Nem vagyok Polar ellenes tuti nagyon jó, csak nekem drága inkább a bringára költök.

Õ a Sigmáról írt;)
wiloz! Kösz szépen, héten akkor meg is rendelem a PC9-et!
kimondottan a G1 GPS egységre lennék kiváncsi hogy az meddig bírja, nem magára az órára. a GPS re van panasz, hogy a gyári 8 óra helyett csal 2-4 et bír.
az hogy irreális adatokat mutat az óra az személyes tapasztalat vagy csak szimpla polár gyûlölet..?
ma megvolt az elsõ kör futás vele, és tized pontosan méri a távot! 6.3 km az órában és google map-el csekkolva is! én sokkal rosszabra számítottam...
sebességet természetesen nem tudom mihez hasonlítani, de azok is jónak tûnnek (tehát pl a max sebességem nem 90kph lett![]()
a szívfrekivel kapcsolatos dolgoknak meg csak jónak kéne lenniük, elvégre erre veri magát a polar, h EKG potosan mér
Ugyan azt produkálja mint az órád irreális adatokat mutat, de amúgy megbízható hamar megtalálja a jelet és sokáig bírja az elem (majdnem mindennapos használat mellett simán ment egy évet). Mindenki oda van a polar ért, de mivel nem vagyok szponzorált profi így kipróbáltam a sigmát és egyenlõre nem csalódtam benne. Versenysportolóknak lehet hogy nem jó.
Polar RS800CX Bike de ehhez meg kell venni a FootPOD-ot plusszba
Megtudná valaki mondani melyik az a Polar pulzusmérõje amihez csatlakoztatható sebesség/pedálfordulat szenzor (nem GPS!) _ÉS_ FootPOD is.
3x nyálaztam át a Polar palettáját de nem találok ilyent!
(Garmin-ból pl a Forerunner 60 az ilyen)
nekem pc 15 van csak azért vettem mert ez tudja a max pulzus értéket is,
magasfeszültség megzavarja a jelátvitelt (vasút mellett stb)
A G3GPS-be nem szabad töltõs elemet tenni mivel azokat a töltõ 1.2vra tölti. a rendes elmek viszont 1.5v on vannak... ezért nem kapcsol be néha. ha már ilyen órád van ilyenen ne spóroljunk
Több mint 1 éve használok én is egy ilyen órát...Szintén a G3 GPS-sel kapcsolatos, bár nem biztos, hogy annak problémája, hogy néha a frissen feltöltött(nek tûnõ?) elemekkel nem lehet bekapcsolni. (De valószínûleg itt a töltõm rakoncátlankodik...)
semmiho, nézd meg ezt, több profi csapat is ezt használja, Polart is fel lehet tölteni
Free Training Log, Training Plans and Food Diary | TrainingPeaks