Úgyis leült a fórum, rakok fel pár képet.
Megjött a matricám a stucnira, így ez is elkészült.
Kisherceg figyelmébe ajánlom, hogy az első képet "mélyre" guggolva készítettem.
Úgyis leült a fórum, rakok fel pár képet.
Megjött a matricám a stucnira, így ez is elkészült.
Kisherceg figyelmébe ajánlom, hogy az első képet "mélyre" guggolva készítettem.
Mennyit lehet kérni váz_villa_kormánycsapágy_nyeregcső_nyeregcsőbilincs szettért? 20eFt? LX gold agyak, alexrims felnik, 15eFt?
Ha szép állapotban van a váz+a többi, simán mehet 25eFt-ért.
Miért válsz meg a 20-astól ?
mert vettem a konát, ami (egyelőre úgy tűnik) nagyon bejött és bár nem váltja ki teljesen a cruxot, de három bringa sok (egyszerűen nehezen tudom indokolni és ezért zavar).
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Kisherceg szerintem arra gondol, hogy ha nem fentről fényképezed, hanem oldalról, akkor jobban látszana, miként módosít a látványon az új stucni...
Miért válsz meg a 20-astól ?
Jó lenne , ha megtehetném, hogy 3 Crux lenne a flottában, de az már nagy-nagy túlzás lenne.
őő, ezt nem teljesen értem. a fotónál arra gondoltam, jobban látszana a bringa. a cruxomnál meg arra, hogy itt kérdezem elsőként, hogy valaki vinné-e, mert hát mégiscsak elsőbbséget élveztek.
A sajátomra gondoltam, hogy melyik része nem látszik rendesen a képen, ami téged érdekelne.
Hát melyik része érdekelne közelebbről?
őő, ezt nem teljesen értem. a fotónál arra gondoltam, jobban látszana a bringa. a cruxomnál meg arra, hogy itt kérdezem elsőként, hogy valaki vinné-e, mert hát mégiscsak elsőbbséget élveztek.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
szép, de legközelebb guggolj le és kicsit távolabbról.
valakit érdekelne a 20-as cruxom?
Hát melyik része érdekelne közelebbről?
Lecsréltem a KORE stucnit egy 1998-as Ritchey Comp-ra.
Megkapja a gyárival megegyező Ritchey feliratokat (matricákat), oszt úgy néz ki készen van.
Azon szerencsések közé tartozom akik élőben is megcsodálhatták, ezt a nagyon pöpec kis gépet, de a 3-dik kép a legjobb. Így még én sem láttam, ez már vízibicikli.
Köszönöm
Sajnos nem rajtam múlik, így elég lassan de jön a 20"- os "átépítése" is...
laczie módosította - 2017. június 13. - 22:05
Íme a "kicsike" :
Azon szerencsések közé tartozom akik élőben is megcsodálhatták, ezt a nagyon pöpec kis gépet, de a 3-dik kép a legjobb. Így még én sem láttam, ez már vízibicikli.
Van szerencsém ilyet birtokolni az egyiken. Persze nem ilyen állapotban van, de még mindig szépen működik...
Ismerd be, hogy csak fényképezéshez használod a bringát, a többi időt egy hermetikusan zárt tárolóban tölti.
A fenébe! Lebuktam.