Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Duna Maraton v4
Started by
lensver
, 2003. June 15. 17:21
Posted 2003. July 03. - 19:27

Posted 2003. July 03. - 19:10

ambro23::
legyen 3000 az a 4000ezer s engem erdekel.
annnnnnyiert is sok dehát mitvan mit tenni... :-\
30/4108066
legyen 3000 az a 4000ezer s engem erdekel.
annnnnnyiert is sok dehát mitvan mit tenni... :-\
30/4108066
Posted 2003. July 03. - 18:47

KÉRDÉS!!!!!!!!
hanem nevezek és raytszám nélkül nyomom a többiekkel(haverok akiknek van rajtszámuk) a versenyt.a kkor elhaytanak a rendezõk az ellenörzõ pontoknál???azt nem mondhatom hogy ugyanmá! én csak turázok,és hogy épp most azé mert most erek rá....vagy az utvonalat ilyenkor Hivatalosan is csak a versenyzõk használhatyák?( :-\sayna igen..ahhh >
ugyanis mondyuk nevezésröl lekéstem,meg amuygis ennyiert???? ha foto kell akkor mayd csinálok magamnak.
Szoval szerintetek ?????
hanem nevezek és raytszám nélkül nyomom a többiekkel(haverok akiknek van rajtszámuk) a versenyt.a kkor elhaytanak a rendezõk az ellenörzõ pontoknál???azt nem mondhatom hogy ugyanmá! én csak turázok,és hogy épp most azé mert most erek rá....vagy az utvonalat ilyenkor Hivatalosan is csak a versenyzõk használhatyák?( :-\sayna igen..ahhh >

ugyanis mondyuk nevezésröl lekéstem,meg amuygis ennyiert???? ha foto kell akkor mayd csinálok magamnak.
Szoval szerintetek ?????
Posted 2003. July 03. - 16:09

Posted 2003. July 03. - 15:54

Azthiszem lehet térdre borulni....imádkozzunk testvéreim...
Ilyen egy idõt... >
>
>
>
Eddig nagyon tavalyi a Feeling...
Ilyen egy idõt... >

Eddig nagyon tavalyi a Feeling...
Posted 2003. July 03. - 14:26

A regisztrációról írhatna nekem valaki valamit! Mit jelent ez? Ha már meg van a rajtszámom, akkor is kell regisztrálni? Vagy csak szépen odamegyek és beállok?
Posted 2003. July 03. - 12:32

béláim, látom megy a harc.
Ajánlatom a következõ családias hangulat ragyogó napsütés, fergeteges hangulat, július 07-ig 2.500,-/induló a II.TISZA MARATONON ;D
Nos??
more info www.tiszamaraton.hu oldalon
sziasztok,
2bak
Ajánlatom a következõ családias hangulat ragyogó napsütés, fergeteges hangulat, július 07-ig 2.500,-/induló a II.TISZA MARATONON ;D
Nos??
more info www.tiszamaraton.hu oldalon
sziasztok,
2bak
Posted 2003. July 03. - 09:52

Posted 2003. July 03. - 08:45

Posted 2003. July 02. - 23:05

Ezek szerint több nevezést is elfogadtak, vagy mi?
ez eddig 1102 db rajtszam...
meg mindig van egy hobbi felnott ferfi rajtszamom 4e penzert... valaki?
Posted 2003. July 02. - 12:55

Posted 2003. July 02. - 10:17

Nem is reméltem, hogy van lehetõség a részvételemre. Már szervezkedtem egy lánnyal, õ is jönne velem lelkes szurkolónak, de így elbizonytalanodtam. :
dhgyurma, ambro23: légyszi küldjétek el priviben, ::)vagy mail-ben, vagy SMS-ben (vagy akárhogy, ha lehetséges még más mód is
) a telefonszámotokat, érdeklõdni, hogy van-e még rajtszámotok.
tiBike: a célnál akkor - ha megmaradt az út alatt a belsõ
- szívesen átveszem (talán megint szüksége lesz rá valakinek) a számom 30/397-0836.
:-* Era

dhgyurma, ambro23: légyszi küldjétek el priviben, ::)vagy mail-ben, vagy SMS-ben (vagy akárhogy, ha lehetséges még más mód is

tiBike: a célnál akkor - ha megmaradt az út alatt a belsõ

:-* Era
Posted 2003. July 02. - 10:10

Na pontosítok
. Annyira nem béna Harang
. Csak egy kicsit. >
Én eddig ugyanis a www.sportaktiv.hu oldalon néztem a nevezéseket, mert ezt a címet is megadták. Itt viszont egy rövid lista van. Van egy másik cím is: http://www.mountainb...dunam/index.htm. Na megnéztem ezt is csak a kiváncsiság kedvéért, meg azért mert maximalista vagyok
és hát lõn világosság ;D ;D ;D ;D, itt van a teljes nevezési lista!!!
Na szóval itt keressétek:
[glow=red,2,300]http://www.mountainb...dunam/index.htm[/glow]
Az én rajtszámom: [glow=red,2,300]1441[/glow], melyet az [glow=red,2,300]Author Opusra [/glow] teszek fel, és úgy fogok feszíteni a 65 km-es mezõnyben. 8) 8)
A biciklid legyen veled!

Na szóval itt keressétek:
[glow=red,2,300]http://www.mountainb...dunam/index.htm[/glow]
Az én rajtszámom: [glow=red,2,300]1441[/glow], melyet az [glow=red,2,300]Author Opusra [/glow] teszek fel, és úgy fogok feszíteni a 65 km-es mezõnyben. 8) 8)
A biciklid legyen veled!
Posted 2003. July 02. - 09:38

ultio:
szerintem ne aggodj, elfogadtak.
Ha pedig megsem, akkor sajnos nekem se... (az utolso elonevezos napon adtam fel a jelentkezest)
Ez esetben egyutt megyunk eltorni Harang allkapcsat
Egyebkent Harangnak en is irtam mar mailt, a dolog teljesen remenytelen, ugyse valaszol ra
szerintem ne aggodj, elfogadtak.
Ha pedig megsem, akkor sajnos nekem se... (az utolso elonevezos napon adtam fel a jelentkezest)
Ez esetben egyutt megyunk eltorni Harang allkapcsat

Egyebkent Harangnak en is irtam mar mailt, a dolog teljesen remenytelen, ugyse valaszol ra

Posted 2003. July 02. - 08:27

Ajánlgatjátok a nevezéseket itt agyba-fõbe. Csak éppen honnan tudjam, hogy elfogadták a nevezésemet? A honlapon nem vagyok ott, visszajelzést meg nem kaptam! A franc essen ebbe a Harangvölgyibe! Hiába van magyarországon internet, ha basznak használni az emberek. Ezért tartunk ott, ahol tartunk!
Szóval ha nem fogadták el, akkor nekem kéne 3 nevezés, ha meg elfogadták, akkor nem kell. na ez van.
És 3500 Ft volt a nevezés!!!! A nagy semmiért!
Szóval ha nem fogadták el, akkor nekem kéne 3 nevezés, ha meg elfogadták, akkor nem kell. na ez van.
És 3500 Ft volt a nevezés!!!! A nagy semmiért!
Posted 2003. July 02. - 01:17

Posted 2003. July 01. - 23:47

www.elvira.hu ;D
egyebkent a nyugatiba erkezik valahogy 11 utan. van kerekparvagon is. ha be van zarva a jegypenztar (nem lesz bezarva szerintem), a kalauznal is lehet venni jegyet.
(meg mindig van egy feleslegesse valt nevezesem! nem kell senkinek?)
egyebkent a nyugatiba erkezik valahogy 11 utan. van kerekparvagon is. ha be van zarva a jegypenztar (nem lesz bezarva szerintem), a kalauznal is lehet venni jegyet.
(meg mindig van egy feleslegesse valt nevezesem! nem kell senkinek?)
Posted 2003. July 01. - 22:48

Ez a kompos hazajutás hogy is zajlana pontosan? Nagymaroson megáll a vonat, és az BP-n hova és mikorra ér be? Illetve olyan késõn lehet még rá jegyet kapni, vagy elõre kéne megvenni?
Elõre is THX
Elõre is THX
Posted 2003. July 01. - 11:54

elinteztem, 21:30-kor lesz komp visegradrol nagymarosra. pontosabban azt mondta a fo-kompos, hogy egy oraval elotte oda kell telefonalni, es akkor lesz siman. szoval majd odatelefonalok es akkor lesz...
a korabbi uzenetemben emlitek miatt van 1db nevezesem feleslegesen. ha valakit erdekel, szoljon.
a korabbi uzenetemben emlitek miatt van 1db nevezesem feleslegesen. ha valakit erdekel, szoljon.
Posted 2003. July 01. - 11:37

Minden évben van egy-két rajtszámüzér, tehát érdemes feljönni a várba, hátha... Igaz 1 s alatt elkelnek ezek a rajtszámok.
Ha nem sikerül szerezni, akkor meg aszfalton áttekersz a célba és látod a befutót.
Ha nem sikerül szerezni, akkor meg aszfalton áttekersz a célba és látod a befutót.