Jelentkezz be Regisztrálj
Pulzusmérõk és egyéb nyalánkságok
Írta 2010. április 27. - 21:00
Nem vagyok Polar ellenes tuti nagyon jó, csak nekem drága inkább a bringára költök.
Írta 2010. április 27. - 20:44
Õ a Sigmáról írt;)
wiloz! Kösz szépen, héten akkor meg is rendelem a PC9-et!
jah, ezt benéztem
OFF jó példa arra, hogy hiányzik ebbõl a fórum motorból az a fícsör, hogy idézet nélkül is vissza tudjam követni hogy mire ment a válasz (kéne még egy azonosító szám jobb felülre, ami jelzi hogy melyikre válaszoltam..) ON
Írta 2010. április 27. - 15:34
kimondottan a G1 GPS egységre lennék kiváncsi hogy az meddig bírja, nem magára az órára. a GPS re van panasz, hogy a gyári 8 óra helyett csal 2-4 et bír.
az hogy irreális adatokat mutat az óra az személyes tapasztalat vagy csak szimpla polár gyûlölet.. ?
ma megvolt az elsõ kör futás vele, és tized pontosan méri a távot! 6.3 km az órában és google map-el csekkolva is! én sokkal rosszabra számítottam...
sebességet természetesen nem tudom mihez hasonlítani, de azok is jónak tûnnek (tehát pl a max sebességem nem 90kph lett
a szívfrekivel kapcsolatos dolgoknak meg csak jónak kéne lenniük, elvégre erre veri magát a polar, h EKG potosan mér
Õ a Sigmáról írt;)
wiloz! Kösz szépen, héten akkor meg is rendelem a PC9-et!
Írta 2010. április 26. - 23:40
Ugyan azt produkálja mint az órád irreális adatokat mutat, de amúgy megbízható hamar megtalálja a jelet és sokáig bírja az elem (majdnem mindennapos használat mellett simán ment egy évet). Mindenki oda van a polar ért, de mivel nem vagyok szponzorált profi így kipróbáltam a sigmát és egyenlõre nem csalódtam benne. Versenysportolóknak lehet hogy nem jó.
kimondottan a G1 GPS egységre lennék kiváncsi hogy az meddig bírja, nem magára az órára. a GPS re van panasz, hogy a gyári 8 óra helyett csal 2-4 et bír.
az hogy irreális adatokat mutat az óra az személyes tapasztalat vagy csak szimpla polár gyûlölet.. ?
ma megvolt az elsõ kör futás vele, és tized pontosan méri a távot! 6.3 km az órában és google map-el csekkolva is! én sokkal rosszabra számítottam...
sebességet természetesen nem tudom mihez hasonlítani, de azok is jónak tûnnek (tehát pl a max sebességem nem 90kph lett
a szívfrekivel kapcsolatos dolgoknak meg csak jónak kéne lenniük, elvégre erre veri magát a polar, h EKG potosan mér
Írta 2010. április 26. - 21:50
Írta 2010. április 26. - 19:08
Polar RS800CX Bike de ehhez meg kell venni a FootPOD-ot plusszba
igen, közben már megtaláltám én is, azért köszi!
de mivel +500EUR-t nem voltam hajlandó kiadni érte, így RS300X G1 lett belõle (200EUR). az óra és a mellkaspánt maga az álom, de a G1 GPS vevõt szinte mindenhol nagyon lehúzzák hogy zabálja az elemet és nehezen talál jelet amit gyakran el is veszít. az utóbbit eddig még nem tapasztalom de az elem téma tényleg valós probléma, 4.-re már nem tudtam bekapcsolni a gyári elemmel... azért még reménykedek hogy a gyári elem volt a szar.. használja valaki itt megelégedéssel ezt a G1 GPS-t?
Írta 2010. április 26. - 16:27
Megtudná valaki mondani melyik az a Polar pulzusmérõje amihez csatlakoztatható sebesség/pedálfordulat szenzor (nem GPS!) _ÉS_ FootPOD is.
3x nyálaztam át a Polar palettáját de nem találok ilyent!
(Garmin-ból pl a Forerunner 60 az ilyen)
Polar RS800CX Bike de ehhez meg kell venni a FootPOD-ot plusszba
Az amerikai sör olyan mint kenuban dugni, nagyon közel a vízhez!
Írta 2010. április 26. - 15:54
nekem pc 15 van csak azért vettem mert ez tudja a max pulzus értéket is, magasfeszültség megzavarja a jelátvitelt (vasút mellett stb)
Ahol megzavarja valami ott elkezd össze vissza mérni vagy csak szimplán leáll a mérés? Mert nekem volt egy noname wireless kilóméterórám ami ha valami megzavarta folyamatosan 99.9km/h-t mutatott(vagy egyéb irreális adatot)...
Írta 2010. április 25. - 21:59
Írta 2010. április 25. - 09:07
Írta 2010. április 23. - 16:44
3x nyálaztam át a Polar palettáját de nem találok ilyent!
(Garmin-ból pl a Forerunner 60 az ilyen)
Írta 2010. április 21. - 16:29
Írta 2010. április 21. - 16:00
Írta 2010. április 20. - 22:50
Munka után mentem egy rövid kört ma. Nagyon jó és hasznos ez a kiértékelés nézet. (Screenshotért katt ide) Igaz, ez a 74.2 km/h (!) maximális sebesség terepen kicsit gyanús, de hát annyi baj legyen!
Írta 2010. április 20. - 15:35
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2010. április 20. - 15:32
Több mint 1 éve használok én is egy ilyen órát...
szerintem 100%-os.
A G3GPS-be nem szabad töltõs elemet tenni mivel azokat a töltõ 1.2vra tölti. a rendes elmek viszont 1.5v on vannak... ezért nem kapcsol be néha. ha már ilyen órád van ilyenen ne spóroljunk
Nem spórolás, hanem környezetvédelem... Viccet félretéve, nem tudom, ki hogy van vele, de ki nem állhatom az "eldobható" elemeket és remélem hoz az EU valami törvényt vagy szabályozást, amivel betiltják végre! A tölthetõ akkuk esetén az 1.2 V-os limiten már évekkel ezelõtt kiakadtam, eldobhatót 4-5 éve nem vettem egyet sem... Legalábbis tudatosan, mert ugye sok mindenhez adják. (Na mindegy, az 1.2V-ra gondoltam már én is, hogy nem szereti.)
Írta 2010. április 20. - 15:22
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2010. április 20. - 14:59
Több mint 1 éve használok én is egy ilyen órát...Szintén a G3 GPS-sel kapcsolatos, bár nem biztos, hogy annak problémája, hogy néha a frissen feltöltött(nek tûnõ?) elemekkel nem lehet bekapcsolni. (De valószínûleg itt a töltõm rakoncátlankodik...)
szerintem 100%-os.
A G3GPS-be nem szabad töltõs elemet tenni mivel azokat a töltõ 1.2vra tölti. a rendes elmek viszont 1.5v on vannak... ezért nem kapcsol be néha. ha már ilyen órád van ilyenen ne spóroljunk
Írta 2010. április 20. - 14:25
(3 bringám van, de az aszfaltgépet leszámítva tereptõl függõen más gumit dobok fel és mindnek más a kerülete, aztán örülnék, ha mindig pontos sebesség/távolság adatokat látnék.)
Írta 2010. április 20. - 13:35
semmiho, nézd meg ezt, több profi csapat is ezt használja, Polart is fel lehet tölteni
Free Training Log, Training Plans and Food Diary | TrainingPeaks
Igen, ez nem rossz, egy naplóba mehet be a Polar és a Garmin file, de én pl. jobban szeretnék olyan "naplót", ami csakis lokálisan, az én gépemen van jelen.
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás