Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pulzusmérõk és egyéb nyalánkságok

* * * * * 1 votes

• Please log in to reply
3310 replies to this topic

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Persze, van értelme, de azért a reggeli menetet nem illõ az estivel összefûzni.
:)
Engem is idegesít, hogy 20 perc alatt lekapcsol.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,739 posts

ez érdekelne engem is, hogy lehet egybefûzni õket.
leírnád dióhéjban?

Merge exercises

mrteo

mrteo

törzsvendég

• fórumtag
  • 375 posts
Nem átverés, ha az ember egyben szertné látni a napi adagot, mert ha mondjuk túrázok, és többször megállok (étterem, múzeum stb.) akkor egy idõ után lekapcsol.
Mivel nekem CS100-asom van, csak 1 edzést tárol. Ha elindulok tovább, bukom az eredményeket, és este nem tudom rögzíteni a táblázatomban a napi futásadatokat.
Többször gondolkoztam azon, hogy a tárolt fájlok mennyisége nem hardver kérdése lehet, hanem szoftveres korlátozás. Ha felül lehetne írni a szoftvert, biztos tudna több mentést is. (pl. a CS200 szoftverével)

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts

tegnap beáztattam az órát. elvittem fürdeni Balcsira. közben benyomódtak a gombok...
ma elvittem óráshoz, kitörölte, megpucolta.

Hát lehet jobb lett volna, ha Zergéhez viszed. Náluk van vákumkamra:chin:

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

lehet az lenne a legegyszerûbb, ha este a két edzést összefûznéd a szoftverben, akkor már 1nek látszik. Ha kell segítség hogyan kell, szólj!

ez érdekelne engem is, hogy lehet egybefûzni õket.
leírnád dióhéjban?

tegnap beáztattam az órát. elvittem fürdeni Balcsira. közben benyomódtak a gombok...
ma elvittem óráshoz, kitörölte, megpucolta.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
De miért akarnád megtenni? Ez nem ugyanaz az edzés. Kettõ edzés, egy nap alatt. Kit akarsz átverni? :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,739 posts
lehet az lenne a legegyszerûbb, ha este a két edzést összefûznéd a szoftverben, akkor már 1nek látszik. Ha kell segítség hogyan kell, szólj!

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 posts
Hi, Polarosokat kérdezném, hogyha megyek mondjuk reggel A-B-be, majd este vissza B-A-ba, akkor hogyan tudom megmondani az órámnak, hogy ez ugyanaz az edzés? X idõ elteltével kikapcsol az óra és este újrakezdi a mérést - tehát külön edzésként értelmezi, külön grafikonnal stb., ami pölö magasságbeállításnál is problémás, mert az otthoni kiindulópontot adja meg B-A-ba is. Tudom, lehet kalibrálni aktuális magassághoz is, de nem ez a kérdés :)
"Nice boys don't play rock and roll"

RobesPierre

RobesPierre

törzsvendég

• fórumtag
  • 276 posts
Sziasztok!

Pár napja vásároltam a Hervisben egy pulzusmérõs karórát óriási, 4.990 Ft-os áron, pontosabban 3.990 Ft-ért mivel még az ÁFA-t is elengedték. Típusa: X-Fact k957a. Tud ez aztán mindent: 3 beállítható edzésintenzitás, 200 edzésalkalom tárolás, min., átlagos, max. szívfrekvencia, kalóriafogysztás, stopper, ébresztõ, cserélhetõ elemes mellpánttal, 2 év garanciával. Beállítottam az órát (idõ, dátum, súly, magasság, nem, életkor, oxigénfelvétel) és gyí kifelé a természetbe. Kb. 90-100-as pulzussal indultam, aztán pár száz méter után középtányéros, kiállós tekerés, ahogy emelkedett, le mókuskerékre. Pár perc alatt elértem a hegytetõt és a 185-ös pulzust. No mondom mûködik ez, csak bírjam szuflával. Ha garancia végéig nem romlik el, már megérte.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
A Polar CS200-nak van új, 2008-as kiadása. Nem tudja valaki, miben változott az elõzõhöz képest?

zsééé

zsééé

vendég

• fórumtag
  • 234 posts
Sziasztok! van egy polar s510-em. Mostanában olyan halk rajta a hang, amivel a géppel kommunikál, hogy a mikrofon nem képes felismerni. Ez lehet elem probléma? 2 éves az óra kb.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Mosta már valaki gépben, s ha igen milyen gyakran, minden tekerés után kell?

Simán, kell is, mert a sótól szétmaródnak az elektródák. Kb hetente bedobom a gépbe, s semmi baja. (értelemszerûen csak a pántot, nem a wireless egységet) De kézzel is moshatod, a te döntésed, nem számít, hogy hogyan tartod tisztán.

zsola_

zsola_

vendég

• fórumtag
  • 206 posts
Elnézést a flame-ért
Ilyen hülyeségen felesleges volt vitázni

carbon-dani

carbon-dani

vendég

• fórumtag
  • 186 posts

Amíg mindenki elszámol háromig addig záródik a topic.

lassan számolsz háromig:lol1:

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Topic újra nyitva, reméljük mindenki megnyugodott.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Amíg mindenki elszámol háromig addig záródik a topic.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

zsola_

zsola_

vendég

• fórumtag
  • 206 posts

felesleges bebizonyítani sok, tudományosnak tûnõ dumával, hogy a Lidl-ös is ugyanúgy EKG-pontosságot ad. :

Pontos, nekem elhiheted!!!!
Közben kézzel ellenõriztem a pulzusomat

Henger:
A pulzuszónák ugyebár minimum 10 pulzustartományban vannak
Ha te képes vagy terepen, konstans 150-es pulzussal edzeni órákon keresztül megeszem a kalapom
Szerintem kurvára mindegy hogy 140 / 145 vagy 150-el edzel, ÉREZNI KELL milyen intenzitás kell ahhoz hogy beindítsd a fejlõdést.
A pulzusmérõ csak ahhoz nyújt segítséget hogy nagyvonalakban eligazít kb. milyen tartományban jársz (aerob (zsírégetõ szénhidrátégetõ)/anaerob).

Fáj az hogy megvettél egy drága sznob cuccot mikor töredék árért hozzájutni közel hasonló tudásúhoz ??

carbon-dani

carbon-dani

vendég

• fórumtag
  • 186 posts
az a baj,hogy nekem az alap beállításoknál,a 13. és 14. pontot be se hozta:wtf:

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts

Felesleges mosógépben. Én úgy csináltam, hogy összehajtottam, bevizesztem, kis folyékony mosószer rá (tényleg kicsit csak), megdörzsölöd alaposan, kiöblíted és ennyi:)

köszi, így tettem.:)

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

polar CS200 órám van. A zerge oldalán írva vagyon, hogy a mellkaspántot ajánlott mosógépben mosni. Mosta már valaki gépben, s ha igen milyen gyakran, minden tekerés után kell?

Felesleges mosógépben. Én úgy csináltam, hogy összehajtottam, bevizesztem, kis folyékony mosószer rá (tényleg kicsit csak), megdörzsölöd alaposan, kiöblíted és ennyi:)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"