Jelentkezz be Regisztrálj
Kerékpárszállítás autóval - tetõn, hátul vagy bent?
Írta 2013. szeptember 18. - 13:57
Írta 2013. szeptember 10. - 18:54
„A fájdalom elmúlik, a gyõzelem örökké megmarad."
Írta 2013. szeptember 10. - 17:33
Írta 2013. szeptember 10. - 15:21
Írta 2013. augusztus 31. - 20:29
pár hete egy hasonlóan kitakart lámpás-rendszámos autó "sávváltott" be elém váratlanul, az irányjelzõt gyakorlatilag teljesen kitakarta a canga. nagyon_nem_voltam_boldog.
arra lennék még kíváncsi, a felsõ tartó mennyire hosszú. gyanítom, nagyon. én annó felsõ állásban szerettem volna, pont a lámpák és a tábla miatt.
a cserepesre száradt ösvény a Boszorkány sziget? ezer éve nem voltam arra. jó hely nagyon!
elég hosszú a felsõ tartó de holnap lemérem neked ha szeretnéd
OFF az az ösvény az újszegedi oldalon van az ártérben az XC pálya egy része, sokkal technikásabb és hosszabb mint a boszi sziget ON
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Írta 2013. augusztus 31. - 19:23
arra lennék még kíváncsi, a felsõ tartó mennyire hosszú. gyanítom, nagyon. én annó felsõ állásban szerettem volna, pont a lámpák és a tábla miatt.
a cserepesre száradt ösvény a Boszorkány sziget? ezer éve nem voltam arra. jó hely nagyon!
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Írta 2013. augusztus 31. - 19:05
IMG-20130831-00733 | Flickr - Photo Sharing!
Írta 2013. augusztus 30. - 17:03
Írta 2013. augusztus 29. - 19:35
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Írta 2013. augusztus 29. - 16:59
Írta 2013. augusztus 29. - 08:11
OFF
ennél a képmegosztó oldalnál hogy lehet a képet normál méretben megnézni?
Jajj, bocs, nem figyeltem a kérdésed !
A kiskép inedxkép, tehát, ha rákattintasz, új ablakban nyílik, és visz a galériába. Ott jobb alsó sarokban nagyítóra katt, és megnyílik egész oldalas képként, sõt ezt is tovább nagyíthatod, és betöltõdik az eredeti méret.
Más:
Totalcar - Magazin - Át lehet, sõt, át kell rakni a rendszámot
Végre valami jó hír !
You can never have "enough" bikes.
Írta 2013. augusztus 24. - 13:59
Totalcar - Közösség - Vonóhorogra biciklit: csak rendõröknek?
Ez szép. Ráadásként lehetne említeni a hátfalra szerelhetõ tartókat, amik nem magasak és ugyanúgy takarnak hátul mindent, plusz a pótlámpák problematikáját (ami ugyan nem KRESZ-ellenes, de megoldandó, bár ezt sok ember lesz..., akarom mondani, nem tudja)...
Én például kisautóval hat bicikli szállítását nem tudnám sehogyan megoldani .
You can never have "enough" bikes.
Írta 2013. június 01. - 14:54
Salzkammergutra kellene júli 11-18ig
ha valaki tud ilyet kérem jelezzen
Írta 2013. május 26. - 09:06
Tényleg nincs. Így már jó az ötlet, inkább mint a tapi korong.Nincs taxis rokonod, látom. Az ilyesminek a talpán egy vékony gumi van a mágnesen, így nem bántja a fényezést. Nagybratyó taxis, még az oldalsó matricák is vékony mágnesen vannak, csak ráteszi a kocsira. Meg a taxi tábla is...
Írta 2013. május 26. - 07:57
Én továbbra sem érzem ezt elég biztonságosnak. Persze soha nem is próbáltam hasonlót, de pl. egy sílécnek sokkal kisebb e légellenállása mint egy biciklinek. Rohadtul félnék, hogy 130-nál lekapja az egészet a tetõrõl a menetészél. Pedig - ahogy írtam is - nekem ez baromi jó volna, mert se tetõcsomagtartóm, se vonóhorgom és ezzel együtt néha jó lenne vmi értelmes módon szállítani a biciklit.
Mondjuk az se lehet véletlen, hogy nincs ilyen - mágneses - kerékpártartó.
Írta 2013. május 26. - 07:31
Csak hát a fém a fémen nem biztos, hogy jót tenne a fényezésnek.
Nincs taxis rokonod, látom. Az ilyesminek a talpán egy vékony gumi van a mágnesen, így nem bántja a fényezést. Nagybratyó taxis, még az oldalsó matricák is vékony mágnesen vannak, csak ráteszi a kocsira. Meg a taxi tábla is...