es a 12 rugos Specialized team mez, az megeri az arat?
amióta VV kiosztotta nekem a figyelmeztetést, megfogadtam, hogy nem írok ide, csak olvasok...de most már kikívánkozik belõlem egy mondat: ez annyira tipikus magyar hozzáállás, amit te itt csinálsz.
van valamim, ami szerintem jó, és ezt megmutatom másoknak - ha valakinek nem tetszik, akkor hozok olyan példát, ami meg nekem nem tetszik. ha sok embernek nem tetszik, akkor a többiek mind hülyék, csak én vagyok a sértõdött kisgyerek, aki nem gondolkozik el azon, hogy hátha a másiknak is igaza lehet néha, hanem inkább védi gyengébb és gyengébb érvekkel a saját igaznak vélt álláspontját. most fog majd az jönni, hogy "akkor ha az én biciklim szerintetek nemjó, akkor dögöljön meg a szomszéd tehene is."
a 12 rugos speci team mez részben megéri az árát, részben pedig a nevet fizeted meg - de bringás cucc egy bringagyártótól...
nem akartalak megsérteni semelyik hszemben sem, csak arra kérlek, hogy lásd be, hogy ezen a fórumon ez a mondat egyféle szlogen: "autót az autókereskedõtõl, kenyeret a péktõl, biciklit a bringaboltból"...ahogy az is egy alaptörvény, hogy ha belinklesz/beraksz valamit, akkor arról bizony véleményt mondunk, ami nem minden esetben pozítiv, fõleg, hogy ha olyan stílusban adod elõ, hogy "ennyi meg ennyi pénzbe került, és ezért überalles .."...(addig örülj, amig nincs itt lor

nem akarta senki sem fikázni a bringád, pusztán arra a belátásra akartunk bírni, hogy ha tényleg komolyan akarod venni a bringázást, akkor annyi pénzért egy komolyabb masinát is vehettél volna. de igazából az a fontos, hogy neked megfelel a bicikli...

szóval nem kell itt a sértõdött értetlenkedõt játszani, és fikázni a többi cuccot. na peace.

sysspo: ha tisztában van vele, hogy túlárazott, akkor miért védi mégis annyira és miért jön itt a speci mezes dologgal meg a nicolai gearboxxal? azoknál is tisztában lehetne vele...
szerintem hagyjuk ezt a témát...