Nálam most nem ilyen rózsás a helyzet, de alakulóban van az update...
Ismerd be, hogy csak fényképezéshez használod a bringát, a többi időt egy hermetikusan zárt tárolóban tölti.
A fenébe! Lebuktam.
Ó igen, az örök dilemma, ha több bicajod van: melyikkel menj? Látom, ügyesen megoldottad, bérpilóta alkalmazásával.
Igen-igen! Ez mindig nagy probléma, de most az egyszer sikerült párban tekerni velük.
Érdekes volt alattam, és mellettem is Crux-ot látni.
Kb. az utolsó kép róluk ilyen állapotban.
A kicsi már darabokban... lassacskán elkészül az update.
Természetesen lesznek képek
5 perccel a felkerülés után pont észrevettem a hirdetést.
Én is gondoltam rá , hogy felrakjam nektek, de végül elmaradt.
Bevallom elgondolkodtam a vásárláson...
Nem ilyen kicsi lenne, már nem is lenne fenn.
Meg szegény elég meggyötörtnek tűnik még a rossz minőségű képeken is.
Köszönöm az infót. Azért próbálkozom még egy kicsit, hátha sikerül valami hozzá igen hasonlót összehozni. Azt sejtem, hogy nem lesz ugyanaz, hisz közel 20 éves és a gyári is elütne tőle valamennyire. Látni fogjátok a végeredményt!
Lehet króm...esküdni nem mernék...valami galván bevonat az biztos. Voszont neked ez mindegyha jól olvasom. Van egy teljesen nyers villád most. Azt pont olyanra senki nem fogja vissza krómozni neked. Nem is nagyon vállalják és el fog ütni, polürozni is kell előtte, hogy szép legyen. Festeni kell, de nagyon nehéz, lehetetlen eltalálni az lyen színre, mehint el fog ütni. Szerintem maradt a fekete vagy a magellán sárga szín...
ha nem tévedek, krómozva van, de Verti majd megerősít (vagy kijavít
).
Krómozásra nem gondoltam volna... Matt króm lenne a lakk alatt?
Érdekes. Verti, vagy valaki megerősíti ezt az infót?
Hello!
Tudja valaki( vagy van kapcsolata hozza), hogy a 98-as Crux milyen feluletkezelest kapott a lakkozas elott? Szereztem egy villat lekaptam a festeket rola es szeretnem a vazzal megegyezo szinre hozni. Kapott valami polirt, alapozot vagy festest?
Netan meressem be a mostani szint es kevertessem ki festekkent?
Koszonettel
ha nem tévedek, krómozva van, de Verti majd megerősít (vagy kijavít ).
Kisherceg módosította - 2017. április 06. - 13:39
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Köszönöm a gyors infókat.
Bilincs marad. Markolat úton van. Pedál még keresendő...
Nincs mit.
A bilincsből láttam fekete változatot is, legalább is a 99-es katalógus képen ilyen van.
Aztán ez is olyan dolog lehetett, hogy éppen milyen színű volt a "salgopolcon" olyan került a bringára, össze szereléskor.
"Én az alsó Originalra tippelnék inkább" - én is, ha azt nézem, hogy a poszteren nincs kormányvégdugó.
Köszönöm a gyors infókat.
Bilincs marad. Markolat úton van. Pedál még keresendő...
"Én az alsó Originalra tippelnék inkább" - én is, ha azt nézem, hogy a poszteren nincs kormányvégdugó.
"Nekem is ilyen forma van , csak polírozott. Jó lesz az , főleg ha nem válsz meg tőle..." - ilyen ereklyéktől nem szoktam megválni.
A poszter alapján, mintha szivacsos volna. Vagyis Ritchey TrueGrip WCS.
Pedálról nincs infóm.
Azt tudom, hogy a 99-es Cruxon, alu pedál volt (fekete keret, polír alu test), de nem Shimano DX.
Én az alsó Originalra tippelnék inkább