Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Full telos vaz nem csak DH-ra

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
302 hozzászólás a témában

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Az biztos, hogy acsmány. Ez persze szubjektív. Én semmiképp sem adnék ki rá pénzt.

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
Sziasztok!

Érdekelne, hogy mi a véleményetek a Magellan Scutumról? Alig látni belõle. Sz@r, vagy drága, vagy miért?

kislust

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
szívesen

CURTISPAPI

CURTISPAPI

vendég

• fórumtag
  • 197 hozzászólás
Kösz LCS! Kezdek kimûvelõdni rugóstagok terén. ;D ;D ;D

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
A túlfolyótartályt szokták nitrogénnel felfújni, hogy nyomás alatt tartsák a rendszert.
Az olaj hirtelen összenyomódásnál vagy melegedéskor oda tágul és azért kell nyomás alatt tartani, hogy a visszacsillapítást állító rudacska visszanyomódjon, ha a csillapítást visszafelé gyorsabbra állítod, mivel nincs benne rugó ami visszahúzná.
Az hogy miért nitrogén azt nem tudom, de arra gondolok, hogy a tágulási/összenyomódási képessége más lehet mint a levegõnek.
Én mindenesetre csak levegõvel tudtam természetesen felfújni, de nincs érezhetõ különbség.

CURTISPAPI

CURTISPAPI

vendég

• fórumtag
  • 197 hozzászólás
Még sose volt össztelósom ezért elég hülye vagyok a kérdésben, de a rugóstagoknál mit jelent az, hogy nitrogénnel van töltve? Az mér kell? Mi van, ha elereszti? Vagy nem tudja?

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
CURTISPAPI:  lor-nak igaza van, attól az egytõl ne parázz, hogy nem kapsz semmit, mert a szimmeringek mindben szabványosak, 13Ft-ért kapsz bármelyik csapágyboltban.
Én már 3 szor cseréltem a Shockworks-ömben.

Nem beszélve arról, hogy és akkor mi van ha itthon veszed?
Megoldás: ugyanúgy nem kapsz semmit hozzá, sõt a garanciát sem tudod érvényesíteni, egyszerûen itt nincs semmi, csak lószar.

Úgyhogy fel a fejjel, aztán irány Bécs, vagy D-fox-nak szólj és szerelj Te, jobb is ha nem bízod senkire.

BNorbert

BNorbert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.004 hozzászólás
én foxot nem ajánlok, rengeteget láttam már "betegen", szerintem SW-ot vegyél!!! ;)

o gyûrû pedig mindegyikhez van "elméletileg"

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
szertem vegyel foxot vagy shockot. egyebkent a ragokban O gyuru van ezek altalaban szabvanyosak vagy van hozza nagyon kozeli. inkabb azzal van gond ha vmi angolszasz eredetu mert ott collban nyomulnak a csavok.

CURTISPAPI

CURTISPAPI

vendég

• fórumtag
  • 197 hozzászólás
Ha kintrõl hozatok rugóstagot, akkor ahoz még egy kurva szimeringet se kapok itthon. Nem mintha az itthon vásárolt cuccokhoz lenne alkatrész. Még egy kurva fékbetétet se lehet kapni.
Itthon egyébként szinte csak shock works rugóstagot láttam boltokban. Meg mindenféle levegõs lószart.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
A forgópontok agyonvariálhatók, így állíthatod a segge magasságát, ezért 185-210-ig kb mind jó bele.
Hogy milyet vegyél? Sajna ebben a kib.......tt országban szó sincs válogatásról, örülj ha kapsz, de ha tudsz kintrõl hozatni akkor hozass egy 200-as Fox-ot aztán az szupi lesz.

CURTISPAPI

CURTISPAPI

vendég

• fórumtag
  • 197 hozzászólás
Szerintetek, ha egy 130-at mozgó szimlavállas villát tennék a vegába, akkor mekkora rugóstag kéne hozzá, hogy normálisan álljon a gép? És egyáltalán milyen? Valami komoly rugóstag kéne bele.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
ok Vole legyünk ponsotak ;D

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Nos a Vega az X-factorban csak 181, hogy ponsotak legyunk.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
súlya 5 körül kicsit lefelé

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 hozzászólás
Az ara az X-Factorban 200ezer ShockWorks kulsotartalyos rugostaggal.
Sulyat nem tom.

SzuMe

CURTISPAPI

CURTISPAPI

vendég

• fórumtag
  • 197 hozzászólás
Hozzávetõleg hány kiló a vega? És mennyibe kerül rugóstag nélkül?

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 hozzászólás
Az X-Factorban log egy uj.

SzuMe

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.754 hozzászólás
Szerintem, ha elmész a Blue Cetbe 2 nap múlvára legfeljebb hoz neked a Gyapi.

CURTISPAPI

CURTISPAPI

vendég

• fórumtag
  • 197 hozzászólás
Magellan vega vázat melyik boltban árulnak? Nem használtat.