Jó pofa dolog test nyerget árulkni egyébként...sajnos a wtb hazai forgalmazása megszűnt, pedig nagyon jó kis nyergek és ki lehetett próbálni őket...ritka az ilyen itthon...sajnos...viszont az, hogy egy test nyergen nyerészkednek az gáz...ezeket le kellene adni szerintem...hacsak nem pár ezer forintos áron oda adni annak aki nem tudja teljes áron megvenni...az én Devo-mat 18-ért vettem listaáron...29 kicsit túlzás....talán ha titán pálcás, de képen crmo és a tesz nyereg is az volt amivel mentem...
Nekem azt mondták, "interregnum" van a hazai WTB forgalmazásban (nem azt, hogy megszűnik, amit sajnálok), úgyhogy egy darabig nem lesz tesztprogram. (Mert először azt kérdeztem, hogy megy-e még a tesztprogram, innen jutottunk oda, hogy megvehető a tesztnyereg. Visszaadni kinek, minek adnák vissza?)
Nem rossz egyébként a Vitál sem - van mindenük, és segítenek - de néha vannak furcsa dolgaik. Például fékbetét akciósan, aztán a pénztárnál kiderül, hogy a ráírt ár egy párra vonatkozik, a csomagolásban meg két pár van... Jól van, ....ák meg, végül is így sem volt sokkal drágább, mintha a neten rendelem... De beszéljünk inkább Magellánokról.
Nyekereg a láncom, mint egy részeg kórus, nem segíthet rajta, csak a tribológus!