Az biztos, hogy acsmány. Ez persze szubjektív. Én semmiképp sem adnék ki rá pénzt.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Full telos vaz nem csak DH-ra
Indította
szume
, 2002. október 08. 18:48
Írta 2002. október 24. - 09:41
Írta 2002. október 24. - 09:39
Sziasztok!
Érdekelne, hogy mi a véleményetek a Magellan Scutumról? Alig látni belõle. Sz@r, vagy drága, vagy miért?
kislust
Érdekelne, hogy mi a véleményetek a Magellan Scutumról? Alig látni belõle. Sz@r, vagy drága, vagy miért?
kislust
Írta 2002. október 24. - 00:04
Írta 2002. október 23. - 23:58
Írta 2002. október 23. - 23:55
A túlfolyótartályt szokták nitrogénnel felfújni, hogy nyomás alatt tartsák a rendszert.
Az olaj hirtelen összenyomódásnál vagy melegedéskor oda tágul és azért kell nyomás alatt tartani, hogy a visszacsillapítást állító rudacska visszanyomódjon, ha a csillapítást visszafelé gyorsabbra állítod, mivel nincs benne rugó ami visszahúzná.
Az hogy miért nitrogén azt nem tudom, de arra gondolok, hogy a tágulási/összenyomódási képessége más lehet mint a levegõnek.
Én mindenesetre csak levegõvel tudtam természetesen felfújni, de nincs érezhetõ különbség.
Az olaj hirtelen összenyomódásnál vagy melegedéskor oda tágul és azért kell nyomás alatt tartani, hogy a visszacsillapítást állító rudacska visszanyomódjon, ha a csillapítást visszafelé gyorsabbra állítod, mivel nincs benne rugó ami visszahúzná.
Az hogy miért nitrogén azt nem tudom, de arra gondolok, hogy a tágulási/összenyomódási képessége más lehet mint a levegõnek.
Én mindenesetre csak levegõvel tudtam természetesen felfújni, de nincs érezhetõ különbség.
Írta 2002. október 23. - 23:45
Még sose volt össztelósom ezért elég hülye vagyok a kérdésben, de a rugóstagoknál mit jelent az, hogy nitrogénnel van töltve? Az mér kell? Mi van, ha elereszti? Vagy nem tudja?
Írta 2002. október 23. - 23:45
CURTISPAPI: lor-nak igaza van, attól az egytõl ne parázz, hogy nem kapsz semmit, mert a szimmeringek mindben szabványosak, 13Ft-ért kapsz bármelyik csapágyboltban.
Én már 3 szor cseréltem a Shockworks-ömben.
Nem beszélve arról, hogy és akkor mi van ha itthon veszed?
Megoldás: ugyanúgy nem kapsz semmit hozzá, sõt a garanciát sem tudod érvényesíteni, egyszerûen itt nincs semmi, csak lószar.
Úgyhogy fel a fejjel, aztán irány Bécs, vagy D-fox-nak szólj és szerelj Te, jobb is ha nem bízod senkire.
Én már 3 szor cseréltem a Shockworks-ömben.
Nem beszélve arról, hogy és akkor mi van ha itthon veszed?
Megoldás: ugyanúgy nem kapsz semmit hozzá, sõt a garanciát sem tudod érvényesíteni, egyszerûen itt nincs semmi, csak lószar.
Úgyhogy fel a fejjel, aztán irány Bécs, vagy D-fox-nak szólj és szerelj Te, jobb is ha nem bízod senkire.
Írta 2002. október 23. - 23:40
én foxot nem ajánlok, rengeteget láttam már "betegen", szerintem SW-ot vegyél!!! 
o gyûrû pedig mindegyikhez van "elméletileg"
o gyûrû pedig mindegyikhez van "elméletileg"
Írta 2002. október 23. - 23:38
szertem vegyel foxot vagy shockot. egyebkent a ragokban O gyuru van ezek altalaban szabvanyosak vagy van hozza nagyon kozeli. inkabb azzal van gond ha vmi angolszasz eredetu mert ott collban nyomulnak a csavok.
Írta 2002. október 23. - 23:33
Ha kintrõl hozatok rugóstagot, akkor ahoz még egy kurva szimeringet se kapok itthon. Nem mintha az itthon vásárolt cuccokhoz lenne alkatrész. Még egy kurva fékbetétet se lehet kapni.
Itthon egyébként szinte csak shock works rugóstagot láttam boltokban. Meg mindenféle levegõs lószart.
Itthon egyébként szinte csak shock works rugóstagot láttam boltokban. Meg mindenféle levegõs lószart.
Írta 2002. október 23. - 23:21
A forgópontok agyonvariálhatók, így állíthatod a segge magasságát, ezért 185-210-ig kb mind jó bele.
Hogy milyet vegyél? Sajna ebben a kib.......tt országban szó sincs válogatásról, örülj ha kapsz, de ha tudsz kintrõl hozatni akkor hozass egy 200-as Fox-ot aztán az szupi lesz.
Hogy milyet vegyél? Sajna ebben a kib.......tt országban szó sincs válogatásról, örülj ha kapsz, de ha tudsz kintrõl hozatni akkor hozass egy 200-as Fox-ot aztán az szupi lesz.
Írta 2002. október 23. - 23:07
Szerintetek, ha egy 130-at mozgó szimlavállas villát tennék a vegába, akkor mekkora rugóstag kéne hozzá, hogy normálisan álljon a gép? És egyáltalán milyen? Valami komoly rugóstag kéne bele.
Írta 2002. október 23. - 22:31
Írta 2002. október 23. - 11:55
Írta 2002. október 22. - 22:34
Írta 2002. október 22. - 16:03
Az ara az X-Factorban 200ezer ShockWorks kulsotartalyos rugostaggal.
Sulyat nem tom.
SzuMe
Sulyat nem tom.
SzuMe
Írta 2002. október 22. - 15:57
Írta 2002. október 22. - 15:33
Írta 2002. október 22. - 15:29
Szerintem, ha elmész a Blue Cetbe 2 nap múlvára legfeljebb hoz neked a Gyapi.
Írta 2002. október 22. - 15:28

Belépés
Felhasználó létrehozása
Lezárt topik
Ugrás az oldal tetejére