Engem is idegesít, hogy 20 perc alatt lekapcsol.
Hát lehet jobb lett volna, ha Zergéhez viszed. Náluk van vákumkamra:chin:tegnap beáztattam az órát. elvittem fürdeni Balcsira. közben benyomódtak a gombok...
ma elvittem óráshoz, kitörölte, megpucolta.
lehet az lenne a legegyszerûbb, ha este a két edzést összefûznéd a szoftverben, akkor már 1nek látszik. Ha kell segítség hogyan kell, szólj!
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Mosta már valaki gépben, s ha igen milyen gyakran, minden tekerés után kell?
Amíg mindenki elszámol háromig addig záródik a topic.
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Pontos, nekem elhiheted!!!!felesleges bebizonyítani sok, tudományosnak tûnõ dumával, hogy a Lidl-ös is ugyanúgy EKG-pontosságot ad. :
Felesleges mosógépben. Én úgy csináltam, hogy összehajtottam, bevizesztem, kis folyékony mosószer rá (tényleg kicsit csak), megdörzsölöd alaposan, kiöblíted és ennyi:)
polar CS200 órám van. A zerge oldalán írva vagyon, hogy a mellkaspántot ajánlott mosógépben mosni. Mosta már valaki gépben, s ha igen milyen gyakran, minden tekerés után kell?
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"