Köszönöm a válaszokat.Hajlok a hátul szállitásra,de félek a kiegészitõ rendszám-világitás táblát nem úszom meg.
Ezer-párszáz forintból meg tudod csinálni.
Szívesen leírom/fotózom neked, ha belevágnál.
Köszönöm a válaszokat.Hajlok a hátul szállitásra,de félek a kiegészitõ rendszám-világitás táblát nem úszom meg.
You can never have "enough" bikes.
Kérdeztem, a békéscsabai Ford szalonban 50.000 ft-ot mondtak.Ez nagyságrendileg annyi amennyibe a Thule kerülne.Ha ehhez még hozzáveszem a kerékpár szállitókat is az közel 80.000.Ezt kicsit sokallom.Akkor marad a tetõ, nem kell hozzá tetõkorlát. Ha kinyitod az ajtót, belül-felül fogsz látni kis lyukakat. Na lehet kapni olyan tetõcsomit ami abba kapaszkodik.
Ez Thule
Tetõcsomagtartó keresõ - THULE herbály
A helyedben megkérdezném a gyári Ford tetõcsomit is. Nekem 2012-es Focus sedam-on van és arra a gyári olcsóbb volt mint a Thule.
Apropó van a Ford-nál kedvezményem, ha gondolod megkérdezhetem neked mennyibe fájna.
Lehet. Bár én a Focus-ra néztem a Thule-t is meg a gyárit is ami van, és nem is hasonlítanak egymásra.A gyári tetõcsomagtartót is általában a Thule gyártja, csak így olcsóbban adja a Ford.
http://forum.bikemag...tml#post1088696Segitséget szeretnék kérni.Ford Fusionhoz keresek megoldást 2 bicikli szálitásához. Tetõcsomagtartó,vonóhorog nincs,a hátsó ajtó elrendezése pedig olyan.hogy alul a rendszámot felül a lámpákat takarnák a bringák.Ritkán,hosszabb utakra használnám.Szerintetek milyen biztonságos megoldást úsznék meg a legolcsóbban.
Akkor marad a tetõ, nem kell hozzá tetõkorlát. Ha kinyitod az ajtót, belül-felül fogsz látni kis lyukakat. Na lehet kapni olyan tetõcsomit ami abba kapaszkodik.
Ez Thule
Tetõcsomagtartó keresõ - THULE herbály
A helyedben megkérdezném a gyári Ford tetõcsomit is. Nekem 2012-es Focus sedam-on van és arra a gyári olcsóbb volt mint a Thule.
Apropó van a Ford-nál kedvezményem, ha gondolod megkérdezhetem neked mennyibe fájna.
Ledöntöd a hátsó ülést és betolod oda.Segitséget szeretnék kérni.Ford Fusionhoz keresek megoldást 2 bicikli szálitásához. Tetõcsomagtartó,vonóhorog nincs,a hátsó ajtó elrendezése pedig olyan.hogy alul a rendszámot felül a lámpákat takarnák a bringák.Ritkán,hosszabb utakra használnám.Szerintetek milyen biztonságos megoldást úsznék meg a legolcsóbban.
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
Sziasztok!
2004-es Suzuki Liana Sedanra tudok valahogy bringát rakni?
A tetõn két fekete csík van, de nem találtam semmilyen felfogatási lehetõséget...
Köszönöm a segítséget!
Felnyitva forgatható, úgy lehet lazítani és szorítani.
A régebbi Ford csomagtartóknál úgy emlékszem mûködik az adapter nélküli rögzítés, de azért ki kell próbálnod. A gyári Ford csomagtartókat valóban a Thule gyártotta, de a Ford kérésére teljesen más profillal, rögzítõ rendszerekkel, stb., mint az egyébként kereskedelmi forgalomban kapható, eredeti Thule csomagtartókat. Úgyhogy azon kívül, hogy ugyanabban a Thule üzemben készültek, sok közük nincs egymáshoz!
Katt ide: Thule FreeRide szerelési útmutató , és látni fogod az excenter mûködési elvét!
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager