Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Pulzusmérõk és egyéb nyalánkságok
Indította
Lovas_Gabi
, 2003. május 13. 21:40
Írta 2006. október 13. - 08:04
Nekem sigma pc15öm van, és meg vagyok elégedve vele. De gondolom a polárosok is elégedettek, szóval amelyik szimpibb azt vedd:)
Írta 2006. október 13. - 06:42
Üdv Mindenkinek!
Tudna valaki segíteni. Vadászom már több hónapja egy Garmin Edge 305 HR GPS eszközre.
Elõször is ha valaki használ ilyet, mondhatna róla pár keresetlen szót, másrészt ha valaki tud valamilyen beszerzési forrást Magyarországon kívül azt is megköszönném.
Azért Magyarországon kívül, mert itthon egyszerûen nem lehet beszerezni. A közvetlen forgalmazónál nem lehet rendelni (!!!!!), állítólag a nagy Garmin küld hetente egy-egy szállítmány GPS-t, éppen ami kint eszükbe jut zsákbamacska jelleggel. Szóval a várólistán ott vagyok, de hogy mikor jön be azt senki sem tudja, lehet hogy jövõ héten lehet hogy csak egy fél év múlva.
Internetes rendelés nem játszik nálam, csak kp-s vásárlás (nem akarok nyomot hagyni magam után, ha a feleségem meglátja mennyibe kerül megöl :-)))
Szóval, ha valakinek van tippje, akkor szóljon.
Tudna valaki segíteni. Vadászom már több hónapja egy Garmin Edge 305 HR GPS eszközre.
Elõször is ha valaki használ ilyet, mondhatna róla pár keresetlen szót, másrészt ha valaki tud valamilyen beszerzési forrást Magyarországon kívül azt is megköszönném.
Azért Magyarországon kívül, mert itthon egyszerûen nem lehet beszerezni. A közvetlen forgalmazónál nem lehet rendelni (!!!!!), állítólag a nagy Garmin küld hetente egy-egy szállítmány GPS-t, éppen ami kint eszükbe jut zsákbamacska jelleggel. Szóval a várólistán ott vagyok, de hogy mikor jön be azt senki sem tudja, lehet hogy jövõ héten lehet hogy csak egy fél év múlva.
Internetes rendelés nem játszik nálam, csak kp-s vásárlás (nem akarok nyomot hagyni magam után, ha a feleségem meglátja mennyibe kerül megöl :-)))
Szóval, ha valakinek van tippje, akkor szóljon.
Írta 2006. október 13. - 05:08
sziasztok!
segítsetek plíz!
van most némi elkölthetõ pénzem és pulzusmérõt vennék.mivel az anyagiak nem engedik ezért az olcsóbb kategóriából muszály szemezgetnem.
kérdésem az lenne,hogy a Polar s150-t vagy a Sigma-t vegyek.Sigmaból a jobbak sem érik el a 20ezret Polarból meg majdnem 30ért az alap lenne...szóval tanácstalan vagyok...
elõre is köszi !!!
segítsetek plíz!
van most némi elkölthetõ pénzem és pulzusmérõt vennék.mivel az anyagiak nem engedik ezért az olcsóbb kategóriából muszály szemezgetnem.
kérdésem az lenne,hogy a Polar s150-t vagy a Sigma-t vegyek.Sigmaból a jobbak sem érik el a 20ezret Polarból meg majdnem 30ért az alap lenne...szóval tanácstalan vagyok...
elõre is köszi !!!
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"
Írta 2006. október 10. - 21:53
Köszi, az angollal nincs baj, csak tele van szakszavakkal amik nem mennek.Nekem is. Nehogy kiadj 5 rugót azért a vacakért. Ennyibõl már majdhogy' megtanulsz angolul.
Ha minden jól megy hozé kollégával összefutunk a héten!
Írta 2006. október 10. - 09:24
Nekem is. Nehogy kiadj 5 rugót azért a vacakért. Ennyibõl már majdhogy' megtanulsz angolul.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2006. október 09. - 18:04
Írta 2006. október 09. - 11:31
Nekem S720i-van. Azzal tudok segíteni.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2006. október 09. - 10:54
Sziasztok!
Lehet, hogy nem túl etikus a kérés, de hátha...
Az asszonytól kaptam egy 720-as Polar-t de nem volt hozzá magyar nyelvû leírás. Hívtam a forgalmazót, hogyan tudok szerezni egyet, azt mondták, hogyha ott vásároltam (számla) akkor ingyen van, különben 5000ft.
Számlám nincs így kénytelen vagyok szerezni egyet.
Esetleg egy 720-as tulajdonos egy fénymásolás erejéig nem tudna megszánni egy magyar nyelvû leírással? Köszi
Lehet, hogy nem túl etikus a kérés, de hátha...
Az asszonytól kaptam egy 720-as Polar-t de nem volt hozzá magyar nyelvû leírás. Hívtam a forgalmazót, hogyan tudok szerezni egyet, azt mondták, hogyha ott vásároltam (számla) akkor ingyen van, különben 5000ft.
Számlám nincs így kénytelen vagyok szerezni egyet.
Esetleg egy 720-as tulajdonos egy fénymásolás erejéig nem tudna megszánni egy magyar nyelvû leírással? Köszi
Írta 2006. október 06. - 08:49
ha nem pulzusmeros az baj?
a sima no fele flight deck-et lehet itthon kapni?
egy haver fuzott meg, hogy szerezzek neki az orszagutis 10 speed-es verziot
velo/paul lange honlapjan semmi
de nemtom melyik az ami jo arban van.
/vagy itthon nem is kapni?/
@propedal:
esetleg ;-)
a sima no fele flight deck-et lehet itthon kapni?
egy haver fuzott meg, hogy szerezzek neki az orszagutis 10 speed-es verziot
velo/paul lange honlapjan semmi
de nemtom melyik az ami jo arban van.
/vagy itthon nem is kapni?/
@propedal:
esetleg ;-)
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2006. október 02. - 22:48
Valaki help
Akartam venni egy ATECH Digital 3 sensor-os orat de sajnos az a valtozat amit most arulnak a Conradban nem azt a 3 sensort tartalmazza ami nekem kellett. A korabban arult tok ugyanigy kinezo orajuk volt olyan amit sajnos mar nem forgalmaz a nemet anyaceg.
Ami kaphato most az:
- Magassagmero
- Homersekletmero
- Barometer
Ami kene:
- Magassagmero
- Homersekletmero
- Digitalis iranytu
Nem tudjatok hogyan szerezhetnem be ezt
http://store.everest...com/377304.html
vagy ezt
http://store.everest...com/377302.html (ez mindent tud kicsit tobber )
Igazabol konkretan ez kellene,
http://cgi.ebay.com/...1QQcmdZViewItem
de mivel nem vagyok jaratos Ebayben, ehez keresnék embert ha valaki tudna segiteni, nagyon halas lennek.
Esetleg van mas tipus marka tippetek? 20K HUF korul
(ezek ebben az arban vannak nagyjabol)
Akartam venni egy ATECH Digital 3 sensor-os orat de sajnos az a valtozat amit most arulnak a Conradban nem azt a 3 sensort tartalmazza ami nekem kellett. A korabban arult tok ugyanigy kinezo orajuk volt olyan amit sajnos mar nem forgalmaz a nemet anyaceg.
Ami kaphato most az:
- Magassagmero
- Homersekletmero
- Barometer
Ami kene:
- Magassagmero
- Homersekletmero
- Digitalis iranytu
Nem tudjatok hogyan szerezhetnem be ezt
http://store.everest...com/377304.html
vagy ezt
http://store.everest...com/377302.html (ez mindent tud kicsit tobber )
Igazabol konkretan ez kellene,
http://cgi.ebay.com/...1QQcmdZViewItem
de mivel nem vagyok jaratos Ebayben, ehez keresnék embert ha valaki tudna segiteni, nagyon halas lennek.
Esetleg van mas tipus marka tippetek? 20K HUF korul
(ezek ebben az arban vannak nagyjabol)
Írta 2006. szeptember 10. - 05:14
user error, megtaláltam közben... bocsi
(valahogy átváltottam Bike 2-re, ahol meg ki volt kapcsolva a Cadence, így hiába nyomogattam, sehol nem jött elõ... )
(valahogy átváltottam Bike 2-re, ahol meg ki volt kapcsolva a Cadence, így hiába nyomogattam, sehol nem jött elõ... )
Írta 2006. szeptember 10. - 04:56
Polar S720-ban hol lehet megnézni a pillanatnyi pedálfordulatot? Van hozzá mérõm, de sehogy nem találom hol mutatja...
Írta 2006. szeptember 08. - 19:19
BEAC-maxi 138...
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
Írta 2006. szeptember 08. - 09:49
Viktor gyengülsz.
Balaton kör (200km), 29-es átlag 154-es átlagpulzus.
(ami igaz az igaz, forgalom nem volt...)
Balaton kör (200km), 29-es átlag 154-es átlagpulzus.
(ami igaz az igaz, forgalom nem volt...)
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
vendég_Charon_*
Írta 2006. szeptember 08. - 07:39
Írta 2006. szeptember 08. - 01:13
Akkor most ellenorizd a pulzusod is
Nemtom miert lenne, de kozintezmenyekben is szokott lenni. Ki tudja talan fontos kulfoldi vendegek miatt.
En irtam hogy csak tipp. Abbol kovetkeztetek erre hogy a kmora 1 adott radiofrekvencian beszelget az adoval, ezt csak egy masik kozeli tartomanyban levo szinten rf hullam tudja befolyasolni (vagy esetleg elektromagneses hullamok , napkitores, kis zold emberkek, mobil atjatszo allomas)
Biztos tok egyszeru az oka, de erdekes hogy csak a szallo kozvetlen kozeli reszen van ez a jelenseg.
(Minden alkalommal reprodukalhato)
Nemtom miert lenne, de kozintezmenyekben is szokott lenni. Ki tudja talan fontos kulfoldi vendegek miatt.
En irtam hogy csak tipp. Abbol kovetkeztetek erre hogy a kmora 1 adott radiofrekvencian beszelget az adoval, ezt csak egy masik kozeli tartomanyban levo szinten rf hullam tudja befolyasolni (vagy esetleg elektromagneses hullamok , napkitores, kis zold emberkek, mobil atjatszo allomas)
Biztos tok egyszeru az oka, de erdekes hogy csak a szallo kozvetlen kozeli reszen van ez a jelenseg.
(Minden alkalommal reprodukalhato)
Írta 2006. szeptember 07. - 15:28
na megpróbáltam megnyalni a mellkasom, de mostmár a nyakam is fáj :lick: :confused:
vendég_Charon_*
Írta 2006. szeptember 07. - 12:43
Max egy kis melegvízzel bekentem a mellkasom a szenzor környékén és máris megvolt a jel.
Nyald meg.
Írta 2006. szeptember 07. - 12:40
Miért van (lenne) egy szállodának eröös mobilzavarója?
A másik az, hogy ha akármilyen bázisállomás lenne a szálloda tetején, és éppen mindenki beszél a telefonján, akkor is nagyobb hatása lenne a zsebében lévõ mobilnak. Szerintem.