Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kerékpárszállítás autóval - tetõn, hátul vagy bent?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
829 hozzászólás a témában

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1.373 hozzászólás
  • LocationVeresegyház
Legújabb Ford Focus sedan-ra van már Thule tetõcsomagtartó? Ha igen, akkor mi a pontos típusa? Köszi!
Erre gondolok.

"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager

dirobi

dirobi

vendég

• fórumtag
  • 139 hozzászólás
Esetleg egy ilyesmi ?

Noname 26" -28" alu állítható tárcsafékes (Kiegészítõk | Csomagtartó | Hátra) | Kerékpár Webshop

Üdv!

Sajnos nem találtam a kérdésemhez megfelelõ topicot, igy ide irok!
Vettem egy Cube AIM Disc 26" cangát és szeretnék rá egy hátsó csomagtartót! A kialakitás megvan a kerón, de nem kapok rá megfelelõt. Az alsó részen, a féknél túl széles a csomagtartókhoz képest. 10-12 napra vinnék cuccot ugyhogy a nyeregre erõsithetõ kilõve. Valaki tudna ajánlani csomagtartót? Elõre is köszönöm

thulebolt

thulebolt

vendég

• fórumtag
  • 45 hozzászólás
Hello!

Szerintem keresd fel az evobike-osokat, náluk rengeteg túrához kapcsolódó kiegészítõ kapható!

Üdv!

Vettem egy Cube AIM Disc 26" cangát és szeretnék rá egy hátsó csomagtartót! A kialakitás megvan a kerón, de nem kapok rá megfelelõt. Az alsó részen, a féknél túl széles a csomagtartókhoz képest. 10-12 napra vinnék cuccot ugyhogy a nyeregre erõsithetõ kilõve. Valaki tudna ajánlani csomagtartót? Elõre is köszönöm

THULE Partner - Budaörs

bicajos zerge

bicajos zerge

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Üdv!

thulebolt

thulebolt

vendég

• fórumtag
  • 45 hozzászólás
Hello!

A világítótest narancs-piros burkolata külön is rendelhetõ, hétköznap kb. 3 óra alatt beszerezhetõ. Keress meg privátban vagy az aláírásomra kattintva az elérhetõségeim valamelyikén ha érdekel!

Sziasztok!

Thule Rideon 9503-as vonóhorgos szállítóm jobb oldalán a világítást takaró színes mûanyag cuccos letörött. (azt most hagyjuk hogy... :) ) Kapható ez külön, vagy van esetleg valakinek elfekvõben? Ránézésre ugyanaz a rendszámtartó, mint a Hangonhoz külön kapható Thule Lightboard.

Köszi

THULE Partner - Budaörs

nyissz

nyissz

vendég

• fórumtag
  • 187 hozzászólás
Sziasztok!

Thule Rideon 9503-as vonóhorgos szállítóm jobb oldalán a világítást takaró színes mûanyag cuccos letörött. (azt most hagyjuk hogy... :) ) Kapható ez külön, vagy van esetleg valakinek elfekvõben? Ránézésre ugyanaz a rendszámtartó, mint a Hangonhoz külön kapható Thule Lightboard.

Köszi

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Hali,

kellemetlen ,mikor a darázs beleszárad a fékkarba, a lepke meg beleköt a váltókarba
farmernadrág szárait levágtam, egyik végét összevarrtam zsáknak,
két oldalról ráhúzom a kormányra+ nylon zacsi
rögzítés ragszalaggal. esõ ,por ,rovarok ellen véd
fõleg hosszú távú külföldi utak elõtt használom

ez jó ötlet, köszi!

thulebolt

thulebolt

vendég

• fórumtag
  • 45 hozzászólás
Hello Kit!

Most volt nálam egy Astra GTC, és ki kell javítsam az elõzõ hozzászólásom! Én az OPC-vel kevertem, azon található gyárilag spoiler! Tehát az Astra GTC-re szerelhetõ a hátsó ajtóra bringatartó, mivel azon gyárilag nincs mûanyag spoiler. A THULE ClipOn 9103 kerékpártartót ajánlanám, amelyet a Thule 9115 adapterrel kiegészítve tökéletesen tudsz rögzíteni a hátsó ajtóra, és max. 3 bicó szállítására lesz alkalmas. Felszerelhetõ még rá a Thule ClipOn High 9105 bringatartó is (szintén 9115 adapterrel kiegészítve), ami fixebben és magasabban szállítja a bicajokat.

sziasztok,

van nekem egy 2005-ös astra h gtc 3ajtós járgányom+ 2 bicó az egyik nõi.... van mód a hátsó ajtóra felpakolni a 2 cangát, vagy csak a tetõ játszik?

köszi a segítséget !!

THULE Partner - Budaörs

erdeiember

erdeiember

vendég

• fórumtag
  • 48 hozzászólás
Hali,

kellemetlen ,mikor a darázs beleszárad a fékkarba, a lepke meg beleköt a váltókarba
farmernadrág szárait levágtam, egyik végét összevarrtam zsáknak,
két oldalról ráhúzom a kormányra+ nylon zacsi
rögzítés ragszalaggal. esõ ,por ,rovarok ellen véd
fõleg hosszú távú külföldi utak elõtt használom

thulebolt

thulebolt

vendég

• fórumtag
  • 45 hozzászólás
Hello Kit!

Alapvetõen a 2005-ös, 3 ajtós Astra-nál nem lenne gond a hátsó ajtóra bringatartót szerelni, viszont ha jól emlékszem a GTC kivitelen van egy mûanyag spoiler az ajtó felsõ részén!? Amennyiben valóban van mûanyag spoiler, abban az esetben ne szerelj rá kerékpártartót mivel az megakadályozza a bringák biztonságos rögzítését és az autó is sérülhet! Így a tetõcsomagtartó + tetõre szerelhetõ bringatartó, vagy a vonóhorog + vonóhorogra szerelhetõ bringatartó lehet számodra a megoldás.

sziasztok,

van nekem egy 2005-ös astra h gtc 3ajtós járgányom+ 2 bicó az egyik nõi.... van mód a hátsó ajtóra felpakolni a 2 cangát, vagy csak a tetõ játszik?

köszi a segítséget !!

THULE Partner - Budaörs

kit

kit

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
sziasztok,

köszi a segítséget !!

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 hozzászólás
...próbáltam, a helyzet ua. Csak akkor hátulról kapja a szmötyit.

Ridley Noah Fast 

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás

sziasztok, van valakinek vmi ötlete, hogy mivel lehetne beburkolni a tetõn szállított bringa elejét, hogy ne legyen tele rovarral a kerékpár eleje? kormány, markolat, fékek, minden tiszta mocsok lett :(

rakd fel fordítva
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 hozzászólás
Szerintem aki ezt kitalálta nem igen volt fogalma a légellenállásról mint sok szempontból gátló tényezõrõl. Én is félnék feltenni, szerintem letépné a bájkot a csomitartóról, vagy azzal együtt. :-)

Ridley Noah Fast 

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1.373 hozzászólás
  • LocationVeresegyház
Vitorla lol :D +2 liter

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

..ezért kellett kitalálnom valamit, mert ha rászáradt a sok proteintrutyi akkor azt csak nagyon nehezen lehetett leszedni. Igazából nem a könnyen hozzáférhetõ részekkel van a gond, sajnos minden apró nyílásba is beeszi a fene õket. :-) Ahonnan már elég körülményes eltávolítani. Egyébként meg létezik ilyen is:
Bringaland - Bringaland.hu

hu bazz, ez egy igazi fékezõernyõ :) ez mennyivel növelheti az üzemanyagfogyasztást?

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 hozzászólás
..ezért kellett kitalálnom valamit, mert ha rászáradt a sok proteintrutyi akkor azt csak nagyon nehezen lehetett leszedni. Igazából nem a könnyen hozzáférhetõ részekkel van a gond, sajnos minden apró nyílásba is beeszi a fene õket. :-) Ahonnan már elég körülményes eltávolítani. Egyébként meg létezik ilyen is:
Bringaland - Bringaland.hu

Ridley Noah Fast 

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Én elég bugyuta módon folpack-al szoktam betekerni. :-)

ez jónak tûnik.

stp1, ha rászárad, márpedig dögmelegben rászárad, akkor már nagyon nehéz vizesruhával leszedni, fõleg a neoprén markolatról.

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
amúgy egy vizes törlésre lejön minden.

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1.373 hozzászólás
  • LocationVeresegyház

sziasztok, van valakinek vmi ötlete, hogy mivel lehetne beburkolni a tetõn szállított bringa elejét, hogy ne legyen tele rovarral a kerékpár eleje? kormány, markolat, fékek, minden tiszta mocsok lett :(

Menj bele az összes sáros tócsába és eltûnnek. :D