucsos ára sem lesz elszállva olyan röhejesen mint konáék.
a polarx csusztatopapucsos ára sem lesz elszállva olyan röhejesen mint konáék.
Írta 2005. március 04. - 18:15
Írta 2005. március 04. - 17:16
Írta 2005. március 04. - 17:12
Írta 2005. március 04. - 17:10
van még valakinek képe??? hamég lehet fotozzátok a telótis +a bringát elõröl
Írta 2005. március 04. - 17:05
vááááááááááá
nem leszólni akarom a Denebet,mert bennem elég semleges benyomást keltett;
de nemkicsit hasonlít a K2 "mutassunk fel egy brutál fejcsövet meg egy organic-fíling lengõkart" Tirade vázára
a triál váz feliratozása nagyon fincsi!
nem leszólni akarom a Denebet,mert bennem elég semleges benyomást keltett;
de nemkicsit hasonlít a K2 "mutassunk fel egy brutál fejcsövet meg egy organic-fíling lengõkart" Tirade vázára
a triál váz feliratozása nagyon fincsi!