Jelentkezz be Regisztrálj
Kerékpárszállítás autóval - tetõn, hátul vagy bent?
Írta 2012. június 28. - 20:13
Erre gondolok.
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
Írta 2012. június 14. - 14:13
Noname 26" -28" alu állítható tárcsafékes (Kiegészítõk | Csomagtartó | Hátra) | Kerékpár Webshop
Üdv!
Sajnos nem találtam a kérdésemhez megfelelõ topicot, igy ide irok!
Vettem egy Cube AIM Disc 26" cangát és szeretnék rá egy hátsó csomagtartót! A kialakitás megvan a kerón, de nem kapok rá megfelelõt. Az alsó részen, a féknél túl széles a csomagtartókhoz képest. 10-12 napra vinnék cuccot ugyhogy a nyeregre erõsithetõ kilõve. Valaki tudna ajánlani csomagtartót? Elõre is köszönöm
Írta 2012. június 14. - 14:00
Szerintem keresd fel az evobike-osokat, náluk rengeteg túrához kapcsolódó kiegészítõ kapható!
Üdv!
Vettem egy Cube AIM Disc 26" cangát és szeretnék rá egy hátsó csomagtartót! A kialakitás megvan a kerón, de nem kapok rá megfelelõt. Az alsó részen, a féknél túl széles a csomagtartókhoz képest. 10-12 napra vinnék cuccot ugyhogy a nyeregre erõsithetõ kilõve. Valaki tudna ajánlani csomagtartót? Elõre is köszönöm
Írta 2012. június 14. - 13:21
Írta 2012. június 14. - 09:24
A világítótest narancs-piros burkolata külön is rendelhetõ, hétköznap kb. 3 óra alatt beszerezhetõ. Keress meg privátban vagy az aláírásomra kattintva az elérhetõségeim valamelyikén ha érdekel!
Sziasztok!
Thule Rideon 9503-as vonóhorgos szállítóm jobb oldalán a világítást takaró színes mûanyag cuccos letörött. (azt most hagyjuk hogy... ) Kapható ez külön, vagy van esetleg valakinek elfekvõben? Ránézésre ugyanaz a rendszámtartó, mint a Hangonhoz külön kapható Thule Lightboard.
Köszi
Írta 2012. június 14. - 08:42
Thule Rideon 9503-as vonóhorgos szállítóm jobb oldalán a világítást takaró színes mûanyag cuccos letörött. (azt most hagyjuk hogy... ) Kapható ez külön, vagy van esetleg valakinek elfekvõben? Ránézésre ugyanaz a rendszámtartó, mint a Hangonhoz külön kapható Thule Lightboard.
Köszi
Írta 2012. június 12. - 15:07
Hali,
kellemetlen ,mikor a darázs beleszárad a fékkarba, a lepke meg beleköt a váltókarba
farmernadrág szárait levágtam, egyik végét összevarrtam zsáknak,
két oldalról ráhúzom a kormányra+ nylon zacsi
rögzítés ragszalaggal. esõ ,por ,rovarok ellen véd
fõleg hosszú távú külföldi utak elõtt használom
ez jó ötlet, köszi!
Írta 2012. június 12. - 15:00
Most volt nálam egy Astra GTC, és ki kell javítsam az elõzõ hozzászólásom! Én az OPC-vel kevertem, azon található gyárilag spoiler! Tehát az Astra GTC-re szerelhetõ a hátsó ajtóra bringatartó, mivel azon gyárilag nincs mûanyag spoiler. A THULE ClipOn 9103 kerékpártartót ajánlanám, amelyet a Thule 9115 adapterrel kiegészítve tökéletesen tudsz rögzíteni a hátsó ajtóra, és max. 3 bicó szállítására lesz alkalmas. Felszerelhetõ még rá a Thule ClipOn High 9105 bringatartó is (szintén 9115 adapterrel kiegészítve), ami fixebben és magasabban szállítja a bicajokat.
sziasztok,
van nekem egy 2005-ös astra h gtc 3ajtós járgányom+ 2 bicó az egyik nõi.... van mód a hátsó ajtóra felpakolni a 2 cangát, vagy csak a tetõ játszik?
köszi a segítséget !!
Írta 2012. június 12. - 11:55
kellemetlen ,mikor a darázs beleszárad a fékkarba, a lepke meg beleköt a váltókarba
farmernadrág szárait levágtam, egyik végét összevarrtam zsáknak,
két oldalról ráhúzom a kormányra+ nylon zacsi
rögzítés ragszalaggal. esõ ,por ,rovarok ellen véd
fõleg hosszú távú külföldi utak elõtt használom
Írta 2012. június 11. - 11:10
Alapvetõen a 2005-ös, 3 ajtós Astra-nál nem lenne gond a hátsó ajtóra bringatartót szerelni, viszont ha jól emlékszem a GTC kivitelen van egy mûanyag spoiler az ajtó felsõ részén!? Amennyiben valóban van mûanyag spoiler, abban az esetben ne szerelj rá kerékpártartót mivel az megakadályozza a bringák biztonságos rögzítését és az autó is sérülhet! Így a tetõcsomagtartó + tetõre szerelhetõ bringatartó, vagy a vonóhorog + vonóhorogra szerelhetõ bringatartó lehet számodra a megoldás.
sziasztok,
van nekem egy 2005-ös astra h gtc 3ajtós járgányom+ 2 bicó az egyik nõi.... van mód a hátsó ajtóra felpakolni a 2 cangát, vagy csak a tetõ játszik?
köszi a segítséget !!
Írta 2012. június 08. - 10:18
köszi a segítséget !!
Írta 2012. június 07. - 07:48
Ridley Noah Fast
Írta 2012. június 06. - 23:03
sziasztok, van valakinek vmi ötlete, hogy mivel lehetne beburkolni a tetõn szállított bringa elejét, hogy ne legyen tele rovarral a kerékpár eleje? kormány, markolat, fékek, minden tiszta mocsok lett
rakd fel fordítva
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Írta 2012. június 06. - 22:40
Ridley Noah Fast
Írta 2012. június 06. - 22:21
Írta 2012. június 06. - 22:08
..ezért kellett kitalálnom valamit, mert ha rászáradt a sok proteintrutyi akkor azt csak nagyon nehezen lehetett leszedni. Igazából nem a könnyen hozzáférhetõ részekkel van a gond, sajnos minden apró nyílásba is beeszi a fene õket. :-) Ahonnan már elég körülményes eltávolítani. Egyébként meg létezik ilyen is:
Bringaland - Bringaland.hu
hu bazz, ez egy igazi fékezõernyõ ez mennyivel növelheti az üzemanyagfogyasztást?
Írta 2012. június 06. - 21:28
Bringaland - Bringaland.hu
Ridley Noah Fast
Írta 2012. június 06. - 20:55
Én elég bugyuta módon folpack-al szoktam betekerni. :-)
ez jónak tûnik.
stp1, ha rászárad, márpedig dögmelegben rászárad, akkor már nagyon nehéz vizesruhával leszedni, fõleg a neoprén markolatról.
Írta 2012. június 06. - 19:11
Írta 2012. június 06. - 19:04
Menj bele az összes sáros tócsába és eltûnnek.sziasztok, van valakinek vmi ötlete, hogy mivel lehetne beburkolni a tetõn szállított bringa elejét, hogy ne legyen tele rovarral a kerékpár eleje? kormány, markolat, fékek, minden tiszta mocsok lett