a 725Xnek meg karbonmintás mûanyag.
a 725x tour/team edition pedig fémszínû, zöld lcd
és kibírja a 60-al aszfalton csúszást is... mintha nekimentem volna a flex-szel
megtekinthetõ Petinél a Polar szervizben
a 725Xnek meg karbonmintás mûanyag.
Sziasztok!
Egy belépõszintû pulzusmérõt szeretnék venni, de nem igazán tudom, mibe fektethetnék. Túl nagy igényeim nincsenek, pontosabban csak egy van, mindenképpen wireless legyen a mellkasi jeladó.
A Polar, mint márka ismerõsnek hat, de kicsit drágállom. Érdemes másfelé nézelõdni, vagy csak ezt a gyártót ajánljátok?
Hol lehetne a legolcsóbban, online hozzájutni egy ilyen eszközhöz?
Egyébiránt találtam Vaterán egy ilyet, de nem ismerem, és a pulzusmérés.hu-hoz képest féláron van a termék... mit gondoltok?
http://www.vatera.hu...a_50982001.html
A sebesség mindent megold.
A pulzusmérõ óra km óra kombót tervezem lecserélni valamelyik polar multisportos órára. Aki S625X vagy S725X órát használ, légyszi írja le a véleményét, tapasztalatait. A kettõ között vacillálok, és még nem döntöttem.
Köszi!
Kösz, de minden info rajta van a jótállási jegyen.
Hát igen. Azért jobban örülnék, ha tovább bírná. Úgy álltam hozzá, hogy pont elég, ha kibírja a 6 hónapot, aztán úgyis vége a szezonnak, jövõre meg szerzek egy jobbat. A használati útmutatóban átlag 2500 órát írnak, nálam 195 órát bírt (napi 1óra edzéssel számolva kicsit több, mint 6 hónap, tudják õk, hogy mennyit bír). Már csak az ügyintézésre vagyok kíváncsi.
Akkor még idõben!
Nem cserélhetõ elemes jeladóm van, még csak 3 hónapos és van rá még 3 hónap gari.
Akkor még idõben!A jeladó a rossz.
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
A WIND jeladót kellett volna neked adnom a normált meg nekem felvenni, akkor most totál készen lennél:mybad:
Csak akkor mutatta volna a pulzusodat(mármint az enyémet a te órád), mikor melletted vagyok és techalott lett volna mikor ma elhagytál ... :cool:
A jeladó a rossz.
Úgy néz ki elromlott a polar f6-om. Remélem csak a jeladó. Tegnap edzés közben megszûnt a jel kb. 10mp-re aztán visszajött néhány mp-re, utána meg végleg eltûnt. Haza értem levettem 10p-re majd felvettem és újra mûködött kb 5p-ig. Aztán este mûködött még 20p-et. Ma edzésen megint mûködött 20p-et, majd megint megszûnt a jel.
Az elemet nézted?